- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi unejeunefille
-
Başka bir ülkede yaşıyor o, bu yüzden aldatsa kolay kolay anlayamamBence açık unutmuşsa bakmadan kapatmak en doğrusu
Ben bakmazdım belki merak ederdim ama bakmazdım çünkü aynısını o yapsa kızardım
Buna benzer durumlar da yasadim ama sevgilim değildi arkadasimdi o kisi, yine de direkt üst köşeden kapattım hatta mesaj geliyordu altta görünüyor ya, bakmadan kapadım yani insanın özelidir diye düşünüyorum
Ayrıca benleyken aldatiyorsa zaten ortaya çıkar, fazla kurcalamamak gerek
Elbette farkli bir sebebi var.En kötü söyle canım açık bırakmışsın bakmak istemedim ama engel olamadım açıkçası rahatsızda oldum neden bakıyosun de farklı bi sebebi var mı öylesine mi de aklıma çok takıldı de, eğer öylesine derse rahatsız oluyorum benim bakmamdan rahatsız olmaz mıydın sende de? Bundan sonra bakar siler, ya da bakmaz artık, ama bu bi şey belirtisi değil yani kuruntu yapma hemenn
Kesin ayrılırdın dıştan yazmak ne kadar da kolay degilmi?Sevgilinin profili açık kalmış ve sen ısrarla çıkış yapmak yerine adamın her hareketini kontrol ediyorsun öyle mi???
Erkek arkadaşımın habersiz benim faceme girmesine ve ısrarla devam etmesine, eski sevgilisine bakmasından daha çok sinirlenir hatta ayrılırdım.
Elette farkli bir sebebi var.
Erkekler arasinda bir tabir vardir: "kari - kiz bakmak"
Evet evet bu kadar asagilik bir deyimi kullandiklarini duydum. Siz zannedersiniz ki adaminiz sutten cikmik ak kasik, ama gercekte onlar "karda yuru iz birakmazlar". Bunu da itiraf eden bir exden duydum.
Beni de cildirtan da bu iste. Madem bukadar maymun istahlilar, bizim sadakatimizi hak ediyorlar mi? Ya da 21. yyuzyulda koca, es, baba demek yerine, onlari sozde hormonlari cildirmis 1) sperm donorlari olarak tanimlayacak miyiz yoksa 2) beyaz atli sovalye kategorisinde goklere mi cikaracagiz? Yoksa 3)kendimizi "ben ona yetmiyorum, cok cirkinim" diye suclayip guvenimizi mi yitirecegiz? Bence dogal akis birincisini isaret ediyor, belki yakin gelecekte ilskiler bu bazda calisacak, daha gercekci olacagiz. Evlilik, sevgilik kalkacak ortadan, birkac yuzyila kalmayacak.
Bence bu erkek milletine gereken ayari ve nerede duruduklarini belletmemiz lazim, oyle yagma yok arkadas.
Yok kesinlikle bilerek değil, ben bilgisayarımı ayda bir açarım ordan açık bırakmasının bir manası yok, şans eseri gördüm zaten o gittikten çok sonraBir de ben yemzdim acik birakmis numaralarini. Bilerek birakmis ve size isaret vermis, anlamamissiniz.
Aa ne değişik ütopik düşünceleriniz var :)) elbette söyledikleriniz olabilir ama sevgi bitebilcek bi şey değil dünya hala bunun hatrına dönüyor bence, hem David Beckham gibileri çıkar belki karşımıza neden böyle umutsuzsunuz yahu? :))
Gercekleri gormemek mutluluk getiriyor mu gercekten? Sizce adaletli ustunu ortmek? Ne kadar iyi niyetlisiniz.Bence kurcalamayin olan size oluyor gereksiz yere canınızi sıkıyorsunuz.
Olabilir,bakabilir herkes yapar bunu bence
Zaten sizi sevmiyorsa sizinle birlikte olmaz,sizi aldaticak olsada faceyi asla acik unutmazdi
Ortada aldatildigina dair bir şüphe olur sonuna kadar araştırırsin bulursun hesabını sorarsin.simdi bu kiz sevgilisine deseki niye bunlara baktin.aklına başka şeyler sokar hic bir sey hissetmese oylesine bakmış bile olsa "acaba hoslaniyormuyum "demezmi?Gercekleri gormemek mutluluk getiriyor mu gercekten? Sizce adaletli ustunu ortmek? Ne kadar iyi niyetlisiniz.
Ay gercekten cok saf ve iyi kalplisiniz. Merak etmeyin erkeklerin aklinda her an baska kadinlara meyil etme fikirleri dolasir, cunku onlar biraz doga yapisiyla, biraz da yetistikleri kulturden dolayi boyle dusunuyorlar. Sanirim erkekleri fazla tanima firsatiniz olmamis, hep korkutulmus ve uzak tutulmussunuz.Ortada aldatildigina dair bir şüphe olur sonuna kadar araştırırsin bulursun hesabını sorarsin.simdi bu kiz sevgilisine deseki niye bunlara baktin.aklına başka şeyler sokar hic bir sey hissetmese oylesine bakmış bile olsa "acaba hoslaniyormuyum "demezmi?
Kesin ayrılırdın dıştan yazmak ne kadar da kolay degilmi?
Ne alaka anlamadim?korkutulup uzak tutulmak? Hic de sandiginiz gibi degilAy gercekten cok saf ve iyi kalplisiniz. Merak etmeyin erkeklerin aklinda her an baska kadinlara meyil etme fikirleri dolasir, cunku onlar biraz doga yapisiyla, biraz da yetistikleri kulturden dolayi boyle dusunuyorlar. Sanirim erkekleri fazla tanima firsatiniz olmamis, hep korkutulmus ve uzak tutulmussunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?