Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

Kudraya bana birkaç üyeye kurt bakışlının fotoğrafını gönderdi. Ne bakış ama!
Bana demişti Kudra, yaşına göre fena adam değil ama kız ilik gibi, yanına yakışmıyor diye. Emmi gibi duruyormuş adam.

Özelden bana daha kısa bir süre vermişti. Bundan kısasını çengel bulmacada soruyorlar. "En kısa zaman dilimi: AN"
Daha kısa nasıl bir süre ayol adamın donunu indirmesi gelmesinden daha uzun sürüyormuş

Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Neden ayrılmış ? Ülkemizde malum kadınlar aman yuvam yıkılmasın diye boşanmayı bir seçenek görmüyor önce bu önemli , sonra kendi adıma konuşmam gerekirse ben çocuk sevmem kendim anne olursam belki o his gelir ama başkasının çocuğuna annelik ablalık yapamam şimdi o çocuk annede ama adam evlenir evlenmez o çocuk sizden çıkmayacak ona göre kendinizi değerlendirin

Tahmin edebiliyorum çünkü aslında kurt bakışlısını fizikende kendine yakıştıramıyordu.Öyle göz göre göre yaktı kendini.
Yakışmıyorlardı, adam hem kel hem fodul. Mermaid o kadar güzeldi ki. Dupduru su gibi bir kizdi. Ziyan etti kendini.

O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum

Bu konuya bir bak mesela: Kadinin bir yasinda cocugu var cekip durdugu adama bak. Kadinlar durduk yere o yasta bir cocukla bosanmiyor. Bu konu sahibi bile hala bosanmaya direniyor:

Yakışmıyorlardı, adam hem kel hem fodul. Mermaid o kadar güzeldi ki. Dupduru su gibi bir kizdi. Ziyan etti kendini.
Şimdi bu adam neyiyle ikna etti o kızı? Tip yok, para yok, cinsel açıdan sıfır. Başka kadınlara da bakma durumu vardı. Yazık ediyorlar kendilerine cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…