• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç hakaret etmediğim konularda bile sırf münakaşa yaptığım için banlandım. Buradaki esas sebep konunun fake olup olmaması mı yoksa birisinin üslubu mu? Kimse banlanmayacak denildiği için her önüne gelene hakaret eden, küfür eden ve dalga geçen bir üye var. Konu fake diye bunu görmezden mi gelelim. Kişinin yazıları gerçek ve varlar. O zaman fake olduğundan emin olunan her konuda herkes önüne gelene hakaret etsin bundan sonra. Adil olunması için @Isabella_7 nin banlanmasını rica ediyorum. Kazen Kazen @Mune

ben bu konuda ban yok derken açın ağzınızı yumun gözünüzü demedim. Konuya bağlı olarak örnek veriyorum 2 üye gereksiz yere birbirine girmiştir ama ortada hakaret yoktur tolere edilecek polemiktir bunu kastettim ceza yok diye de sıvamayın. Konu sahibi ile ilgili ceza yok dedim oldu birbirinize girin ceza yok diye... bu kadar da saf olamazsınız.

ifşa konusuna gelince diğer üyeliğinden açıklama bekliyorum ona göre yapacağım durup dururken iki üyelik diye kimseyi de ifşa etmedik.

ya yoooo obenim hesbaım değil demesi lazım ya da sana ne 2 dalga geçtik : )

toksa öyle kolay kolay ifşa olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back