Sevgilim galiba benden utanıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence patronu asılıyor.. Ya da erkek arkadaşınızın patronla arasında bi ilişki var..
Duyarsa işimden olurum diye korkuyor..

illa fiziken vs aldatıyor olması şart degil ki.
hem su yorumlardan bile kacması yeterli bir sebep, sizi kimden neden saklamak istiyor?!

eger aklınızda kalacaksa gidin isyerine, ogle saatinde calısanların kimle oturduguna yemek yedigine selamlastıgına karısacak degiller.
oyle vıcık vıcık davranmadan sadece "aşkım" diye seslenmeniz, parıldayan yuzugunuzle elinizi sallayarak girmeniz yeterli.

zaten sosyal medyada bile kıyameti koparan adam sizi karsısında gordugunde burnunuzdan getirir. bu da icinizde kalan sevgi kırıntılarını yok etmeye yeter de artar bile.

Hiç mi evli insan yokmuş işyerinde, evlenmeme flört etmeme yasağı mı varmış? Mümkün olamayacak birşey bence, kaldı ki benim bildiğim işyeri içinde flört etmek bazı işletmeler içinde hoş karışlanmaz, yasak olur. Benim staj yaptığım yerde öyleydi mesela, öyle birşey duyulduğunda hemen işine son verilirdi çalışanların, sizinkisi çok alakasız, kaldı ki 4 ay görüşmemekte fazla bir süre. Patron mudur, kızı mıdır yoksa başka bir çalışan mıdır bilmem ama sevgilinizin gizlediği birşeyler olduğu apaçık ortada.

Son düzenleme:
Ya patronuyla ya da iş yerinden birisi ile bir ilişkisi var ............

ne kadar korkuyormuş patronundan.erkek arkadaşınızın herhalde ömrünün sonuna kadar evlenmek gibi bir düşüncesi yok.patronun çalışanların özel hayatında işi ne.niye karışıyor anlamadım.demek o özel şirkette çalışan herkes sonsuzadek bekar kalmalı patron öyle istiyor diye.ne kadar mantıksız bir açıklama yapmış.bencede başka ilişkisi falan var hatta belki patronun ta kendisidir.
dikkatlice bu durumu gözlemle derim.

Sevgilinin başka bir kadınla ilişkisi var mı yok mu bilemem ama yoksa bile bu ilişkiden hayır gelmez arkadaşım. Düşünsene yolda giderken elini bırakıp karşı kaldırıma geçiyor. Facebook'ta bırak fotoğraf paylaşmayı, onun fotoğrafını beğensen kıyameti koparıyor. Sanki evliymiş de seni karısından saklıyormuş gibi. Hadi işiyle özel hayatını karıştırmak isteyebilir ya da ne bileyim işi evliliğe uygun bir iş değildir de onun için patronunun bilmemesini isteyebilir (ki bunlar da bence bahane değil) ortak arkadaşlarınızdan niye saklıyor sizi. Ne olur kırılmayın ama resmen metres gibi davranıyor size. Eminim sizin de gururunuz kırılıyordur. Değer mi bir erkek için. İstemez misiniz göğsünü gere gere elinizi tutacak, işte bu benim sevdiğim diye tüm arkadaşlarıyla tanıştıracak, sizi görmeden, sesinizi duymadan rahat edemeyecek bir adamla birlikte olmayı. Bırakın gitsin. Zaten bir defa nişan atmışsınız onunla. Tamamen bırakın. Hiç işyerine falan baskın da yapmayın gerek yok. Kendini daha çok birşey sanar.

Belki de patronunun kiziyla iliskisi vardir. Ya da orda calisanlardan birisiyle. Patronu gorur de soyler diye telasa kapiliyordur. Utangac oldugunu sanmiyorum. Gizledigi birseyler var. Insan birini severse sevdigini gururla tanistirmak ister.
Bence cok da bu kisi icin kendini yipratma. Simdiden boyle ise hic uzatma. Cunku ikerde daha cok uzulursun.

Butun bu belirsizlikler, seni aramamasi seni mutsuz etmiyor mu? Oysa en guzel gunlerin olmaliydi. Daha fazla uzatirsan sen yipranirsin. Disardan bile bu iliski icin hep senin caba harcadigin bariz anlasiliyor. Neden daha fazla uzulesin ki? Hayatini hep boyle mi gecirmek istiyorsun? Bosver. Seven insan emek sarfeder, zaman harcar. Bir saniye bile olsa sesini duymak icin ugrasir. Kendi kiymetini bil ve zamanini kiymetini anlayacak kisi icin harca. Bu indan icin degmez.

Uzgunum ama hic normal degil bu bahsettikleriniz, patronun yaninda samimi olmak istemeyebilir, ya da hadi tanistirmak istemeyebilir, ama facebookta resimlerini begenmezine kadar karsi cikmasi ve 4 aydir gormeye gelmemesi baska biri oldugunu gosteriyor cok cok buyuk bir ihtimal. Bu kadar zaman nasil kabul ettirdi bunlari size bilemiyorum ama ben olsam kesin is yerine gitmistim ne var ne yok bi gormek icin.

bi arkadaşımın başından geçen bir olayı anlatayım size siz gereken dersi çıkartın.

arkadaşım üniversiteye başladığımız sene okulundan biriyle sevgili oluyo. çocuk diyoki sakın sınıftakiler bilmesin bu durumu çok laf çıkar şimdi kız tamam diyo buluşuyolar mesela dışarda snra okula gelmeleri gerek taksiden bi sokak aşşağıda inip ayrı ayrı geliyolar. bu arada kızın oğlana haftasonları msj atması yasak sebebi ise haftasonları oğlanın evine babasının annesinin gelmesi onlardan çok çekiniyo olması.
arkadaşım bunları bana anlattığında hiç bir şekilde mantıklı bulmadım bu işte bir iş var dedim. neyse biz bu çocuğu araştırmaya başladık liseden arkadaşlarına ulaştık falan. öğrendikki çocuğun uzuun yıllardır sevgilisi varmış farklı bir şehirde okuyormuş haftasonu eve gelen anne baba değil sevgilisiymiş.
ayrıca sınıflarında bunu bilen bir kaç kişi varmış onlar duymasın diye kıza kimseye söylemeyelim demiş.

şimdi arkadaşım gözünü açtığım için belirli aralıklarla arayıp hayır duasını eder bana

umarım sizinde gözünüz açılır

sevgilin galiba senden utanmıyor

sevgilin galiba seni aldatıyor (bu cümlenin galiba kısmı fazla oldu)

kurtul bence bu adamdan hemen

Adam Seni 2 Yıl İyi Keklemiş Ve Sen Uyanmazsan Keklenmeye Devam Ediceksin Arkadaşım Aç Gözünü

Ya Patronla Ya da Onun Kızıyla İlişkisi Var

Adam Bekar Görünmek İstiyor Ha Sen de Bildiğin Promosyon Olmuşsun Arkadaşım Nedir Yaaa

Yapacağın Şey İşyerine Baskın Yap Azcık Sırnaşık Ol Patron Filan Görsün Bi Kaçgün Sonrada Bas Tekmeyi

Baska biri yoksada, yani sizi aldatmiyorsa bile, bu tavirda olan bi insani neden cekiyorsunuz gercekten anliyamiyorum...
Evlenincedemi sakliycak herkezden?bunadami göz yumucaksiniz? Yok size simdi deger vermeyen, özlemeyen, kücücük seylerde kavga cikartan, sizi gizleyen, gizemli bi adamdam, nasil bi Es olmasini bekliyorsunuz? Simdi mutlu degilsiniz, evlenirseniz mutlumu olacaksiniz bunami inaniyorsunuz?
Kusura bakmayin gercekten anlamaya ugrasiyorum, cünkü herseyin farkindasiniz, mutsuzsunuz, niye bunu kendinize yapiyorsunuz?
Siz kendinizi ilk önce bi sevin ve deger verin, ondan sonra size deger vericek birini bulun, niye ugrasiyorsunuz ki, ne hali varsa görsün!
Sizi takmiyani siz hic takmayin, bi iliskiyi maalesefki Ask kurtarmiyor, heleki tek tarafliysa hic umut yok... Bi silkelenin, yapmayin bunu kendinize...

Sen bence ani bir baskin yap o is yerine ...

Kafami en cok patron meselesi karistirdi , patronunh ne ilgilendiriyormus onun evliligi ??

Bir insan is yerinde isini temiz duzgun yapar ve aksam cikar ..
gerisi ne is yerini ilgilendirir nede patronu..

Evlenirken patroniceyemi soracakmis , evlenebilirmiyim diye ? Yoksa is yerinde baska kiz arkadasimi varda belli ettitmek
Istemiyor Patrona senle konustugunu ?

Hayir yani daha neler nele yazilirda .. ama es gecelim.

4 ay seni gormemis ve gelmeyi bile teklif etmiyo?
Yani . seni ozlemiyor ..
sizin iliskiniz birkez bitmis ya , ve siz sonrasinda barismissiniz , aslinda o ilk bittiginde hersey bitmis..

kendinizi boyle bir adamla hirpalamayin birakin bence inceldigi yerden kopsun....

ah be güzelim... sen saflığına yan. bu adam seni sevmiyor ve seni bir güzel aldatıyor. seni çantada keklik görmüş o kadar! oyun oynamayı deneme bile. bas tekmeyi geç. bu gibilerden çok var. gördüğü kişi patronu değil, birazdan buluşacağı esas kızdı emin ol!

Oha.. E siz sevgili değilsiniz ki?
Allah aşkına nasıl çekiyorsun bunu, tek sorun çok aşık olman mı?

İşyerinde başka birisi olabilir hayatında günahıni almayim ama sadece tahmin yada tek taraflı kendi hosllandigi biri olabilir iş garanti olunca sana olmuyor ayrilalim derse hiç şaşırma yoksa insan sevdgni ozlemezmi arkadaslrndan gizlermi

Aslında söyledikleriniz benim düşüncelerimi pekiştirir oldu mesela bu işe girmeden önce de biz tanışmıştık o zaman patronu falan yoktu daha ama yinede sakalrdı ilişkisini kimseye anlatmazdı hatta bir seferinde facesine girdim açık unutmuştu ve bir sürü kızlarla msjlaşmasını gördüm kızlara demiş uzun boylu esmer erkeklerden hoşlanırmısın hep kendini tarif etmiş kızlara sevgilim yok demiş hep sarkıntılık hep sarkıntılık yüzünede vurdum anlattım ama ben salağım ya çok aşığım ya hep affettim affettim

sevgilinin tavrı gerçekten tuhaf geldi bana, özellikle bayan patronundan bu kadar çekinmesi, kimse çalışanının özel hayatına karışmaz karışamaz diyelim ki karışıyor o zaman bu sevgilinin çok pasif ve kolay ezilebilecek biri olduğunu gösterir sevgilin çok saçma davranıyor sanki başka sebepleri var da sana bahaneler üretiyor gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…