@lilyumbuketi güzel kardeşim, ayrılmamışsınız adam bırakmış gitmiş. Bir gün mutlaka gideceğini de size geldiği gün söylemiş. Bu saydıklarınız çok kıymetli, bir ilişki için çok gerekli çok önemli ama siz yoğun o hafif hissetmiş. Siz kendinizi sıkıca bağlamışsınız ama o ipi gevşek tutmuş. Bugün gelse yarın yine gidecek. Ailenin en büyük ve tek erkek çocuğu olunca padişah soyu mu veliaht mı oluyor? Sadece ailesi değil kendisi de aynı kafada. Asıl emek sevgi zor zamanlarda çıkar ortaya. Gezip tozarken beraber olurken, gülüp eğlenirken herkes iyi herkes uyumlu olur. Sorun problem dert çıkınca asıl gerçek yüzler çıkar ortaya. Ben bu kadınla 3 sene çok iyi vakit geçirdim, çok iyi anlaştım, aynı şeyleri hissettim dememiş, bir anda silmiş gitmiş hatta sizi her yerden engellemiş. Bakın bu karakter başkasıyla evlenirse bile eskisini rahat bırakmaz. Ailemin zoruyla evlendim seni unutamıyorum der arada yoklar. Arkasından da hiç şaşmaz şu gelir, anlaşamıyoruz aynı yatakta bile yatmıyoruz der bir bakarsın karısı hamiledir. Evet siz o nişan düğün fotoğraflarına kendinizi hazırlayın çünkü seni unutabilmek için ailemin bulduğu ilk kadınla evlendim olacak.
Zehirden arınmaya bakın, bir daha sevmem etmem demeyin. Sizi bile şaşırtacak kadar düzgün biri çıkar hem size hem oğlunuza kol kanat gerer. Bırakın düşünmeyin bu korkağı artık.