• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim face şifresini vermiyor

Bicigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
162
0
46
İzmir
selam kızlar özet geçeceğim sevgilim face şifresini vermiyor ki o istediğinde ben ikiletmeden vermiştim.Şuan msnde ve bu mesele yüzünden benimle konuşmuyor bende yazmadım.Sizce nasıl bi tavır takınmalıyım?

sende değiştir face şifreni ve hiçbir şifreni de verme bundan sonra ona, sende ondan isteme..
ilerde bir gün isterse sen o treni kaçırdın dersin..

diger arkadaslarinda dedigi gibi sende sifreni degistir ve verme ona...

bide bunun icin sen suclu duruma dusersin erkek milletinde oyle bir cene varki kadınlara derler ama kendileri bes beter o trip atar sen uzulursun konusmaya calısırsın falan filan face sifreside arada kaynar..sende verme sifrelerini

Son düzenleme:
sende değiştir ve verme isteme de...yahuu evlı mısınız neden şifreler verılır anlamıyorum senınde kendı arkadaslarınla yada ailenden akrabalarından kişilerle konusacak ozelın olabılır onunda.gerek yok bence.şifreni değiştir ve bırdaha bu konuyu acma bence.su face ne kadar gerıyor bu ilişkileri yaa offf:47:

Face mi dondurdu şifremi bilmiyorum bile.. sanki ben haksızmışım giibi davranıyor yazmıyor hatta yarın görüşecektik ararsa ne diyeyim ? konuşmuyorum oda yazmıyor zaten.O aramadıkça bende aramamayı düşünüyorum

Face mi dondurdu şifremi bilmiyorum bile.. sanki ben haksızmışım giibi davranıyor yazmıyor hatta yarın görüşecektik ararsa ne diyeyim ? konuşmuyorum oda yazmıyor zaten.O aramadıkça bende aramamayı düşünüyorum

oooo o her istedigini yapsin,senide kisitlasin yok oyle,
oda kapatsin faceyi o zaman...

eski mesajlrı görürsün sorun olur ısrar etme bi bildgiim var herhalde dedi. bu beni daha da huzursuz etti bu sebepten ısrar ettim

Son düzenleme:

haksizsin... kimse kimseye sifesini vermek zorunda degil ki...
sen niye verdin, simdi niye istiyorsun?
ben 2 senelik evliyim, esimin hic bi sifresini bilmiyorum, sormadim, sormadi...
Karsilikli güven varsa bu tür seylerin mevzusu bile gecmesi gereksiz.

o senin sifreni neden istedi?
sen niye istiyorsun? orda ne bulacagini düsünüyorsun, veya simdi vermedigi icin
ne var zannediyorsun?
aldatiyor mu, baska kizlarla mi görüsüyor sence?

Aslında senin şifreni alması çok mantıksız değil...ama sana da şifresini vermesi lazım herşey karşılıklı...belki kızları ekledi kızlarla muhabbet ediyor kiii etmese bile bu şekilde en iyi savunma saldırıdır felsefesiyle karşındakinin şifresini alabilirsin...yalnız bu arada başka topikte de ılımlılığı öneriyorum eşi gelmeyen bayana ama bu mevzuu farklı:21:

eski mesajlrı görürsün sorun olur ısrar etme bi bildiim vardır herhalde dedi bu beni daha da huzursuz etti bu sebepten ısrar ettim

eski mesajla alakalı degildir onları silerdi sende gormezdin artık neyse onlar sorun bu degil bence..ya bende yasamıstım boyle bir durum cok sinir bozucu korkun yoksa neden vermiyosun insan direkt boyle dusunuyo

ya bu şifre vermeler almalar çok saçma her şeyi geçtim niye birbaşkası sevgilim de olsa özelimi bu kadar bilsin.. benim şuan facebooktaki mesajlarımda bir çok arkadaşımla özel konuşmalarımız var. ben birine şifremi veriyorum ya o mesajları okursa beni geçim arkadaşlarımın özelleri yani.

Back
X