• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu ikinci hesap bu mu diye bir heyecanlandık? Konuda yorumunuz yok ki yanlış buraya yazdınız nasıl oldu bu? Ben şüphelendim.

Kazen abi de yazmadı. Diğer ana hesabından yazamadığı için buradan yürüdü dediğine göre asıl hesabı askıda biri olmalı
Konuda mesajım var. Genel af çıktı yazdım. Bu sayfada kalmışım. Benim tek hesabım bu. Heyecan için özür 🙈

Eklentiler

• Screenshot_20221222-022452_Opera.webp
    Screenshot_20221222-022452_Opera.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 83
Bazılarınızın terbiyesine hayran kaldım, Kazen bu konuda işlem yapmamamı rica etti ama konuyu açana laf ettiyseniz diyeydi, umarım sözünüzün erisinizdir de gerçekten birbirinizi mahkemeye verirsiniz.
[

Abla asıl hesabı açıklayacak mısınız? Bu hesabı açan normal biri değil. Ortalığı karıştırmak için açmış. Bir tane fake yine başka bir konuda var.

Olayların gerçek olmadığı da aşikar ve nasıl ortalığı birbirine kattı.

Evett ama aklıma şey de geliyor; kendi hesabından herhangi bir konuda hakaret falan edip banlanmıştır, burda kavga çıksın diye de böyle bir konu açmıştır millet banlansın diye 🤓 çok mu komplo teorisi oldu acaba🤔

Bu konuları yazan fake biri bence. Kadın bile olmayabilecek kadar sapkın, oradan buradan kadın resmi bulabilir. Bazı illerimizde kadınların telefonları bile yok veya bir telefonu bir kaç kişi kullanıyor. Kocaları alıyor okuma yazma bilmeyen kadınların alıp hesap açıp fantezilerini yazıyor olabilirler. Neyse de bu insanlar gerçek birey değiller fantezi dünyasında yaşıyorlar ve psikolojik problemleri var. Bizi de hasta ediyorlar

Evett ama aklıma şey de geliyor; kendi hesabından herhangi bir konuda hakaret falan edip banlanmıştır, burda kavga çıksın diye de böyle bir konu açmıştır millet banlansın diye 🤓 çok mu komplo teorisi oldu acaba🤔
Bilemiyorum. Hesabi aktif. Pasif hesaplı biri olmalı ki bu hesabı açmış olsun.

Bu konuları yazan fake biri bence. Kadın bile olmayabilecek kadar sapkın, oradan buradan kadın resmi bulabilir. Bazı illerimizde kadınların telefonları bile yok veya bir telefonu bir kaç kişi kullanıyor. Kocaları alıyor okuma yazma bilmeyen kadınların alıp hesap açıp fantezilerini yazıyor olabilirler. Neyse de bu insanlar gerçek birey değiller fantezi dünyasında yaşıyorlar ve psikolojik problemleri var. Bizi de hasta ediyorlar
Olabilir, bir konuya yazmıştım gerçekten bazı konular bizi sosyal denek olarak kullanmak için açılmış gibi. Bir de bazı konular oluyor insanlar uyumadan ellerindem geldiğince burdan kişiye yardımcı olmaya falan çalışıyor, sonra bir bakıyorsub konu fake 🙄

Mune Mune bu hesap ortalığı karıştırmak için burada bu sebeple bu konudan dolayı kimseye ceza vermemeni rica ediyorum.

Birde farkında mısın sitede bir huzur var 3-*5 gündür, baş ağrılarım bitti, rapor gelmiyor
Kazen, konu sahibine yazılan hiçbir yoruma işlem yapmadım ama nasılsa ban yok diye birbirlerine hakaretleri yardırıp gidenler vardı, onlara işlem yaptım.

Farkındayım:)) Mevlana demiş ki “Kimle gezdiğinize, kimle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin çünkü bülbül güle, karga çöplüğe götürür.

Ya bir kadının akıl fikir sormasından nerelere gelmiş konu. Hanımlar ben de bu ortalık karıştırana kendi üslubumca cevap verdim ve baktım aynı tonda aynı gazla devam ediyor, muhatap olmadım. Sizler niye salon kadını çizginizi bozdunuz? Belli ki kadına, özellikle boşanmış kadına bağnaz ve yobaz bir bakış açısı var. Öyle değilim böyle değilim diye kendini gizlediğini sanıyor ama boşanmış (dul) kadının arkasından konuşan, dedikodusunu yapıp adını çıkaran tayfa var ya; o grubun lideri pozisyonunda işte. Ben böyle hissettiğim zaman asla diyaloğu uzatmıyorum çünkü burada bazı kadınların ne kadar çirkinleşebildiklerine şahit oldum. Benim de elim armut toplamıyor ben de her şeyi yazarım hakaretler ederim ama sonra da kendimi kötü hissederim, ben niye bunu yaptım diye.

Bilirkişi falan değilim ben de sizler gibi biriyim ama bu tarz zehirli tiplerin seviyesine inmenin manevi zarar verdiğini biliyorum. Şikayet edin geçin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X