Sevgilim Facebook'unu açık unutmuş

Eski sevgilisini büyütme derim ben
Ooo ben kimlere kimlere bakıyorum
Uyanıklık edip geçmişi mi sildim diye masum olmuyorum
Eşimle sevgiliyken bende görmüştüm bir kızı kaç defa aratmisti
Anlatırdı bana da zaten ablam gibi felah diye ama ben bunu görünce durur muyum
Burnundan getirmiştim
Şimdi bile sinirlenince oooo seninki de evlenmiş ne olacak şimdi diyorum
Hata yapıyorum biliyorum ama ne yapayım oradan vuruyorum bende

Benim için başka kızlara bakması yeterli olur ayrılmak için gözü dışarda adamın derim çünkü ben ne eski sevgilimi merak ederim ne de başka erkek profillerine bakarım zaten en büyük hatayı da orda yapıyorum ya neyse :) Tabi sana hemen ayrıl demiyorum ama nasıl derler sinek küçük ama mide bulandırır yine de bi süre daha açık kalsın iyice emin ol sonra düşünürsün ne yapacağını

Yanlis anlasilmasin, benim cok exlerim oldu ama seri monogam kategorisindeyim.
Vallahi bizde bir eksiklik var diye dusunuyorum. Bu yarisin disind akaldigimiza gore ya hormon yetersizligi var, ya da enerjimiz dusuk ya da ... baska bir sey.

Bilmiyorum.
Ama hormon yetersizliğim olduğunu düşünmüyorum çünkü o kişiyi düşündüğümde cinsel dörtülerim artıyor. Ama belirtiğim gibi sadece o kişiye karşı böyle duygularım var. Belki de takılı kaldık bilmiyorum.
O kişiyi tanımadan önce hiç sevgili mevgili olaylarını düşünmezdim. Hiç öyle sevgilim olsun düşünmezdim ve istemezdim.
Sonra o kişiye aşık oldum ve....

Yüzüne çarpmak istiyorum sen neden aratıyorsun bu kızları diye ama zor tutuyorum kendimi
Cok buyutulecek bişey değil. Ben de eski nişanlımın ki kendısını hiç sevmedim ve oynaya oynaya ayrıldum, sıksık profılıne bakarım. Merak . Ayda bir bakmış ustelik. Ben telefon elimdeyse , vaktım boşsa aklıma geldikçe bakarım. Konusmadıktan sonra sorun etme . Ayrıca artık çıkış yap faceden

valla herkes bir şekilde eski sevgilisinin eşinin face ine bakıyordur. merak edilebilir bu doğal. bence sen çıkış yap ve artık bu konuyu da kafana takma. face şifresini bilmek kurcalamak sıkıntıdan başka bir şey yaratmıyor.

Merhabalar,

Erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkimiz var. 3 hafta önce beni ziyarete geldiğinde bilgisayarımdan facebooka girmişti, çıkış yapmamış ben de bir kaç gün önce bunu farkettim. Mesajlarına baktım, bir kızla rahatsız edici bir mesajlaşması olmamış. Daha sonra arama geçmişine baktığımda ise periyodik olarak (ayda 1 gibi) eski kız arkadaşının profiline baktığını ve üniversitesinden bir kızın da bir kaç ay önceden beri adını aratıp profiline baktığını gördüm. En son dün de bu iki kızın ve başka bir kızın da adını aratmış.

Sevgilim yanımdayken telefonunu kurcalamama karışmaz. Ben o zaman da geçmişine bakmış eski kız arkadaşını bir kere arattığını görmüştüm. Bir kere sandığım için çok kafaya takmamıştım ama laf arasında ona eski kız arkadaşını merak edip atmediğini sormuştum. Başta hayır dedi ama sonra ben üsteleyince ortak arkadaşının ona eski kız arkadaşının tarzı çok değişmiş dediği için bir kere facebooktan baktığını söyledi. Ben bunu büyütmedim çünkü ben de nadiren merak ettiğim için eski erkek arkadaşımın profiline bakıyorum.

Şimdi sonuç olarak ben kızın profiline bir kere değil birden çok fazla kez bakmış olduğunu görüyorum. Bunun yanında başka bir kızı da sık sık aratıyor ve bu kızla aynı işyerinde çalışmaları olası..

Kafamda bu konuyu büyütüyor muyum yoksa endişelenmekte haklı mıyım sizce?

Teşekkür ederim yorumlarınız için şimdiden
Yani abartılacak birşey yok ama ister istemez duygularımıza engel olamayıp sorguluyoruz gururumuz incinmiş oluyor bir noktada..

Cok buyutulecek bişey değil. Ben de eski nişanlımın ki kendısını hiç sevmedim ve oynaya oynaya ayrıldum, sıksık profılıne bakarım. Merak . Ayda bir bakmış ustelik. Ben telefon elimdeyse , vaktım boşsa aklıma geldikçe bakarım. Konusmadıktan sonra sorun etme . Ayrıca artık çıkış yap faceden
valla herkes bir şekilde eski sevgilisinin eşinin face ine bakıyordur. merak edilebilir bu doğal. bence sen çıkış yap ve artık bu konuyu da kafana takma. face şifresini bilmek kurcalamak sıkıntıdan başka bir şey yaratmıyor.
Ama sadece eski sevgilisi değil işyerindeki bir kıza da bakıyor sık sık..

Vallahi bizde bir eksiklik var diye dusunuyorum. Bu yarisin disind akaldigimiza gore ya hormon yetersizligi var, ya da enerjimiz dusuk ya da ... baska bir sey.

Bence evliliğin sıradanlığı, kadının mutsuzluğu, çoluk çocuk olayları falan kadın da baskı oluşturuyor ve kendine güveni azalıyor. Bir süre sonra kendine güvensizlik, kendine güvenme ihtiyacını tetikliyor. Bu beğenilme arzusu (başka erkekler tarafından) artık içte tutulamıyor ve kadın arayışa giriyor ya da bazen olay kendiliğindne gelişiyor ve etrafında ona azıcık güzel şey söyleyen herhangi bir erkekten etkilenebiliyor. Belki kadın o adama asla o gözle bakmamış ama anlık bir olay bu. Mesela kaynı yenge çok güzel olmuşsun dese kadın kaynına ilgi duyabilir o derece bu arzu hat safhada.

Sevgili olma aşamasında neden çok eşlilik arayışına giresin ki? Herşey güzelken kimsenin gözü dışarı kaymaz. Ama sevgiliyken monotonluk başlasa bak kadınlar anında daha çok değer verene, kendine daha çok dişil muamelesi yapana koşuyor.

Bence kadınların içinde beğenilme arzusu her yaşta var ve azıcık kendisine yaklaşan biri olunca bu arzusu peak yapıyor ve kadın o erkeğe kendini beğendirme çabasına giriyor, bir sonraki adım da o adamla gizli flört, eğer ki tabuları yıkarsalar da yatağa kadar uzanıyor. Bu teoremim Müge Anlı'yı izlerken oluştu. Nerede mutsuz, baskı altında, görücü usulü evlenmiş, monoton evliliği olan kadın var kocasını boynuzlamış. Hep de en yakınlarıyla. Sanırsam kaybedecek şeyimiz yok diyorlar. O derece hayattan beklentileri yok. Sen ben yapamayız çünkü toplumda bir yerimiz, kariyerimiz var. Ne bileyim bu da benim teoremim..

Eski sevgilisine baksa sadece tamam diyelim ama işyerindeki kızın profiline bakıp durması beni şüphelendiriyor. Sizce normal mi bu

Sizin gibi belki 2-3 tane vardır :) Çoğu kadın bakar doğamızda var bizim merak :) Ayrıca madem çok özeliyse, açık unutmayacaktı. Ona göre davranmalıydı. Şimdi konu sahibi merakına yenik düştü baktı çok mu iyi oldu, eminim ki aklından çıkmıyordur, içini karartmıştır ki hemde nasıl... Hele bir de bunu karşısındakine belli etmeden gülümsemeye çalışmak çok zor çok...
işte unutarak iyi yapmamis ama su acidan bakarsak da adam cok kurnaz degil gecmisi silmiyor saflik var
Bence aklina takilan yani hoslandi anlaminda değil, belki de sadece dikkatini o an çeken birine bakıyordur simdi burada hemcinslerimiz bile eskilere bakıyoruz diyorlar, bu demek degildir ki aldatmayi düşünüyor
aynisi erkekler icin de geçerli bence
Ha gözü aç biriyse yapacagini her sekilde yapar zaten
Ben o acidan bakmama taraftariyim, bakarsa üzülürüm diye değil de, takip edilme hissini yasamayi sevmediğim icin aynisini baskasina yapmayi dogru bulmuyorum

Tamamen monogam düşünceden ve sadakat duygusunun gelişmiş olmasından bence ;)

Eski sevgilisine baksa sadece tamam diyelim ama işyerindeki kızın profiline bakıp durması beni şüphelendiriyor. Sizce normal mi bu
Şimdi is yerindeki bu kız arkadaş olarak ekli mi? Değilse, kızın is yerindeki halleri dikkatini çekmiştir ve özelinde bu kız nasıldır diye düşünmüş olabilir
Hoslandi anlaminda degil dedigim, tamamen merakından
nasil ki sen profilini takip edip neden yaptı diye merak ediyorsan, o da "bu kız gerçek hayatta da mı böyle ya da nasıl " diye dusunmus olabilir
bazı insanlar cok sevecendir ama iste ciddi takılır bu da merak uyandirir insanlarda ya da belki dostlugu iyidir onun sohbetini begeniyordur ama facebook'tan eklemekten cekinmistir
hoslandı/etkilendi/onu arzuluyor tarzı düşünceler de ihtimaller arasında ama bence en sonki dusuncen bu olmalı
eger boyle bir şüphen varsa, zaten ona yeterince guvendigin soylenemez
Güven iliskide en temel unsurlardan biridir bence

Bence evliliğin sıradanlığı, kadının mutsuzluğu, çoluk çocuk olayları falan kadın da baskı oluşturuyor ve kendine güveni azalıyor. Bir süre sonra kendine güvensizlik, kendine güvenme ihtiyacını tetikliyor. Bu beğenilme arzusu (başka erkekler tarafından) artık içte tutulamıyor ve kadın arayışa giriyor ya da bazen olay kendiliğindne gelişiyor ve etrafında ona azıcık güzel şey söyleyen herhangi bir erkekten etkilenebiliyor. Belki kadın o adama asla o gözle bakmamış ama anlık bir olay bu. Mesela kaynı yenge çok güzel olmuşsun dese kadın kaynına ilgi duyabilir o derece bu arzu hat safhada.

Sevgili olma aşamasında neden çok eşlilik arayışına giresin ki? Herşey güzelken kimsenin gözü dışarı kaymaz. Ama sevgiliyken monotonluk başlasa bak kadınlar anında daha çok değer verene, kendine daha çok dişil muamelesi yapana koşuyor.

Bence kadınların içinde beğenilme arzusu her yaşta var ve azıcık kendisine yaklaşan biri olunca bu arzusu peak yapıyor ve kadın o erkeğe kendini beğendirme çabasına giriyor, bir sonraki adım da o adamla gizli flört, eğer ki tabuları yıkarsalar da yatağa kadar uzanıyor. Bu teoremim Müge Anlı'yı izlerken oluştu. Nerede mutsuz, baskı altında, görücü usulü evlenmiş, monoton evliliği olan kadın var kocasını boynuzlamış. Hep de en yakınlarıyla. Sanırsam kaybedecek şeyimiz yok diyorlar. O derece hayattan beklentileri yok. Sen ben yapamayız çünkü toplumda bir yerimiz, kariyerimiz var. Ne bileyim bu da benim teoremim..
Muhtesem bir aciklama olmus tesekkurler. bu konuyu dusunecegim...

U unejeunefille sana kotu haber vermek istemem, ama, baska ulkede yasayan bir Turk adam, 100000% sizi aldatacaktir.
Aldatmama olasiligi Marslilardan mesaj alip cozmekten daha dusuktur.

Back
X