- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.245
- 698
- Konu Sahibi Dertliayol
-
Bizi dinleyeceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. Kulakları çınlasın bir mermaid vardi. Aynı senin gibi sordu etti sonra gitti evlendi. Üstelik yatakta da berrrbatmış.
Gittim buldum iyi miKurt bakışı yeterdi ama eşinin öyle demeyelim
Gerek var mıydı gece 1'de?Gittim buldum iyi mi
Bana demişti Kudra, yaşına göre fena adam değil ama kız ilik gibi, yanına yakışmıyor diye. Emmi gibi duruyormuş adam.Kudraya bana birkaç üyeye kurt bakışlının fotoğrafını gönderdi. Ne bakış ama!
Daha kısa nasıl bir süre ayol adamın donunu indirmesi gelmesinden daha uzun sürüyormuşÖzelden bana daha kısa bir süre vermişti. Bundan kısasını çengel bulmacada soruyorlar. "En kısa zaman dilimi: AN"
UyuyamazdımGerek var mıydı gece 1'de?
Kudraya bana birkaç üyeye kurt bakışlının fotoğrafını gönderdi. Ne bakış ama!
Neden ayrılmış ? Ülkemizde malum kadınlar aman yuvam yıkılmasın diye boşanmayı bir seçenek görmüyor önce bu önemli , sonra kendi adıma konuşmam gerekirse ben çocuk sevmem kendim anne olursam belki o his gelir ama başkasının çocuğuna annelik ablalık yapamam şimdi o çocuk annede ama adam evlenir evlenmez o çocuk sizden çıkmayacak ona göre kendinizi değerlendirinArkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Yakışmıyorlardı, adam hem kel hem fodul. Mermaid o kadar güzeldi ki. Dupduru su gibi bir kizdi. Ziyan etti kendini.Tahmin edebiliyorum çünkü aslında kurt bakışlısını fizikende kendine yakıştıramıyordu.Öyle göz göre göre yaktı kendini.
O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Bazıları ışık hızıyla yarışıyor.Özelden bana daha kısa bir süre vermişti. Bundan kısasını çengel bulmacada soruyorlar. "En kısa zaman dilimi: AN"
Hızlarına nazar değdirelim de partnerleri mutlu olsun.Bazıları ışık hızıyla yarışıyor.
Şimdi bu adam neyiyle ikna etti o kızı? Tip yok, para yok, cinsel açıdan sıfır. Başka kadınlara da bakma durumu vardı. Yazık ediyorlar kendilerine cidden.Yakışmıyorlardı, adam hem kel hem fodul. Mermaid o kadar güzeldi ki. Dupduru su gibi bir kizdi. Ziyan etti kendini.
Not: ironi kısmını beğenmedim attıktan sonra eklemiş.
Bazen sadece ironi yaptım demeden anlaşılmak istersin, hayat beZenginse her türlü olur, fakirse olmaz.
Not: ironi
Tahmin ettim. Ben ciddi sormadım yanlış anlamaNot: ironi kısmını beğenmedim attıktan sonra eklemiş.
beğenmedim atarken ironi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?