Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

Dertliayol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
9
-10
1
23
Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa

Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Yaşlar kaç? Çocuk kaç yaşında? Eski eş evli mi ?

Burada görüyoruz ki kadınlar (özellikle çocukta varsa) boşanmamak icin her yolu deniyor. Neden boşandiklarıni mutlaka öğrenin.
Ama çocuklu biri ile bekar biri olmuyor problemler çıkıyor, ya çocuk ya eski eş sorunları oluyor. Şahsen bekar çocuksuz olsam böyle bir ilişki istemem

^yaş 23 müş. Dünyada adam mi kalmadı ya genceciksin

Son düzenleme:
O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Olmaz. Yaşınız çocuklu adamı çoçuğuyla paylaşabilecek olgunlukta bir yaş değil. Sizin yaşınıza uygun biri olursa daha iyi olur.Çocuksuz.

O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Bu iş olmaz. Sizin yaşınız küçük. Çocuk büyük sorumluluk. Evlenmeye kalksanız eski eş rahat bırakmayacak. kendinize uygun birini bulmanız daha iyi

23 yaşındayken sen bu adamla nasıl tanıştın?

Katip adam tabi ki çöpsüz üzüm ister...kizlar neden bunlara prim veriyor? Sanırsın hiç evlenmemiş adamların soyu kurudu. Sonra bir sürü dertle uğraşıp duruyorlar.
Bu adamların dili tatlı oluyor, seviyor, kıymet veriyor, el üstünde tutuyor, dilinden anlıyor falan çok tehlikeli

Edebilirsin boşanmış sonuçta.Cocugu sorun ediyorsan başka tabi.Cocugu var ve bir ömür ondan sorumlu olacak bunu da göz ardı etme.Sonradan sorun çıkarma

Katip adam tabi ki çöpsüz üzüm ister...kizlar neden bunlara prim veriyor? Sanırsın hiç evlenmemiş adamların soyu kurudu. Sonra bir sürü dertle uğraşıp duruyorlar.
Sağlam bir şey olsalar kadınlar boşar mı zaten? Cinsel problemlerde bile boşamıyorlar. Pekmez badem yedireyim diye çabalıyorlar. Aldatmayı affeden var. Boşanan adamdan ben ürküyorum. Kadın da suçlu olabilir tabii. Boşanmış adamlara sorsak kendileri gunahsizdir muhakkak. Kadin geçimsizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…