Sevgilim galiba beni kardeş gibi görüyor:(

Öpüşmüyor musunuz? O bile yeter birşeylerin başlamasına çünkü.
Ben bir erkek kankamdan duymuştum sevgilisiyle gezip tozuyordu kıza dokunmuyordu başkasıyla şeapıyordu. Böyle düşünen erkeklerde var. Saçma mı? Resmen aldatmak. Ama var böyleleri de.

Sen yanlış anlama dıye yapmıyordur.kardeşi gibi olsa hemen ayrılır senden.takdır ettım onu

Sonuçta cinsellik illaki birleşme işlemi değildir, pek çok yolla paylaşımınız olabilir bizim de bir paylaşımımız vardı hiç istemedim hep uzak tıttum değil sonuçta. Ama sınırları olan bir Paylaşımdı.
Merak ederdi, hep derdi birgün evlenicez özgürce yaşayabilicez duygularımızı derdi ama şimdi yok.
o heyecanla hep gider sandım. Ama ne oldu birden :/

Bu tarz erkeklerden cok var ve zihniyetleri igrenc gercekten.

tamamda cevap verseniz bizde kendimizce yargılamasak sizi?
bana çünkü sizin yaptıklarınız bencilce geldi

Ne istediğinize siz de bir karar verin bence.Sanki uyarılıp tekrar bir şeyler yaşamak istese karşılık verecekmişsiniz gibi niye uyarılmıyor etkilenmiyor diyorsunuz.

Adamı çok zor bi duruma sokmak istediginizn farkında mısınız ? Herkesden uzakta, aynı yatakta 8 gün, yakınlaşsın ama çizgiyi geçmesin. Bu duygular öyle kolay kontrol edilebilir duygular mi sizce ? Belki de kontrolü kaybedip sizi üzecek bisey yapmaktan korkmuştur.

Bu işler ya hep ya hiç midir ama ? Yine birlike olmayacağım belki de ama onun beni nu şekilde hiç istememesini normal bulmam mı lazım? Yine paylaşacak şeylerimiz olabilir. Pek çok insan bu tarz bir cinsellik yaşamıyor mu? Yani birlikte olmayacaksam onun beni istediğini hissetmeyi istemem çok mu bencillik? Sonuçta ben de istediğimi yapamıyprum o yapamıyorsa

Fuckbodyy mi diyorlar ne diyorlarsa ondan sanırım
Kesinlikle iğrenç.
Mast ne güne duruyor. Neyse

Fuckbuddy diyorlar ama kendileri acisindan. Kiz tarafinin bundan haberi yok belki, duygulari ile oynaniyor.

Onun disinda evli olmasi bile durdurmuyor bazilarini. Onlarda bosanmadan ayni bu sekil yasamak istiyorlar.

Bi erkek karakterli olmali. Karaktersiz olduktan sonra yapacaklarindan korkulur.

bunu sevgilinizle konuşmayı denediniz mi sorularınızın cevabı tamamen onda da?

Aslında ben de konuşmayı düşünüyorum. Ama ben dedikten sonra bana yakın davranırsa anlamı olmayacak gibi.. Ya da söyle diyim içime bir kurt düştü bi kere istemiyor beni acaba başka birini mi düşlüyor diye..

Kesinlikle. Midem bulanıyor erkeklerden artık.
Duydukça gördükçe okudukça.
O nohut kadar beyinleri nasıl çalışıyor bilmiyorum, aman kız orda dursun hediye paketi gibi, düğün sonunda açarım, şimdilik bundan zevk alayım öğkk.
Nasıl başkasına dokunup öpebiliyorlar iğrenç ya rezalet. Allah öylelerinden uzak tutsun bizi.

Bana bu manevi yada dini değer anlayasi çok ironik geliyor. Ama sizin görüşünüz böyle ise saygı duyuyorum. O halde sevgilinize açık açık sorun bunu.. Burdan size üç aşağı beş yukarı aynı tahminler çıkacak.. doğru cevap sevgilinizde...

Sen başbaşayken yaklaş ona. Bakalım nasıl tepki verecek. Atmosferi bozarsa engellerse yani şşt kendini bana bırak de bakalım o zaman ne yapacak. Uzaklaşırsa oturur konuşursun önce temasla yaklaş bakalım bi.

erkekler icin ya hep ya hictir. Adam sonunda hicbirsey olmayacaksa neden uyarilsin? bikmistir artik bence. siz diyorsunuz ki hem bana yakinlassin beni istedigini belli etsin ama yine birsey olmasin ben yine reddedeyim. Bunun hem psikolojik hem de fiziksel bir sorun erkek icin. Adam sizinle bir yere kadar yakinlasacak ve uyarilacak, ee sonra? Nasil tatmin duygusu yasayacak? Siz de birlesmeye yanasmiyorsunuz... Bu nedenle uzak duruyor bence. Bos yere hayalkirikligi yasamamak icin.

Aranızda ne geçti, reddederken ne tür bir konuşma yapıyorsunuz bilemediğimizden tam bir şey diyemeyiz ama belki o kadar reddedilişten sonra sizin bu düşüncenize saygı duyuyordur ve uzatmak istememiştir. Bana sorarsanız sekiz gün aynı yatakta yakınlaşma olmaması tuhaf tabi. Siz de farkındasınız, konuşmalısınız. Çekinmeyin konuşmaktan.

Gostereyim ama elletmeyim, o da kopek gibi pesimde kossun, o hep talep etsin ben hep reddedeyim, yazdiklarinizin ozeti bu! Bencil misiniz nesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…