Sen yanlış anlama dıye yapmıyordur.kardeşi gibi olsa hemen ayrılır senden.takdır ettım onu2.5 yıllık bir ilişkim var. İkimiz de 26 yaşındayız. İlk zamanlar benimle yakınlaşmak istediğinde, bi şekilde hep onu engelledim ama beni istediğini biliyordum hissediyordum. Öğrenciliği bitip tek başına yaşamaya başlafıktan sonra artık bana karşı hiçbir cinsel isteğinin olmafığını farkettim. Hep yoğun çalışma hayatımızdan dolayıdır diyip geciştirdim ama en son 8günlük yırtdışı seyahatimizde başbaşa geçirdiğimiz onca gecede bir kez bile beni istemedi. Beni sevdiğini biliyorum, ama sanki cinsellikle beni iyice ayrıştırdı kafasında. Sanki koruyup kolladığı sevdiği küçük kız kardeşi gibiyim. Sizce 26 yaşında bir erkek için böyle olması fizyolojik mi ? Erkek böyleyken o kadınla evlenmeyi neden arzulasın ki ? Ya da evlendiğimizde sorun yaşar mıyız yoksa değişir mi ?
Öpüşmüyor musunuz? O bile yeter birşeylerin başlamasına çünkü.
Ben bir erkek kankamdan duymuştum sevgilisiyle gezip tozuyordu kıza dokunmuyordu başkasıyla şeapıyordu. Böyle düşünen erkeklerde var. Saçma mı? Resmen aldatmak. Ama var böyleleri de.
Fuckbodyy mi diyorlar ne diyorlarsa ondan sanırımBu tarz erkeklerden cok var ve zihniyetleri igrenc gercekten.
Sonuçta cinsellik illaki birleşme işlemi değildir, pek çok yolla paylaşımınız olabilir bizim de bir paylaşımımız vardı hiç istemedim hep uzak tıttum değil sonuçta. Ama sınırları olan bir Paylaşımdı.
Merak ederdi, hep derdi birgün evlenicez özgürce yaşayabilicez duygularımızı derdi ama şimdi yok.
o heyecanla hep gider sandım. Ama ne oldu birden :/
Fuckbodyy mi diyorlar ne diyorlarsa ondan sanırım
Kesinlikle iğrenç.
Mast ne güne duruyor.Neyse
Kesinlikle. Midem bulanıyor erkeklerden artık.Fuckbuddy diyorlar ama kendileri acisindan. Kiz tarafinin bundan haberi yok belki, duygulari ile oynaniyor.
Onun disinda evli olmasi bile durdurmuyor bazilarini. Onlarda bosanmadan ayni bu sekil yasamak istiyorlar.
Bi erkek karakterli olmali. Karaktersiz olduktan sonra yapacaklarindan korkulur.
Bu işler ya hep ya hiç midir ama ? Yine birlike olmayacağım belki de ama onun beni nu şekilde hiç istememesini normal bulmam mı lazım? Yine paylaşacak şeylerimiz olabilir. Pek çok insan bu tarz bir cinsellik yaşamıyor mu? Yani birlikte olmayacaksam onun beni istediğini hissetmeyi istemem çok mu bencillik? Sonuçta ben de istediğimi yapamıyprum o yapamıyorsa
Sen başbaşayken yaklaş ona. Bakalım nasıl tepki verecek. Atmosferi bozarsa engellerse yani şşt kendini bana bırak de bakalım o zaman ne yapacak. Uzaklaşırsa oturur konuşursun önce temasla yaklaş bakalım bi.Aslında ben de konuşmayı düşünüyorum. Ama ben dedikten sonra bana yakın davranırsa anlamı olmayacak gibi.. Ya da söyle diyim içime bir kurt düştü bi kere istemiyor beni acaba başka birini mi düşlüyor diye..
Bu işler ya hep ya hiç midir ama ? Yine birlike olmayacağım belki de ama onun beni nu şekilde hiç istememesini normal bulmam mı lazım? Yine paylaşacak şeylerimiz olabilir. Pek çok insan bu tarz bir cinsellik yaşamıyor mu? Yani birlikte olmayacaksam onun beni istediğini hissetmeyi istemem çok mu bencillik? Sonuçta ben de istediğimi yapamıyprum o yapamıyorsa
Gostereyim ama elletmeyim, o da kopek gibi pesimde kossun, o hep talep etsin ben hep reddedeyim, yazdiklarinizin ozeti bu! Bencil misiniz nesiniz?Bu işler ya hep ya hiç midir ama ? Yine birlike olmayacağım belki de ama onun beni nu şekilde hiç istememesini normal bulmam mı lazım? Yine paylaşacak şeylerimiz olabilir. Pek çok insan bu tarz bir cinsellik yaşamıyor mu? Yani birlikte olmayacaksam onun beni istediğini hissetmeyi istemem çok mu bencillik? Sonuçta ben de istediğimi yapamıyprum o yapamıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?