Sevgilim Facebook'unu açık unutmuş

Eski sevgilisini aratmasina kızmazdm da diger kıza bakması... bilmiyorum ilgisini cekmis demekki.

Ve ben de kapatmaz bakmaya devam ederdim :)

Bence hayatımızın bi dönemini paylaştığımız insanı merak etmek çok insani bi durum. İlkokul öğretmenimizi merak etmek gibi bişey.. Ayda yılda bir de gelse aklıma açar bakarım ne yapmış nolmuş diye.

Belki cinsiyet değiştirdi adam, belki öldü, bi bakayım yani nolacak

ya ben de eski sevgililerimi hiç özlemiyorum, ama meraktan bakıyorum napıyor ne ediyor diye.. alışkanlık olmuş.. ama işyerindeki kıza bakmasıbiraz düşündürücü.. ona neden bakıyor acaba:/

Bence açık unutmuşsa bakmadan kapatmak en doğrusu
Ben bakmazdım belki merak ederdim ama bakmazdım çünkü aynısını o yapsa kızardım
Buna benzer durumlar da yasadim ama sevgilim değildi arkadasimdi o kisi, yine de direkt üst köşeden kapattım hatta mesaj geliyordu altta görünüyor ya, bakmadan kapadım yani insanın özelidir diye düşünüyorum
Ayrıca benleyken aldatiyorsa zaten ortaya çıkar, fazla kurcalamamak gerek

Benim midem bulanırdı.
İnsan eski sevgilisini neden merak eder?
Gerçekten soruyorum kinaye için değil.
1 gr umrumda olmaz.
Hele hele hayatında birisi varken başka bir kızı aratması çok enteresan bir durum

Başka bir ülkede yaşıyor o, bu yüzden aldatsa kolay kolay anlayamam

Elbette farkli bir sebebi var.
Erkekler arasinda bir tabir vardir: "kari - kiz bakmak"
Evet evet bu kadar asagilik bir deyimi kullandiklarini duydum. Siz zannedersiniz ki adaminiz sutten cikmik ak kasik, ama gercekte onlar "karda yuru iz birakmazlar". Bunu da itiraf eden bir exden duydum.
Beni de cildirtan da bu iste. Madem bukadar maymun istahlilar, bizim sadakatimizi hak ediyorlar mi? Ya da 21. yyuzyulda koca, es, baba demek yerine, onlari sozde hormonlari cildirmis 1) sperm donorlari olarak tanimlayacak miyiz yoksa 2) beyaz atli sovalye kategorisinde goklere mi cikaracagiz? Yoksa 3)kendimizi "ben ona yetmiyorum, cok cirkinim" diye suclayip guvenimizi mi yitirecegiz? Bence dogal akis birincisini isaret ediyor, belki yakin gelecekte ilskiler bu bazda calisacak, daha gercekci olacagiz. Evlilik, sevgilik kalkacak ortadan, birkac yuzyila kalmayacak.
Bence bu erkek milletine gereken ayari ve nerede duruduklarini belletmemiz lazim, oyle yagma yok arkadas.

Bir de ben yemzdim acik birakmis numaralarini. Bilerek birakmis ve size isaret vermis, anlamamissiniz.

Kesin ayrılırdın dıştan yazmak ne kadar da kolay degilmi?

Aa ne değişik ütopik düşünceleriniz var :)) elbette söyledikleriniz olabilir ama sevgi bitebilcek bi şey değil dünya hala bunun hatrına dönüyor bence, hem David Beckham gibileri çıkar belki karşımıza neden böyle umutsuzsunuz yahu? :))

Bence kurcalamayin olan size oluyor gereksiz yere canınızi sıkıyorsunuz.
Olabilir,bakabilir herkes yapar bunu bence
Zaten sizi sevmiyorsa sizinle birlikte olmaz,sizi aldaticak olsada faceyi asla acik unutmazdi

Ben sevgi olmayacak demedim ki, bazi insanlar sevince kronik monogam olabiliyor, ama bazilari cok esli! Erkeklerin de %90 u cok eslilige yatkin, ve bu ekonomik duzen onlara (en azindan gelismis ulkelerde) inanilmaz genis bir es degistirme olanagi sunmus vaziyette, o yuzden, monogam iliskiler yurumuyor. Olan monogam yatkinligi olanlara oluyor.

Ben umutsuz degilim benim icin Beckhamdan cok daha yakisikli bir centilmen var , uzerinde ugrasiyorum. "Uzaktan sevmekle hukumlu" konuma bakarsaniz gorebilirsiniz son durumu.

Ama benim adami sevmemle biten bir hikaye bu. Geri donus olacagindan, olsa bile surdurebilirliginden supheliyim. Benim onu sevmem ne kadar saf ve romantik olsa bile. Onun eninde sonunda kendine uygun bir kadini yanina alacagini, simdi ise genc striptizcilere uzgun gozlerle bakmakla yetindigini dusunuyorum. Bunu kabulleniyorum, cunku yukarida anlattiklarimi ben kabullenmis durumdayim. O belki etmez ama ben ettim, ikimiz farki yuzyillarda yasiyoruz.

Bence kurcalamayin olan size oluyor gereksiz yere canınızi sıkıyorsunuz.
Olabilir,bakabilir herkes yapar bunu bence
Zaten sizi sevmiyorsa sizinle birlikte olmaz,sizi aldaticak olsada faceyi asla acik unutmazdi
Gercekleri gormemek mutluluk getiriyor mu gercekten? Sizce adaletli ustunu ortmek? Ne kadar iyi niyetlisiniz.

Gercekleri gormemek mutluluk getiriyor mu gercekten? Sizce adaletli ustunu ortmek? Ne kadar iyi niyetlisiniz.
Ortada aldatildigina dair bir şüphe olur sonuna kadar araştırırsin bulursun hesabını sorarsin.simdi bu kiz sevgilisine deseki niye bunlara baktin.aklına başka şeyler sokar hic bir sey hissetmese oylesine bakmış bile olsa "acaba hoslaniyormuyum "demezmi?

Ay gercekten cok saf ve iyi kalplisiniz. Merak etmeyin erkeklerin aklinda her an baska kadinlara meyil etme fikirleri dolasir, cunku onlar biraz doga yapisiyla, biraz da yetistikleri kulturden dolayi boyle dusunuyorlar. Sanirim erkekleri fazla tanima firsatiniz olmamis, hep korkutulmus ve uzak tutulmussunuz.

Kesin ayrılırdın dıştan yazmak ne kadar da kolay degilmi?

Yahu ben evliyim eşimle aynı laptopu kullanıyorum, kaç defa açık kalmıştı face'si, direk çıkış yaparım. Anasayfadaki güncellemelere bile bakarsam ayıp ettiğimi düşünen biriyim. Kaldı ki mesajlarını okumuş adamın. Bu özeldir, ÖZEL. Eğer ki sana şifresini verirse bakarsın ama böyle şeyler özelidir insanın, kocam olsun, bacım olsun benim mesajlarıma bakarsa alır cevabını.

Görüş meselesi, siz bunu adamın eski sevgilisini faceden aratmaktan daha normal karşılayabilirsiniz ama benim etik anlayışımda kimse kimsenin özel mesajına, özel alanına bakamaz. Erkek arkadaşın gelip 10 gündür face'ne bakıyorum şunu bunu aratmışsın dese üstüne özür dileyeceksiniz yani.

Hangisi daha anormal, eski sevgilini faceden aratmak mı, başkasının rızası olmadan, özelini aşıp mesajlarına bakmak mı?

Ayrıca KK demogoji timi başlamış aman seni aldatıyor demelere. Adam bu kızla aldatsa neden facesine kaçamak baksın? Yeni ayrılmış, merak etmiş olabilir. Hepimiz yaptık bunu, nefret ettiğimiz kişileri bile stalk yaptık.

Ne alaka anlamadim?korkutulup uzak tutulmak? Hic de sandiginiz gibi degil
Sevgilimde esimde olsa ben baskasinin özel seylerini kurcalamayi dogru bulmam,ben karsimdakine guvenirsem birlikte olurum. guvemeyip özel hayatini kurcalamam.
Geçmişini didiklemem.

Eskisini unutamadığı ve merak ettiği, diğer kızdan da hoşlandığı için aratıyor işte daha ne olcak... İlişki durumlarını da merak ediyor olabilir, bunlar da hep hoşlanmaktan...
Ayrıca ben de elime geçen en ufak fırsatta didiklerim herşeyini tabiiki... Benden başka ne özeliymiş o yaa, oyarım gözünü de özelini de, kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…