- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
- Konu Sahibi unejeunefille
Art niyet oldugunu sanmiyorum.Herkes bakar bence eski sevgilisinin profiline ama meraktan yani bise hissettiginden degil.Hissetse zaten adi eski olmazdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gercekten cok saf ve iyi kalplisiniz. Merak etmeyin erkeklerin aklinda her an baska kadinlara meyil etme fikirleri dolasir, cunku onlar biraz doga yapisiyla, biraz da yetistikleri kulturden dolayi boyle dusunuyorlar. Sanirim erkekleri fazla tanima firsatiniz olmamis, hep korkutulmus ve uzak tutulmussunuz.
Eskisini unutamadığı ve merak ettiği, diğer kızdan da hoşlandığı için aratıyor işte daha ne olcak... İlişki durumlarını da merak ediyor olabilir, bunlar da hep hoşlanmaktan...
Ayrıca ben de elime geçen en ufak fırsatta didiklerim herşeyini tabiiki... Benden başka ne özeliymiş o yaa, oyarım gözünü de özelini de, kusura bakmasın.
Uzaktan ilişki yürütmek zorBaşka bir ülkede yaşıyor o, bu yüzden aldatsa kolay kolay anlayamam
Ben sadece erkeklerin değil, kadınların da tek eşliliği kabulde zorlandığını düşünen biriyim. Bence bunu sadece erkeklere yıkmakla haksızlık yapıyorsun. Sadece erkekler toplumsal baskılara daha az maruz kaldığından çok daha rahat aldatabiliyor ve düşüncesini fiile dökebiliyor. Kadınlar çoğu kez evlilikleri boyunca eşleri dışında bir erkeği (o da en az) arzuluyor. Tabiiki hepsi değil ama çoğunluğu. Çoğu içinde yaşıyor bitiriyor ama bazı metropol ve bağımsız kadınlar da bunu fiiliyata dökebiliyor.
Haa Müge Anlı'da çoğu kez köy ve tutucu bölgelerde yaşayan kadınların da eşlerini çok rahat aldattığını görüyoruz. Hem de en yakınlarıyla. Sayıları az değil.
Ataerkil değil, anaerkil bir toplum olsaydık ve kadınlar bu kadar bastırılmasaydı, şimdi erkek hovardalar yerine kadın hovardalar da görebilirdik. Mesela dünyada anaerkil olan belli başlı toplumlar var ve kadınlar bayağı bayağı çok eşli takılıyor. Hindistan'ın bazı bölgeleri de dahil.
Bence yanlış bir genelleme olmuşHer kadın açık görse bakar. Bakmayan "yanlış bir şey görürüm" korkusuyla bakmaz ancak.
Benim midem bulanırdı.
İnsan eski sevgilisini neden merak eder?
Gerçekten soruyorum kinaye için değil.
1 gr umrumda olmaz.
Hele hele hayatında birisi varken başka bir kızı aratması çok enteresan bir durum![]()
Acikladiginiz icin tesekkur ederim. Gorus aciniz cok temiz ve iyi niyetli oldugundan oyle soylemistim, umarim rencide etmedim.Ne alaka anlamadim?korkutulup uzak tutulmak? Hic de sandiginiz gibi degil
Sevgilimde esimde olsa ben baskasinin özel seylerini kurcalamayi dogru bulmam,ben karsimdakine guvenirsem birlikte olurum. guvemeyip özel hayatini kurcalamam.
Geçmişini didiklemem.
Bence yanlış bir genelleme olmuş
Ben bakmam, çok merak ederim belki ama bakmam, yanlış bir sey korkusundan ziyade facebook her ne kadar ayaklar altına düşmüş olsa da, bana göre kişinin özelidir. Yani kendi adıma böyle düşünürüm, bana yapılmasını istemediğim şeyi de yapmam. Mesela sevgilim/eşim telefonumu kurcalasin istemem dolayısıyla ben de onunkini kurcalamam. Arkamdan bir halt yiyorsa elbet ortaya çıkar ama ben araştırmam çünkü bana gore bu güvensizliktir. Adam yapacağı varsa yine yapar didiklemek ancak kadını yorar
Anliyorum fakat bir de soyle bir durum dusunun.
Biz neden kadin erkek birlikteligi kurariz? Bu primat yapimizin monogam oldugundan mi? Hayir. Neden boyle bir sistem gelisti?kaynaklari bir arada tutmayi istemek ve erkegin cocuklarini digerlerinden ayirt atme istegi yuzunden. Cunku coklu iliskilerin surdurebilirligi dusuk. Cok buyuk enerji gerektiriyor ve yuzlesmeye varan hukumranlik alani savasina donusuyor. Benim Afrikali arkadasim, cok anneli bir evde buyumus ve ne kadar kalp kirici ve travmatik oldugunu anlatiyordu. Henuz cok babali bir evde buyumus bir arkadasim olmadi onlara sormak istediklerimi soramadim, ancak Iskandinavya da durum boyledir ve cocuklar yine mutsuzdur.
Belki cok esli kadin modeli dogaya daha uygundur, ancak eger erkekler kadina yatirim yapip kaynaklari ona dogrultacak ve cocuklarini beraber yetistirecekseler ki , mumkun gorunmuyor. Ya bir erkek otekinden daha az uretkense, kaynaklarini baskalarinin DNAsi/cocugu icin mi harcayacak, onlar icin mi avlanacak?
Ben sadece erkeklerin değil, kadınların da tek eşliliği kabulde zorlandığını düşünen biriyim. Bence bunu sadece erkeklere yıkmakla haksızlık yapıyorsun. Sadece erkekler toplumsal baskılara daha az maruz kaldığından çok daha rahat aldatabiliyor ve düşüncesini fiile dökebiliyor. Kadınlar çoğu kez evlilikleri boyunca eşleri dışında bir erkeği (o da en az) arzuluyor. Tabiiki hepsi değil ama çoğunluğu. Çoğu içinde yaşıyor bitiriyor ama bazı metropol ve bağımsız kadınlar da bunu fiiliyata dökebiliyor.
Haa Müge Anlı'da çoğu kez köy ve tutucu bölgelerde yaşayan kadınların da eşlerini çok rahat aldattığını görüyoruz. Hem de en yakınlarıyla. Sayıları az değil.
Ataerkil değil, anaerkil bir toplum olsaydık ve kadınlar bu kadar bastırılmasaydı, şimdi erkek hovardalar yerine kadın hovardalar da görebilirdik. Mesela dünyada anaerkil olan belli başlı toplumlar var ve kadınlar bayağı bayağı çok eşli takılıyor. Hindistan'ın bazı bölgeleri de dahil.
Ozellikle kadinlarin cok eslilik maratonunu bir turlu anlayamiyoum. Yani kalici bir iki kocalilik da degil, direkt maraton meselesi. Acaba hormonal bir olusum mu. Ozellikle yeni nesil Turk kadinlari aldatmaya meyilli oldugundan cok sasiriyorum dogrusu.
Paris'te yasayan arlkadasimin birkac tane erkek arkadasi var. Benim bir adami cok uzun suredeir sevdigimi duyunca sok oldu. Onun anlattiklari da beni sok etti. Belki de insanin hormonal ve enerji rezervleriyle ilgili bir seviyesi var, ben onun altindan seyrediyor olabilirim. Bu istah nereden geliyor Turk kadinina anlayamiyorum. Aw. Bir sey eksik bendenizde.
Yanlis anlasilmasin, benim cok exlerim oldu ama seri monogam kategorisindeyim.Bende sadece bende anormalik var diye düşünürdüm.
26 yaşındayım bir kez aşık oldum ve sadece o kişi ile sevgili oldum. Ama çevremdekilere baktığımda.... Hakikaten bir şey eksik olabilir mi?