Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

Sevgilin normal değil

ben okurken tahammül edemiyorum siz hayatınızda bu insana yer veriyorsunuz herşey bu kadar açıkken devam etmeniz bile bile lades.

Bahaneye bak, çocuğa bakıyormuşmuş. Kadının bacaklarını, vucut hatlarını süzdüğünü söyleyemiyor da. Dikkat edin bu adama. Her şey beklenir.

Bir an kocan diye okumuşum,sevgilin olduğunu fark edince rahatladım. Biraz daha tanı. İyice bir tani

Sağa mı baktı?
Sola mı baktı?
İki çocuklu kadına mı baktı?
Üç çocuklu kadına mı baktı?
Esmer mi sarışına mı baktı?

Bu şekilde ilişki olmaz.
Ya birlikte olduğunu insana güveneceksin ya da güvenmediğin insanı hayatından çıkaracaksın.

2 pusetimle ya da kocamın yanında da bana bakanlae görüyorum maalesef.
Hiçbir şey sapık zihniyet için engel değil.
Kaldı ki bekar ya da çocuksuz olsam da hiçbir kimse manyak gibi bir başkasını süzemez.

damlos19 sorduğun soruyu sanki sen değilde bir başkası yazmışta, sen kendin cevaplıyormuşsun gibi düşün. Bazen cevabını bildiğimiz sorular bizi üzer, korkutur. Bir de başkalarına sorup onay almak isteriz. Bence cevabı biliyorsun.

Şimdi şu kadına bakma olayına hiç şahit olmadınız diyelim. Ağzından "karı şey yap" lafı çıkan adamla birlikte olmak bile insanın midesinin almayacağı bir şey. Bu da mı bir işaret değil sevgilinizin kafa yapısı için? Umarım işaretleri görmemezlikten gelip, evlendikten sonra hüsrana uğrayan kadınlardan olmazsınız.

Bence uzak dur hiç güven veren bir tip gibi değil kardeşine böyle akıl veren bu kadar rahat bel altı konuşan bir adam..sen düşün

Mesajda yazmis benle tanismadan once. Cok kotu bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…