Kardeşine o Lafı eden biri evli bir kadına baksa ne olur bakmasa ne olur.
Yapman gereken şey belli değil mi aklı fikri başka yerde
Konu açabilirsiniz tabi kimse karışamaz. Umarım sizin için hayırlısı olur bana göre doğru karar. İnşallah karşınıza size gerçekten değer veren saygılı güvenilir bir insan çıkar..Ayrildim acmam artik
" bol bol karı şey yap " bu kadar iğrenç bı cümleyi kurabilen bı adamla neden hala sevgilisiniz ?? Sizde bı kadinsiniz ve karşınızda kadına değer vermeyen hatta bence kadınlari cinsel obje olarak gören bir adam (sözde) var .. Bidaha düşünün ..
Biraz abartıyorsun gibi görünüyor. Ayrıca askerlik çağında bir adam fazlasıyla hızlıdır. Yaşadığınız olay en masumlarından. Bu durum 30lara doğru yavaşlar. Doğrudur ya da yanlıştır o ayrı bir mesele durum hormonlarla ilgili maalesef.
Bu konuda neden süzülen kadının medeni durumu konu hali?
yani evli ve çocuklu kadınlara erkekler bakamaz mı?
kadın bekar olsa bakmasına laf etmeyecek miydiniz?
Edicektim ama kucaginda cocuk olunca yaninda esi olunca insan daha fazla dikkat eder bence
yani kadın sosyal hayatta yanında erkek olmadan var olamaz, ille erkek olmalı ki daha fazla dikkat etsin diğer erkekler. bu mudur?
Ne kadar zaman oldu ilişkiniz başlayalı ?Benden önce konusmus ben iliskinin basinda yakalamistim konusmalarinda. Ama hala unutamadim o da lafin gelisi soyledim diyor
Ne kadar zaman oldu ilişkiniz başlayalı ?
Lafın gelişi de öyle bi laf söylenmez.
düşünceleri çok ama çok pis ayrıl bence beklemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?