- Emoji Skoru
- 20.021
- Puanlar
- 238
- Konu Sahibi kucukkediii
-
Adamı sil +1İnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
Ben böyleyim canım deseydin benim ki de istedi yok öyle bi dünya dedimİnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
+ 1Senin anan sevmiyorsa sen giyme benim anam seviyor o yüzden ben giyicem de
Ne saçma, sakın silme, kendisini uzay boşluğuna doğru yolla
ben buyum beğenmiyorsan yallah deİnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
Açık halinizi beğenip şimdi aileme yakışman için önce mini etekli fotoları sil, sonra o elbiseleri çöpe at diyecek ve kapanışı sizi istediği şekle zorla sokarak yapacak.Gerek yok .Bir erkek için karakterinden ,hayat tarzından , inandığın şeylerden vazgeçmek doğru değil,ha ilerde kapanır ya da artık mini etekli hâlini paylaşmak istemezsin kendi isteyinle fotoları silersin o zaman kimse bir şey demez.....İnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
Ona normal gelmiyor sana normal. Seni kapatip başkalarına bakıcak gerçek bu. Ayrıl ayrılmıyorsanda çekeceksinİnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam
Annene goresini bul deİnstagramda fotoğraflarım var dekolteli değil ama mini elbiseli falan böyle çoğu resmim öyle. Bana normal geliyor. Sohbet ederken önceden sil demişti 2 tanesini silmedim. Yani evet kısa elbiseler ama tatilde giyiyorum çekiliyorum fotoğraf. Beni annesine anlatmış tanıştırmak istiyor. Ama resimleri sil dedi bazılarını annem seni ekler dedi. Ben silmek istemiyorum açıkçası beni sonuçta öyle beğendi yani ben sonradan koymadım o resimleri. Sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Her dediğine tamam deyip taviz vermek istemiyorum ya sonra önünü alamam