Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

damlos19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
176
87
98
Manisa
Dün tatil yerine gittik minubusteyken evli bi çift bindi bir oğulları var yanında biz arkada oturuyorduk onlar tekli koltuklara geçtiler çaprazımızdalardı yani. Yolu yarıladık zaten 15 dklık bi mesafeydi ben camdan dalıp gittiğim sırada aniden ona bi baktım kucağında oğlu olan kadına baştan aşağı bakıyor ama öyle normal bakmak değil gözleriyle yavas yavaş defalarca aşağıdan yukarıya bakıyor bilmiyorum anlatabildim mi ama bide yüz ifadesi de çok garipti sapık gibiydi. Napıyosun sen dediğimde direk irkildi aşkım sacmalama çocuğa bakıyordum oynuyo diye evli barklı çocuklu kadına bakar mıyım sen yanımdasın hem yapmadım dedi ama yüzü kızardı. Normalde bu nereye baktın meselesinden tartışırız benim abarttığımda olur zaten der demez nereye baktın diye hemen bağırır bana bakmıyorum diye ama bunda böyle bi tepki verdi. Elimi tutup güven bana falan dedi çok iyi davrandı.

Ve ayrıca benle tanıştıktan 1 ay falan önceye kadar sevgilisi olan hatta sevgilisi askerde bi kıza aylarca yürüdüğünü mesajlaştıklarını falan biliyorum içip içip aradığını doğum günü partisi hazırladığını.

Acaba düşünüyorum da evli veya sevgilisi olan kadınlara bi zaafı falan mı var psikolojik hasta olabilir mi

Bide erkek kardeşine ben yokken tabi, üniversiteye başlayacağı zaman tavsiye verirken çok afedersiniz bol bol karı şey yap diye bi cümle kurmuş, kardeşi başka bi ülkeye gittiğinde karı mı şeyyapmaya gittin demiş. İnsan kardeşine böyle der mi

Kızlar kafam çok karışık nolur dertleşelim

bu kadar açık anlaşılır konuşmanın içinde davranışları ile örtüşen kişiye karşı düşünceleriniz nasıl karmaşık oluyor.
manyak mı eksik hayatınızda

Bu etkeklerden her şey beklenir, bakar süzer yapar, haberiniz bile olmaz. Ki yakalanmış zaten.

Valla üyeler beni açıklayıcı nitelikte yorumlar yapınca başka diyecek bir şey bulamadım. :) kendinizde fark etmişsiniz aslında, kabullenmek ve uzak durmak çok zor olabilir o kısmı çok iyi anlıyorum ama konuyu baştan aşağı mantıklı cümlelerle açıklamışsınız yani farkındasınız durumun. O yüzden sevgilinizden yavaş yavaş bağınızı koparın derim ama siz bilirsiniz.

Oradaki kadının şortlu ve güzel olmasi kadının suçu değil ki, senin sevgilinin ruhu or...pu.
Bu kadın olmasa zaten başka kadına bakar. Üstüne eski sevgilisine de yürümesi cabası.

Yok suçu değil tabiki belirttim hani erkeklerde öyle pis bi algı var ya şortluysa açıksa bakarım gibi o yüzden belirttim

Yok suçu değil tabiki belirttim hani erkeklerde öyle pis bi algı var ya şortluysa açıksa bakarım gibi o yüzden belirttim
Yok. Siz sucluyorsunuz demedim. Sevgiliniz için ve tabi bazı erkekler bunu kullanabiliyor ondan yazdım.

Seksüel olarak kadını çekici bulmuş, bakmış. Hoş siz de bir ünlüyü veya sokakta geçen bir erkeği seksüel olarak çekici bulabilirsiniz. Bu doğru davranış mı? Tabii ki değil. Sadakat önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…