Sevgilim galiba benden utanıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim özel hayatıma karışacak patronun alnını karışlarım
Evlenmesinden patrona ne ?
Kusura bakma da bu haddi patrona sevgilin olacak şahıs veriyo

Senin iyi hissettirmeyen insanın hiç üzerine düşme arkadaşım. Ara sıra telefonlarına çıkma, ama nispet yapar gibi değil, işim vardı meşguldüm tarzında. Ya da uykum var diye erken bitir konuşmayı. O totosunu bu kadar havaya kaldıran sizin peşinde pervane olmanız mı acaba?

Kimseyle tanıştırmak istememesi gerçekten tuhaf. Benim aklıma gelicek olan ya beni fiziken yanına yakıştırmıyor, ya da saklamak istediği bişey var; etrafından birisi laf kaçırır diye korkuyor. Çok saçma; evli olmak iş ortamında erkek eleman için tercih sebebidir. Sorumluk sahibi olduğuna işarettir. Doğum yapıp işimi aksatmak zorunda kalıcak beyefendi?

Neyse, elinde kesin bir kanıt olmadan fevri kararlar alma sen yine de, ama kesinlikle dünya onun etrafında dönüyor hisside verme şu adama

İnan bende anlayamadım geçen sene buraya geldi bir kaç arkadaşımız vardı işte onların yanında bile resmi davrandı sakın bilmesinler dedi bende salak gibi kabullendim bu konuları geçen konuştuk eski mevzuları açma diyor ama şimdide aynı haltı yiyorsun dediğimde susuyor cuma günleri zaten hiç konuşamıyoruz gün içerisinde canı çekerse msj atar şuraya gidiyorum diye

kesinlikle cok dogru!! ısyerınden bence birisi var gibi gozukuyor.. patrona ne sızın ılıskınızden .. ustelık baskı varmıs ne baskısı ya bırak gıt alla sen

Ya işyerinden, yada arkadaş ortamından biriyle hatta direk patronuyla bile bir ilişkisi olabilir gibi geldi bana.

Bende böyle düşündüm
Konu sahibinden çekinmiyo, patrondan çekindiği kadar

öne sürdüğü bahaneler çok saçma geldi bana da üstelik yaşını almış birinin ilişkisinin olması iş yerindekileri neden bu kadar ilgilendirsin patronundan bu kadar çekinmesi ilişkisini gizlemesi aynı ortamda çalıştığı arkadaşlarına karşı da size olan davranışları epey ilginç doğrusu ayrı şehirde olması ve bu kadar iletişim kopukluğu siz bir süre düşünün gerçekten bu şekilde davranmasının asıl nedenini sorgulayın

Açık sözlüyümdür rica ediyorum kırılma. Erkek arkadaşından ayrıl bence , büyük olasılık patronuyla birlikte , veya hayatında bir başkası var , yani bu ilişkinin sonu yok. Ne münasebet yani , kendini silkele ve , baştan aşağı değiştir kendini. Ve ileriye bak derim.. Böyle bir adamla evlensende yürümez..

canım kusura bakma üzülmeni istemem ama bence senden büyük bişey saklıyor ki seni kimse bilsin istemıyor canı cekerse ne ya benimde sevgilim var 1 senedir çıkıyoruz çok tlfla konusmayız ama msj atar surekli ailesi iş arkadaşları herkes beni biliyor nişanli degiliz ama daha herkes biliyor yani..

diğer yorumları okumadan konuna göre yazıyorum.. eski erkek arkadaşım yolda yürürken bir anda elimi bırakıp işyerinden birini gördüğünü söyleyerek yürümeye devam etmişti. sonradan öğrendim ki, bu malum işyerindeki şahısla aldatılıyormuşum.. herkes için aynı olacak diye birşey yok ama şu 4 ay görüşmeme olayına takıldım, şu anki eşimle sevgiliyken şehirdışında olduğumuz zamanalarda 2 hafta üstüste görüşemezsek çok özlediğini bilirim ki çok duygusal bir adam da değildir seni seviyorum vs laflarını zor eden bir adamdır.. 4 ay uzun bi zaman illa zaman yaratıp görüşebilmeniz gerekiyor yani arada bir sevgi varsa eğer..

habersiz git ve gör ve hatta aşkımlı falan konuş bişey varsa çıksın ortaya

iş yerine gelmenizi istememesi, mesai saatlerinde telle konustugu icin cekinmesi, patrondan kacar gibi davranması, is arkadaslarıyla tanıstırmaması bana cok tuhaf gelmedi.
is hayatıyla ozel hayatını karıstırmak istemiyor olabilir ve gercekten is yerinde cok kesin kuralları olabilir.

ama sizin iliskinizde genel bir mesafe var, evlenince sizi eve kapatıp dısarıya kendini bekar gibi mi gostermeye calısacak bu şahıs?

ayrıca arkadaslar icin "sakın bilmesinler" ne demek?!
cuma tek tatil gunu ve onda da zor konusuyor... hic cekemez anında tekmeyi basardım. ya kendine gelsin ya da gulegule...
2.kadın kimdir bilemem ama bence de var. fakat oyle uzak davranıyor ki size... mucadeleye girmeye bile degmez diye dusundum.

aynen öyle. bravo..

Yorumlarınızı okudum tek tek ama elime somut delil geçmesi lazımki suratına çarpayım aileler tanıştığında bile sürekli patronum bilmesin arkadaşlarımızın bilmesine gerek yok derdi ünideki arkadaşlarıma bakıyorum hepsi evlendiler sevgilileri var braber takılıyorlar foto çekilip paylaşıyorlar bizde o da yok fotosunu beğendiğimde veya altına yorum yazdığımda bile kıyamet kopuyor

eline somut delil geçip suratına çarpınca ne olacak ki, eline ne geçecek?? sen bilirsin tabi hayat senin hayatın ayrıl barış vs diyemem demem ama erkek arkadaşının tavırları yanlış bana göre ve çok şüpheli..

Bence hıc uzatma bu işi derim öyle şey mi olur hersey bır kenara arkadaşlarım bılmesın demek gercekten hayatında bırı olduguna ısaret edıyor işi aşkı karıstırmayabilir ama arkadaş ne alaka yani ?

Başka biri olabilir ama bence bu kişinin psikolojik sorunları var. Kendi iradesiyle hareket edemiyor hep o ne der bu de düşünüp çekiniyor herkesten belki de. Hiç bir zaman ne işler çevirdiğini bilemezsin çünkü kendisini kapatmış sana, belki de tüm dış dünyaya.

iki durumda da (aldatma ya da psikolojik sorun) bu insanla bir ömür geçirmek zor...

Bunu daha önce bi yoruma daha yazmıştım, sanada yazıcam ; marketteki kasacıyı sevgilinden daha çok görüyosun sonu hayır olsun inş

Güzel arkdaşım bir ilişkinin bitmesi için illa 2. kadına gerek yoktur. Sizin mutsuz olmanız ve size hakettiğiniz saygıyı göstermemesi de yeterince geçerli bir sebeptir. Aileme ne derim falan diye düşünme. İlişkiyi sen yaşıyorsun ve sana yapılan yanlış davranışlar var. Ne demek iş arkadaşlarım bilmesin, sakın gelme falan. Sanki yanlış bir ililşki yaşıyormuşsunuz gibi. Yani söylenenlerin hiç biri normal değil. Sen bunu kime anlatırsan anlat şüpheli bir şeyler var der. Ya biri var, ya sendne utanıyor, ya orda bekarım dedi ilişkisi olduğunu söylemedi. Yani hangi seçenek olursa olsun normal değil. Daha iyisini hakediyorsun. En azından al karşına konuş. Ben bu iletişimsizliği anlamıyorum. Biri bana iş yerindekiler duymasın patron bilmesin derse. Niye derim. Niye? Normalde tanışmak gibi bir derdim olmasa bile böyle dediği için giderim o iş yerine. Yapmayın etmeyin neden konuşarak anlaşmıyorsunuz ki?

Neden somut delil ariyorsun..

Al sevgilini karsina ben bu tavirlarini benden gizlediğin birşeyler olduğuna yorumluyorum boyle devam edebileceğimi sanmiyorum bu yüzden ya bu düzen değişecek ya da bana gerçekleri söyleyeceksin sana başka seçenek sunmuyorum de bakalim.. Sakin yumuşama onun sinirlenip üste cikmasina izin verme... Gayet kararli ol..

Ve gerçeklerden kaçma... Onunda carpitmasina izin verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…