- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.245
- 698
- Konu Sahibi Dertliayol
-
Kardeşim boşandı 29 yaşında çocuk yok. Ayrıldı bitti. Görüştüğü kişiler boşanmasını sorun etti. Diyor ki çocuğum olaydı peşimden ayrılmazlardıAdamlar isterlerde gencecik kızlar çocuklu adamlarda ne buluyor katip? Daha baştan bir sürü derde açık bır hayat yaşamaya razı geliyorlar. Sevdalı olanlar kızlar bence.
Aşkım bu adamların en iyi bildiği genç ve tecrübesiz kızları bulup bütün numaralarını üstünde uygulamak. Harika göz boyarlar.Adamlar isterlerde gencecik kızlar çocuklu adamlarda ne buluyor katip? Daha baştan bir sürü derde açık bır hayat yaşamaya razı geliyorlar. Sevdalı olanlar kızlar bence.
Pekmez badem yedireyim diye çabalıyorlar.
Boşanmış bir erkek genç bir kızın beklentilerini ve duymak istediklerini çok iyi bilir çünkü. Evlenmemiş bir erkeğe göre ikna süresi daha kısa olur.Katip adam tabi ki çöpsüz üzüm ister...kizlar neden bunlara prim veriyor? Sanırsın hiç evlenmemiş adamların soyu kurudu. Sonra bir sürü dertle uğraşıp duruyorlar.
Pipi kalkmaz hadi kocacım aktara. Ayda 2 kez anca birlikte olur hadi kocacım üroloğa. Evlilikte anlaşmazlık çıkar hadi kocacım çift terapisine. Kimse de kendi sorununun farkında olup harekete geçeyim çözüm bulayım demiyor. 3 yaşinda bebeymiş gibi kolundan tutup kadin götürüyor.
Etmezlerdi vallaKardeşim boşandı 29 yaşında çocuk yok. Ayrıldı bitti. Görüştüğü kişiler boşanmasını sorun etti. Diyor ki çocuğum olaydı peşimden ayrılmazlardı
Aşkım bu adamların en iyi bildiği genç ve tecrübesiz kızları bulup bütün numaralarını üstünde uygulamak. Harika göz boyarlar.
8 saniye.Bizi dinleyeceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. Kulakları çınlasın bir mermaid vardi. Aynı senin gibi sordu etti sonra gitti evlendi. Üstelik yatakta da berrrbatmış.
Özelden bana daha kısa bir süre vermişti. Bundan kısasını çengel bulmacada soruyorlar. "En kısa zaman dilimi: AN"8 saniye.
Kurt bakışı yeterdi ama eşinin öyle demeyelimBizi dinleyeceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. Kulakları çınlasın bir mermaid vardi. Aynı senin gibi sordu etti sonra gitti evlendi. Üstelik yatakta da berrrbatmış.
8 saniyede kadının baldırına bile boşalmak için az bir süre değil mi8 saniye.
Kudraya bana birkaç üyeye kurt bakışlının fotoğrafını gönderdi. Ne bakış ama!Kurt bakışı yeterdi ama eşinin öyle demeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?