canım seni neden iş arkadaşları ile tanıstırmıyor bence iyi düsün sadece günde 20dakika mı tlf konusyorsunuz özledim bile demıyormus bence ayrıl yani senin için en dogrusu bu insan evlenecegi kişiyi neden iş arkadaşları ile tanıştırmaz ya da neden saklar bu durumu bana hiç mantıklı gelmedi..
Bence iş yerinden birisiyle görüşüyor, hem de şu sizden ayrılıp kaldırım değiştirme falan çok itici ve saçma. Bunu bağımlı olmayan hiçbir kadın kaldıramaz... 4 ay görüşmemek ne demek Allah aşkına, koskoca insanlarsınız, imkanı mı yok da görmeye gelmiyor..
Yerinizde olsaydım böyle bir ilişkiyi sürdürmek istemezdim.. Bu insanın sınırlarını zorlamaktır, ayrılın ne bağınız var. Ben sevdiğimi sanarken nişan attım hem de uzak bi tarih değil, şuanki ilişkimde o kadar mutluyum ki, Allah herkese nasip etsin.. Tekrar aşık olun, neden bu çileyi çekesiniz? Sevgiliyken böyleyse, daha çok işiniz var demektir.
Ya işyerinden, yada arkadaş ortamından biriyle hatta direk patronuyla bile bir ilişkisi olabilir gibi geldi bana.
Slm kızlar benim yaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var bu ilişki evliliğe doğru gidiyordu aileler tanıştı sonra bazı nedenlerden dolayı ayrıldık anlayacağınız nişan attık sonra tekrar barıştık ama benim sorum ta ilk çıkmaya başladığımız andan itibaren beni hep soyutladı arkadaşlarına benden hiç bahsetmedi kaç sefer yanına gittim sadece bir kaç kez yanıma gel dedi diğer zamanlarda hep ben teklif ettim gelimmi diye hatta geçen gün bulunduğu şehire gittim dedim iş yerine gelimmi dediki gelipte napacaksın ne işin var millete ne dicem birde patronundan çok çekiniyor patronu bayan kendisi özel şirkette çalışıyor patronum evleneceğimizi duyarsa iş açısından çok kötü olur dedi neden dedim üzerimde baskı var dedi geçen telde konuşuyorduk bu dışardaydı hemen ses tonu değişti ne oldu dedim patronumu gördüm dedi dur hemen karşı kaldırıma geçim dedi sorarsa artık alışverişten geliyorum derim dedi napacam bilmiyorum son zamanlarda çok umursamaz oldu sevgililer günü yaklaşıyor hiç demedi izin alıp o gün görüşelim diye hiç konusunu bile açmadı en son 4 ay önce görüştük farklı şehirlerdeyiz hiç bana özledim bile demedi aslında onun izin günü sadece cuma günleri diğer günler full dolu bir şeyde diyemiyorum ama bu umursamamazlıkları beni çok üzüyor:2: napacam ne diyecem nasıl davrancam bilmiyorum insanlar sevgilileriyle nasıl takılıyorlar ne güzel geziyorlar bizim özelimiz sadece günde 20 dk telde konuşmak
İnan bende anlayamadım geçen sene buraya geldi bir kaç arkadaşımız vardı işte onların yanında bile resmi davrandı sakın bilmesinler dedibende salak gibi kabullendim bu konuları geçen konuştuk eski mevzuları açma diyor ama şimdide aynı haltı yiyorsun dediğimde susuyor cuma günleri zaten hiç konuşamıyoruz gün içerisinde canı çekerse msj atar şuraya gidiyorum diye
İnan bende anlayamadım geçen sene buraya geldi bir kaç arkadaşımız vardı işte onların yanında bile resmi davrandı sakın bilmesinler dedibende salak gibi kabullendim bu konuları geçen konuştuk eski mevzuları açma diyor ama şimdide aynı haltı yiyorsun dediğimde susuyor cuma günleri zaten hiç konuşamıyoruz gün içerisinde canı çekerse msj atar şuraya gidiyorum diye
iş yerine gelmenizi istememesi, mesai saatlerinde telle konustugu icin cekinmesi, patrondan kacar gibi davranması, is arkadaslarıyla tanıstırmaması bana cok tuhaf gelmedi.
is hayatıyla ozel hayatını karıstırmak istemiyor olabilir ve gercekten is yerinde cok kesin kuralları olabilir.
ama sizin iliskinizde genel bir mesafe var, evlenince sizi eve kapatıp dısarıya kendini bekar gibi mi gostermeye calısacak bu şahıs?
ayrıca arkadaslar icin "sakın bilmesinler" ne demek?!
cuma tek tatil gunu ve onda da zor konusuyor... hic cekemez anında tekmeyi basardım. ya kendine gelsin ya da gulegule...
2.kadın kimdir bilemem ama bence de var. fakat oyle uzak davranıyor ki size... mucadeleye girmeye bile degmez diye dusundum.
Yorumlarınızı okudum tek tek ama elime somut delil geçmesi lazımki suratına çarpayım aileler tanıştığında bile sürekli patronum bilmesin arkadaşlarımızın bilmesine gerek yok derdi ünideki arkadaşlarıma bakıyorum hepsi evlendiler sevgilileri var braber takılıyorlar foto çekilip paylaşıyorlar bizde o da yok fotosunu beğendiğimde veya altına yorum yazdığımda bile kıyamet kopuyor
Yorumlarınızı okudum tek tek ama elime somut delil geçmesi lazımki suratına çarpayım aileler tanıştığında bile sürekli patronum bilmesin arkadaşlarımızın bilmesine gerek yok derdi ünideki arkadaşlarıma bakıyorum hepsi evlendiler sevgilileri var braber takılıyorlar foto çekilip paylaşıyorlar bizde o da yok fotosunu beğendiğimde veya altına yorum yazdığımda bile kıyamet kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?