• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim face şifresini vermiyor

haksizsin... kimse kimseye sifesini vermek zorunda degil ki...
sen niye verdin, simdi niye istiyorsun?
ben 2 senelik evliyim, esimin hic bi sifresini bilmiyorum, sormadim, sormadi...
Karsilikli güven varsa bu tür seylerin mevzusu bile gecmesi gereksiz.

o senin sifreni neden istedi?
sen niye istiyorsun? orda ne bulacagini düsünüyorsun, veya simdi vermedigi icin
ne var zannediyorsun?
aldatiyor mu, baska kizlarla mi görüsüyor sence?

Elbette değil ama ben onun lafını ikiltmedim bile korkum olmadığı içinde gir bak dedim.Vermek istemiyor çok direniyor kafamda şüphe oluştu.Nasıl ki ben verdim onunda vermesi gerekmiyor mu..

selam kızlar özet geçeceğim sevgilim face şifresini vermiyor ki o istediğinde ben ikiletmeden vermiştim.Şuan msnde ve bu mesele yüzünden benimle konuşmuyor bende yazmadım.Sizce nasıl bi tavır takınmalıyım?
O istedi diye senin şifreni veriyor olman,sen istediğinde onun şifre vereceği anlamına gelmez.Kaldı ki bu tarz şeyler kişiye özeldir,paylaşılmaması gereken bilgilerdir ve öyle de kalmalıdır ne sen iste ondan, ne o istesin senden.Sevgilin olmuş olması , sana onun her şeyini bilme hakkı tanımaz,insanların özeline(mahremiyet sınırına) girmek ,yaşam hakkını kısıtlamaktan,nefes almasını engellemekten başka bir şey değildir.

Elbette değil ama ben onun lafını ikiltmedim bile korkum olmadığı içinde gir bak dedim.Vermek istemiyor çok direniyor kafamda şüphe oluştu.Nasıl ki ben verdim onunda vermesi gerekmiyor mu..

senden istediyse seninde istemen dogal,
sadece ben bu karsilikli sifre alma verme olayini sacma buluyorum. ne gerek var ki?
su an senin yapacagin sifreni degistirmek ve onun ne yapacagini beklemek....

senden istediyse seninde istemen dogal,
sadece ben bu karsilikli sifre alma verme olayini sacma buluyorum. ne gerek var ki?
su an senin yapacagin sifreni degistirmek ve onun ne yapacagini beklemek....

Malesef değiştiremem şifremi dondurmuş ve şifremi değiştirmiş çünkü

Face inde seninle ilişkisi olduğu yazıyor mu , ikinizin resimleri var mı ?

Eğer bunlar varsa neyden korkuyorsun zaten seni aldatcak değil.

Dondurmuşsa faceini , kayıt olduğun maille giriş yap paralomu unuttum diye gir , mailine gelsin şifren , mailinide mi verdin yoksa ?

Sonrada ne sen şifre al ne de ver. Herkesin özeli kendine , güvenmek lazım biraz.

Face inde seninle ilişkisi olduğu yazıyor mu , ikinizin resimleri var mı ?

Eğer bunlar varsa neyden korkuyorsun zaten seni aldatcak değil.

Dondurmuşsa faceini , kayıt olduğun maille giriş yap paralomu unuttum diye gir , mailine gelsin şifren , mailinide mi verdin yoksa ?

Sonrada ne sen şifre al ne de ver. Herkesin özeli kendine , güvenmek lazım biraz.
Hayır facesinde dul yazıyor gereksiz şeylermiş öyle diyor beyfendi.. Tek 1 tane fotoğrafımız bile yok.Muhabbet esnasında espryle karışık istemiştim ama çok ciddi tavır takındı vermek istemiyorum eski msjlarım duruyor görmeni istemiyorum sorun olmasın dedi.Bunun üstüne ısrar etmeye başladım.

Hayır facesinde dul yazıyor gereksiz şeylermiş öyle diyor beyfendi.. Tek 1 tane fotoğrafımız bile yok.Muhabbet esnasında espryle karışık istemiştim ama çok ciddi tavır takındı vermek istemiyorum eski msjlarım duruyor görmeni istemiyorum sorun olmasın dedi.Bunun üstüne ısrar etmeye başladım.

gerçekten dul mu peki ?
ayrıca ilişkiniz yeni mi yani ne kadardır devam ediyor...

acaba yenisiniz diye mi istemiyor tam

Faceye girmemi istemiyormuş benden habersiz değiştirmiş tekrar aktif hale getirsem haklıyken haksız duruma düşmez miyim ..

Müsabakalara bakıyorum diyor...şifreyi erkek arkadaşı biliyor...eski mesajlarımı görmeni istemiyorum diyor nesin sen derim ya gay misin arkadaşım...töbe töbeeee ya çok saf bu ya da seni saf sanıyo

Faceye girmemi istemiyormuş benden habersiz değiştirmiş tekrar aktif hale getirsem haklıyken haksız duruma düşmez miyim ..

hayır tabiki düşmezsin , o face senin değil mi arkadaşım , sen açık kalmasını istediğin sürece açık kalır , özel hayatına bu kadar müdahele etme hakkı nerden var kendisinde

ne zamandir sevgilisiniz,
sevgilinin tavirlarindan hic hoslanmadim,
bana pek dürüst gelmedi...

Back
X