Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Face mi dondurdu şifremi bilmiyorum bile.. sanki ben haksızmışım giibi davranıyor yazmıyor hatta yarın görüşecektik ararsa ne diyeyim ? konuşmuyorum oda yazmıyor zaten.O aramadıkça bende aramamayı düşünüyorum
oooo o her istedigini yapsin,senide kisitlasin yok oyle,
oda kapatsin faceyi o zaman...
eski mesajlrı görürsün sorun olur ısrar etme bi bildiim vardır herhalde dedi bu beni daha da huzursuz etti bu sebepten ısrar ettim
Face mi dondurdu şifremi bilmiyorum bile.. sanki ben haksızmışım giibi davranıyor yazmıyor hatta yarın görüşecektik ararsa ne diyeyim ? konuşmuyorum oda yazmıyor zaten.O aramadıkça bende aramamayı düşünüyorum
İşi için lazım oluyormuşta falan filan.. Kapattıramadım işim olmadıkça girmiyorm zaten diyor
eski mesajlrı görürsün sorun olur ısrar etme bi bildiim vardır herhalde dedi bu beni daha da huzursuz etti bu sebepten ısrar ettim
Müsabakalara bakıyormuş.Öyle dedi..Pek inandırıcı gelmedi amaisle ne alakasi var,bir yasima daha girdim face uzerindendemi is oluyor![]()
Müsabakalara bakıyormuş.Öyle dedi..Pek inandırıcı gelmedi ama
Müsabakalara bakıyormuş.Öyle dedi..Pek inandırıcı gelmedi ama