Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

Ne aşkı ne ilişkisi ta yedirmeyin kendinizi bu tiplere. ..insanı En çok kendi dışında anlattiklarindan tanırsin. .karı yap nedir ya...evli olsan boşan derim bu nasıl bur zihniyet. ..sana nasıl bakıldığınin;NE OLARAK GORULDUGUNUN FARKINDA MISIN?

Ben hayatinda yokken yazmis telefonunu karistirirken gordum 6 ay once falan

Bulunmaz hint kumasi mi bu adam? Ayrilmak icin yatagami girmesi lazim. O zamanda ay yanlislikla oldu der. Sende yersin

Çocuğa bakmasının ihtimali yok mu. Çocuk kucağındaydı
Kimse kimsenin karısınıda çocuğunu da süzmesin kardeşim. Önüne baksın. Sağına baksın. Soluna baksın.
Ama milletin karısına , kızına, bebesine bakmasın .
Yok şortluymuşta bilmem ne. Ne sapıkçabir zihniyet bu. Tatil beldesinde kim pantolonla Gezer ki.
Abazanın önde gideni ile birliktesin . Kocasızlıktan ölmüyorsan eğer yol ver gitsin !.

Yani dön onune dimi. Dikkatli dikkatli suzmenin ne anlami var.

Balık baştan kokar canim. Bence daha fazla ilerlemeden ver yolu gitsin. Gözü disarda bi adami ne kadar idare edebilirsin. Ilerde de hep boyle kavgalariniz olucak. Belkide evlenince dahada beterini yapicak. Karar senin hayatini mahvetmek istiyosan görüs. Ben asla tahammül edemem boyle borseye. Karsindaki adam sana o guveni verememis ki sen hep nereye baktigini kontrol ediyorsun.

Verdim zaten de ayrilik surece baya sancili olcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…