- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 10.446
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi kucukkediii
-
Arkana bakmadan uzaklaşİnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
Arkadaşımın sevgilisi arkadaşımla çekildiği pozları gönderi olarak paylaşmıyordu. Profilimi erkek kankalarım görüyor bacaklarını görürler diyordu... Zihniyete bakar mısın. Kızı aldatıp ayrıldıktan sonra da profilinde etekli şortlu pozları olan bir kızla sevgili oldu. Böyle birileriyle sevgili olup sonra değiştirmeye çalışıyorlar. Bu nasıl bir kafa yapısı ben anlamış değilimEvlenseniz "anam boyle gormesin" diye giydirmeyecek
Bugün fotoğraf sildiren ,yarın arkadaşlarını, aileni sildirir.İnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
Aynen öyle. Dekolte giyme dedi hadi tamam dedim. Başka şeylerde de tamam dedim ama tamam dedikçe insanın tepesine çıkıyorlar. Şorta bişey demiyo mesela bi kaç ay sonra onu da giyme der. Dicem yani kapalı kız bulsaydin diyeAynen böyle karışan birisi vardı. Giyimine makyajına düşkün bir arkadaşım vardı bunu bilerek sevgili oldular. Kıza önce mini giyme dedi sonra makyaj yapma sonra dar giyinme dedi dedi kısıtlama dozunu sürekli arttırdı. Kapanmayı düşünür müsün bile demiş :) En son aldatıp kendisi ayrıldı. Ondan sonra sevgili olduğu kızın profiline bakmıştık, kızın profilinde etekli şortlu fotoğrafları vardı. Demem o ki bunlar önce bilerek sevgili oluyorlar ondan sonra da değiştirmeye çalışıyorlar.
Bir kızdan duymuştum sevgilisi önce mini giyinme demiş sonra dar giyinme demeye başlamış en sonunda dar pantolon giyme, takma kirpik takma kirpik lifting yaptırma gibi karışabileceği her şeye karışmaya başlamış :) konumu da açtırıyormuş. Anlayacağın bu tiplerden ilk karıştığı anda uzaklaşman lazım
Aynen öyle haklısınBugün fotoğraf sildiren ,yarın arkadaşlarını, aileni sildirir.
Giyimini de değiştirir, saçına makyajına da müdahale eder.
Valla ondan önce ben ayrılırım ya çekilecek gibi değil tamam dedikce durmicak kiBende böyle bir vaka yaşamıştım, bana normalde hiç böyle söylemiyordu. Hatta ailesinden uzak oturmak istediğini onların bakış acısını sevmediğini söylüyordu. Sonra bana dar giyme dedi, göğüs dekoltesine dikkat et dedi. Hatta o yokken uzun giydiriyordu. Ben de aa ne güzel beni kıskanıyor diyordum. Zor zanaat ailesi ile tanıştım. İlk tanısmada elbisesi dardı demişler, o gün bana ısrarla foto at ne giydin demişti. O kadar anlamamışım ki , ailesinin bu kadar baskın olacağını. Ben de kendi aklıma göre giyinip gidince bu yorumları söyledi. Ben de kavga etmiştim sonra beni terk etti. Velhasıl sizi de istediği kalıba sokacagını sanarak hayatına almış, uymazsanız zaten ayrılacakdeneyin görün.
Zaten durmuyor emin olabilirsin, senin özgüvenini yerle bir etmeye çalışıyor. Ben de ona gidip ailenin istediği gibi tesettürlü biri ile birlikte olsaydın demiştim. Aslında ailesinin ne istediğini çok iyi biliyor ama kendisi o tipleri beğenmiyor. Hatta neyi kısıtlıyorsa kadında ona çok bakıyor. Sizi değiştirmek ve dönüştürmek isteyecek sonra da sizi begenmeyecek, üzgünüm. Bu işin sonu buValla ondan önce ben ayrılırım ya çekilecek gibi değil tamam dedikce durmicak ki
Haklısınız iyi ki kurtulmuşsunuz, bende konuşcam kapali bi kız bulsaydin dicemZaten durmuyor emin olabilirsin, senin özgüvenini yerle bir etmeye çalışıyor. Ben de ona gidip ailenin istediği gibi tesettürlü biri ile birlikte olsaydın demiştim. Aslında ailesinin ne istediğini çok iyi biliyor ama kendisi o tipleri beğenmiyor. Hatta neyi kısıtlıyorsa kadında ona çok bakıyor. Sizi değiştirmek ve dönüştürmek isteyecek sonra da sizi begenmeyecek, üzgünüm. Bu işin sonu bu
Aynen zaten tamam dedikçe daha da kısıtlamaya çalışıyorHerkes yazmis ben de yazayim silme asla. Şimdi bir fotoğrafla başlar kısıtlamalar önünü alamazsın
Teşhir edecek derecede açık veya garip pozlar yoksa (ki yoktur sanmıyorum olduğunu) silmenize gerek yok. Arşive alabilirsiniz eğer sizin de canınız isterse.İnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
Hayır ama mini yani tatilde çekildiğim. Bana garip gelmiyor. Fotoğraf erkek arkadaşımdan önemli değil zaten ama olay o değil olay hayatıma değerlerime müdahale etmesiTeşhir edecek derecede açık veya garip pozlar yoksa (ki yoktur sanmıyorum olduğunu) silmenize gerek yok. Arşive alabilirsiniz eğer sizin de canınız isterse.
Yani haklısınız sizle sevgiliyken problem değildi. Sınırlı bir şekilde birbirinizin dediklerini yapmanız ilişki içinde normal olur ama dediğim gibi sınırı olmalı bunun.Hayır ama mini yani tatilde çekildiğim. Bana garip gelmiyor. Fotoğraf erkek arkadaşımdan önemli değil zaten ama olay o değil olay hayatıma değerlerime müdahale etmesi
Bu adamla ilişkiye devam ederseniz eninde sonunda taviz vereceksiniz.Taviz vermeden zaten ya ben buyum dicem önünü alamam çünkü