Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

Kardeşine o Lafı eden biri evli bir kadına baksa ne olur bakmasa ne olur.

Yapman gereken şey belli değil mi aklı fikri başka yerde

Ayrılmazsan daha çok konu açarsın.

Ayrildim acmam artik
Konu açabilirsiniz tabi kimse karışamaz. Umarım sizin için hayırlısı olur bana göre doğru karar. İnşallah karşınıza size gerçekten değer veren saygılı güvenilir bir insan çıkar..

Bu konuda neden süzülen kadının medeni durumu konu hali?
yani evli ve çocuklu kadınlara erkekler bakamaz mı?
kadın bekar olsa bakmasına laf etmeyecek miydiniz?

Biraz abartıyorsun gibi görünüyor. Ayrıca askerlik çağında bir adam fazlasıyla hızlıdır. Yaşadığınız olay en masumlarından. Bu durum 30lara doğru yavaşlar. Doğrudur ya da yanlıştır o ayrı bir mesele durum hormonlarla ilgili maalesef.

" bol bol karı şey yap " bu kadar iğrenç bı cümleyi kurabilen bı adamla neden hala sevgilisiniz ?? Sizde bı kadinsiniz ve karşınızda kadına değer vermeyen hatta bence kadınlari cinsel obje olarak gören bir adam (sözde) var .. Bidaha düşünün ..

Önceden kurmus hataliyim diyor lafin gelisi demismis

Kucaginda cocuk olan kadina bile mi yani.

yani kadın sosyal hayatta yanında erkek olmadan var olamaz, ille erkek olmalı ki daha fazla dikkat etsin diğer erkekler. bu mudur?

Yok hanimefendi ne alakasi var, daha çok çocuk kucaginda diye daha hassas bi durum oluşuyor ve yanındaki insana ayip oluyor empati kurmasi gerekliydi bi erkek olarak. O yuzden. Dediginizle ilgisi yok durumun

Napıyosun sen dediğimde direk irkildi aşkım sacmalama çocuğa bakıyordum oynuyo diye evli barklı çocuklu kadına bakar mıyım sen yanımdasın hem yapmadım dedi ama yüzü kızardı.

sen zaten napıyorsun dedin karıya mı bakıyorsun demedim sonuçta kendi ağzıyla söylemiş
bir kıza yürüdüğünü söylemiş bence seni üzer bu coçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…