Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

Adamlar isterlerde gencecik kızlar çocuklu adamlarda ne buluyor katip? Daha baştan bir sürü derde açık bır hayat yaşamaya razı geliyorlar. Sevdalı olanlar kızlar bence.
Kardeşim boşandı 29 yaşında çocuk yok. Ayrıldı bitti. Görüştüğü kişiler boşanmasını sorun etti. Diyor ki çocuğum olaydı peşimden ayrılmazlardı

Hiçbir kadın 1 yaşında bebekle basit bir nedenden ayrılmaz.
Ve yaşın çok küçük toysun resmen seni av olarak görüp yanaşmış uzak durmalısın.
23 yaşımda kimsenin 6 yaşındaki çocuğuna bakamazdım. Evet size gelecek ve babası seni annesi gibi görecek

Adamlar isterlerde gencecik kızlar çocuklu adamlarda ne buluyor katip? Daha baştan bir sürü derde açık bır hayat yaşamaya razı geliyorlar. Sevdalı olanlar kızlar bence.
Aşkım bu adamların en iyi bildiği genç ve tecrübesiz kızları bulup bütün numaralarını üstünde uygulamak. Harika göz boyarlar.

Allah Allah ailesi el bebek gül bebek büyütmüştür.
Bizim kız 30 yaşında çocuklu adamla evleneyim mi diye konu açıyor.
23 yaşındasınız Allahtan belanızımı arıyorsunuz.
Yaşıtınız evlenmemiş biri yok mu bu adama mı kaldınız.
Tabi bu adamlarda kurnazdır evlenmemiş çocuğu olmayan genç kız peşindeler bulduklarında da kaçırmamak için 1000 takla atarlar.

İki çocuk annesiyim çocuk çok büyük sorunluluk ve çok zor.
Size tavsiyem kendi çocuğunuz ile bu zorluk ve sorumluluğu deneyimleyin…

Katip adam tabi ki çöpsüz üzüm ister...kizlar neden bunlara prim veriyor? Sanırsın hiç evlenmemiş adamların soyu kurudu. Sonra bir sürü dertle uğraşıp duruyorlar.
Boşanmış bir erkek genç bir kızın beklentilerini ve duymak istediklerini çok iyi bilir çünkü. Evlenmemiş bir erkeğe göre ikna süresi daha kısa olur.

Sevgili genç arkadaşım, karşına çıkan kişi belki de çok iyi bir insandır bilemeyiz. Ama boşanmadan bağımsız bir şekilde 23 yaşla 30 yaş arasında çok fark var. Bir de adam boşanmış ve çocuğu var. Üstüne bir de bunun farkını ekle. Bak ben 39 yaşındayım ve 2 çocuğum var. Benimle akran ve hiç evlenmemiş bir kadından tecrübe olarak daha ileride olduğuma inanıyorum. Belki 5-10 yaş daha büyük olduğumu söyleyebilirim bu açıdan. O yüzden sen bu 7 yaş farka 5-6 sene daha ekle bence. Geçmişinden gelen problemleri de olacak mutlaka. Bence kendine göre biri bul tatlım.

Pipi kalkmaz hadi kocacım aktara. Ayda 2 kez anca birlikte olur hadi kocacım üroloğa. Evlilikte anlaşmazlık çıkar hadi kocacım çift terapisine. Kimse de kendi sorununun farkında olup harekete geçeyim çözüm bulayım demiyor. 3 yaşinda bebeymiş gibi kolundan tutup kadin götürüyor.

Daha 23 yaşındasın.Cok gençsin.Dengin harika insanlar çıkacaktır. Sakin hata yapıp çocuklu biriyle evlenme. O kadar kıymete binecek ki çocuk, seni 2.plâna atacaktır. Çocuk işi çok zor. Her zaman senin hayatın 2.plânda olacaktır. Örneğin dışarı çıkmak isteyeceksin ama çocuğun planına dahil olmak zorunda kalacaksin. Kendi isteklerin hayatın hep arka planda kalacaktır. Adam ikna etmeye çalışacak ve benim önceliğim sensin diyecektir ama gerçek hayat öyle olmuyor maalesef. Sakın kendini yakma.

1 yaşında bebek varken boşanmışlar.
Çoğu kadın bu kadar küçük çocuk ile boşanmaya gitmez, bunu iyi düşün.

Çocuk sorumluluğu almak maddi manevi çok zordur. İnsanlar mutlu mesut evliliklerinde bile çocuk sahibi olmaya karar verirken 40 kez düşünüyor, çocuk olunca da illa ki zorluklarını yaşıyor.
Ortak olmayan bir çocuk ile bu zorluklar çok ama çok daha fazla olacaktır.

Herkesin kendi tercihi tabi ki ama ben olsam böyle birini sevmeye kendime fırsat bile vermezdim (buradan yanlış bir çıkarım olmasın) çünkü o yaşlarda daha çok duygusal düşünerek, yanlış kararlar vermeye eğilim fazla oluyor.
Belki çok iyi bir evlilik olabilir, belki her şey çok iyi de gidebilir ama genel olarak sorunların fazla olacağını düşünerek ben risk almazdım. Hayat senin.

Kardeşim boşandı 29 yaşında çocuk yok. Ayrıldı bitti. Görüştüğü kişiler boşanmasını sorun etti. Diyor ki çocuğum olaydı peşimden ayrılmazlardı
Etmezlerdi valla boşanmış cocuklu adam cazibesi diye bir şey olduğunu düşünüyorum ama hitap ettiği yaş grubu belli onların da.
Aşkım bu adamların en iyi bildiği genç ve tecrübesiz kızları bulup bütün numaralarını üstünde uygulamak. Harika göz boyarlar.

Ah eve genç ve tecrübesiz, çocuklu adamla evlilikte olur ama bu yaş gruplarının dünyadan,yaşayacaklarından haberi yok ya öyle gözü kapalı evlenip görüyorlar hayal ile gerçek bambaska.

Konu sahibi önceki ilişkisinde o kişiyle birliktelik yaşamış. Sanırım bu sebeple evlenmiş biriyle evlenme düşüncesine sahip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…