- 11 Kasım 2014
- 114
- 46
- 98
- 31
- Konu Sahibi unejeunefille
-
Diğer kızla aynı üniversitede okumuşlar ve aynı hastanede staj yapmışlar büyük iitmalle. Bir sürü ortak arkadaşı var ama arkadaş değiller facete.Şimcik bu stalk olayını hepimiz yapıyoruz, kendi adıma tüm eskilerime düzenli seyirde bakardım ama bi şey hissetmeyerek meraktan ve öylesine insanın canı sıkılıyor elinde telefon öyle dolanıyor, sevgilim kızdığından ve ona söz verdiğimden bakmıyorum artık, yani meraktandı, sen de bakıyormuşsun eski sevgilisini anlıyorum da diğer kız neyin nesi onu anlamadım.
eski sevgiliye bakmak normal desem, başka bir kıza da bakıp duruyor bunun anlamı ne olabilir kiBen hala bakıyorum. Eşimin eski sevgilisine de bakıyorum. Hem de benim Facebook' um yok. Eşimin hesabıyla bakıyorum. Biliyor, ne diyecek ki. Gülüp geçiyoruz.
Ben kapatirdim net bakmam. Cok da buyuk konusuyorumSevgilisi facesini açık unutmuş ve o da kapatmak yerine bakmış diyenler çok merak ediyorum siz olsanız bir şeye bakmadan çıkarmıydınız ? Hayır cidden merak ediyorum ben ölsem çıkamam
Diğer kızla aynı üniversitede okumuşlar ve aynı hastanede staj yapmışlar büyük iitmalle. Bir sürü ortak arkadaşı var ama arkadaş değiller facete.
Kız güzel bir kız sanırım ondan hoşlandı bu yüzden aratıyor yoksa neden aratsın böyle aylardır diye düşünüyorum
Sevgilisi facesini açık unutmuş ve o da kapatmak yerine bakmış diyenler çok merak ediyorum siz olsanız bir şeye bakmadan çıkarmıydınız ? Hayır cidden merak ediyorum ben ölsem çıkamam
Yapabiliyorsanız ne mutlu :) Ben meraktan kesin bakardımBen kapatirdim net bakmam. Cok da buyuk konusuyorum
Oo ben havada karada bakarımBen bakarim cok net
Ben de çıkış yapmalıyım belki de, ona karşı davranışlarım değişti soğudum biraz sebebini sorsa söyleyemem.ben olsam bende meraktan bakardım ama sonra çıkış yapardım çünkü takıntı haline getirirdim ve sürekli takip ederdim ne yaptı diye. kendimi biliyorum. mesela sırf bu yüzden whatsappte son görünmem kapalıdır. başksı benimkini görmesin diye değil; ben takıntı yapmayım diye.
vall bak ciddiyim. bence bu kadar takıntı yapmayın.
bende arada eski sevgililerinin adını aratıyorum instada. hihigigihepsi meraktan.
ama hayatımda biri olursa galiba onla işgilenmekten aklıma bile gelmez.
sıkıntıdan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?