- Konu Sahibi Dertliayol
-
Şu parayla vücudunda hoşuna gitmeyen bi yerini yaptırırsın, ne bileyim bir tura falan katılırsın en azından bilet paran olur, bir kursa gidersin hem kendini geliştirirsin hem de iki insan tanırsın, hayat kaliten yükselir lan, akmasa da damlar bi şeyler olur, o para ihya etmez ama başlangıç için fena değil, sen gidip bi tane kekonun donunu yıkamak için harcıyorsun yazık günah yani.
Bu kadar pahalı mı bu ya hiç bir erkeğe değmez botoks dolgu yaptırırım o parayaŞu parayla vücudunda hoşuna gitmeyen bi yerini yaptırırsın, ne bileyim bir tura falan katılırsın en azından bilet paran olur, bir kursa gidersin hem kendini geliştirirsin hem de iki insan tanırsın, hayat kaliten yükselir lan, akmasa da damlar bi şeyler olur, o para ihya etmez ama başlangıç için fena değil, sen gidip bi tane kekonun donunu yıkamak için harcıyorsun yazık günah yani.
ya nereden buldunuz çok merak ettim bulamıyorum aramaya kurt bakışlı bile yazdımGittim buldum iyi mi
ya nereden buldunuz çok merak ettim bulamıyorum aramaya kurt bakışlı bile yazdım
valla daha yeniyim ama dünden beri çıkamadım sitedenKonuyu unutmuşum bile
Çocuk kiminle yaşıyor.O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
yasin cok kucuk, cocuk sorumlulugu alamazsin, dengin birini bulArkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
+1Daha çok çocuklu adamların çocuksuz kadın sevdası o.
Küçücüksün daha… hani deseydin benim de yaşım var, ancak buldum anlaşacak adam, hadi dicem de.. ne diye bu adam yani. Zorlukları olacağı aşikar. Daha ne insanlar çıkacak karşına boşverO 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?