Sevgilim facebookda bir kızı aratıyor :(

eğer dediği gibi sen sadece kendi sıkıntıları paylaşıp önemsiyorsan sıkıntı olmuştur tabi ama ne olursa olsun eğer kafasında soru işaretleri varsa konuşmalı bunlar sadece dertlerden kaynaklanan yada iş yoğunluğundan kaynaklanan şeyle değil.isteyen fırsat bulur .niyet önemli

Ama ben de ameliyat oldum iki ameliyat birden ve ameliyat günü geldi bi daha yüzünü gören cennetlik. Kendim yatıp kalkamıyordum nasıl ya falan diyodu inanmıyo gibi. Artık doğru düzgün iyi geceler günaydın mesajı bile yazmıyodu son iki haftadır ne yoğunluksa.

Ama ben de ameliyat oldum iki ameliyat birden ve ameliyat günü geldi bi daha yüzünü gören cennetlik. Kendim yatıp kalkamıyordum nasıl ya falan diyodu inanmıyo gibi. Artık doğru düzgün iyi geceler günaydın mesajı bile yazmıyodu son iki haftadır ne yoğunluksa.

zaten dert yoğunluk değil istemiyor aramayı ..

klasik erkek modelleri ...

senelerini verirsin o kalkar gider bi başka hatunu kafaya takar ?

bekle bakalım ne olucak soğuksa sende soğuk davran yürümüyosada zorlama sana sevgili mi yok ya üzme o tatlı canını

klasik erkek modelleri ...

senelerini verirsin o kalkar gider bi başka hatunu kafaya takar ?

bekle bakalım ne olucak soğuksa sende soğuk davran yürümüyosada zorlama sana sevgili mi yok ya üzme o tatlı canını

Başka hatun da hatun olsa içim yanmaz. Sevgilimin feysinden o kadına istek yolladım bakalım onaylayacak mı ne olacak. Bana hesap sormaya kalkarsa arkadaşına iyilik yaptım derim :)

Başka hatun da hatun olsa içim yanmaz. Sevgilimin feysinden o kadına istek yolladım bakalım onaylayacak mı ne olacak. Bana hesap sormaya kalkarsa arkadaşına iyilik yaptım derim :)

az numaracı diğilsin hee :)
arkandayız devammm :D

Canım herkesin yorumunu okudum. 4 buçuk senelik ilişkim olmuştu benimde tek bildiğim bir şeyleri uzattığında cılkı çıkıyor. Erkek arkadaşına biraz daha zaman ver inan yalansa bunu en iyi sen anlarsın biz sadece tahmin edebiliriz. 4 seneni vermişsin zaten biraz daha bekle ve kesin kararını ver acele etme derim ben. Sadece gözlerine bak onun dilinin söylediğine değil.

Back
X