Sevgilim Facebook'unu açık unutmuş

unejeunefille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
114
46
98
31
Merhabalar,

Erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkimiz var. 3 hafta önce beni ziyarete geldiğinde bilgisayarımdan facebooka girmişti, çıkış yapmamış ben de bir kaç gün önce bunu farkettim. Mesajlarına baktım, bir kızla rahatsız edici bir mesajlaşması olmamış. Daha sonra arama geçmişine baktığımda ise periyodik olarak (ayda 1 gibi) eski kız arkadaşının profiline baktığını ve üniversitesinden bir kızın da bir kaç ay önceden beri adını aratıp profiline baktığını gördüm. En son dün de bu iki kızın ve başka bir kızın da adını aratmış.

Sevgilim yanımdayken telefonunu kurcalamama karışmaz. Ben o zaman da geçmişine bakmış eski kız arkadaşını bir kere arattığını görmüştüm. Bir kere sandığım için çok kafaya takmamıştım ama laf arasında ona eski kız arkadaşını merak edip atmediğini sormuştum. Başta hayır dedi ama sonra ben üsteleyince ortak arkadaşının ona eski kız arkadaşının tarzı çok değişmiş dediği için bir kere facebooktan baktığını söyledi. Ben bunu büyütmedim çünkü ben de nadiren merak ettiğim için eski erkek arkadaşımın profiline bakıyorum.

Şimdi sonuç olarak ben kızın profiline bir kere değil birden çok fazla kez bakmış olduğunu görüyorum. Bunun yanında başka bir kızı da sık sık aratıyor ve bu kızla aynı işyerinde çalışmaları olası..

Kafamda bu konuyu büyütüyor muyum yoksa endişelenmekte haklı mıyım sizce?

Teşekkür ederim yorumlarınız için şimdiden

Şimcik bu stalk olayını hepimiz yapıyoruz, kendi adıma tüm eskilerime düzenli seyirde bakardım ama bi şey hissetmeyerek meraktan ve öylesine insanın canı sıkılıyor elinde telefon öyle dolanıyor, sevgilim kızdığından ve ona söz verdiğimden bakmıyorum artık, yani meraktandı, sen de bakıyormuşsun eski sevgilisini anlıyorum da diğer kız neyin nesi onu anlamadım.

Eski kiz arkadasini merak edip bakmasi da bana cok normal gelmedi. Bir kere bakarsin tamam da ayda bir bakmak da neyin nesi??
Diger kizi da sik sik aratmasi bana normal gelmedi.
Siz takipte kalin bence..

evet ben de düzenli aralıklarla bakardım hatta 2-3 günde bir hiçbir sevgi özlem vs yoktu. öylesine bakıyordum işte. hani o kadar artniyetsizim ki eşim bütün şifrelerimi bildiği halde geçmişi silmek aklıma dahi gelmedi. ve yakalandım

eşimden özür diledim, facebooku kapattım mesele çözüldü

Sevgilinin profili açık kalmış ve sen ısrarla çıkış yapmak yerine adamın her hareketini kontrol ediyorsun öyle mi???

Erkek arkadaşımın habersiz benim faceme girmesine ve ısrarla devam etmesine, eski sevgilisine bakmasından daha çok sinirlenir hatta ayrılırdım.

Diğer kızla aynı üniversitede okumuşlar ve aynı hastanede staj yapmışlar büyük iitmalle. Bir sürü ortak arkadaşı var ama arkadaş değiller facete.
Kız güzel bir kız sanırım ondan hoşlandı bu yüzden aratıyor yoksa neden aratsın böyle aylardır diye düşünüyorum

Ben hala bakıyorum. Eşimin eski sevgilisine de bakıyorum. Hem de benim Facebook' um yok. Eşimin hesabıyla bakıyorum. Biliyor, ne diyecek ki. Gülüp geçiyoruz.
eski sevgiliye bakmak normal desem, başka bir kıza da bakıp duruyor bunun anlamı ne olabilir ki
aynı ortamarda bulunuyorlar anladığım kadarıyla. Kızdan baya hoşlanıyor sanırım böyle aratıp durduğuna göre

En kötü söyle canım açık bırakmışsın bakmak istemedim ama engel olamadım açıkçası rahatsızda oldum neden bakıyosun de farklı bi sebebi var mı öylesine mi de aklıma çok takıldı de, eğer öylesine derse rahatsız oluyorum benim bakmamdan rahatsız olmaz mıydın sende de? Bundan sonra bakar siler, ya da bakmaz artık, ama bu bi şey belirtisi değil yani kuruntu yapma hemenn

Eski sevgiliyi aratmasina bozulurdum ama çok fazla büyütmezdim ben. Adı üstünde eski ayrılmışlar bitmis. Diger hatunu surekli aratıp profiline bakmasi daha sinir bozucu bence belli ki ilgisini çekmiş kız. Arkadas olarak ekli olmadığına göre öyle arkadaşlık falan gibi bir durum da yok neden bakiyor yani

ben olsam bende meraktan bakardım ama sonra çıkış yapardım çünkü takıntı haline getirirdim ve sürekli takip ederdim ne yaptı diye. kendimi biliyorum. mesela sırf bu yüzden whatsappte son görünmem kapalıdır. başksı benimkini görmesin diye değil; ben takıntı yapmayım diye.
vall bak ciddiyim. bence bu kadar takıntı yapmayın.
bende arada eski sevgililerinin adını aratıyorum instada. hihigigi hepsi meraktan.
ama hayatımda biri olursa galiba onla işgilenmekten aklıma bile gelmez.
sıkıntıdan yani

Ben de çıkış yapmalıyım belki de, ona karşı davranışlarım değişti soğudum biraz sebebini sorsa söyleyemem.
Ama bir yandan da açık kalması bir nimet gibi, aldatsa hemen anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…