Aslında ben de konuşmayı düşünüyorum. Ama ben dedikten sonra bana yakın davranırsa anlamı olmayacak gibi.. Ya da söyle diyim içime bir kurt düştü bi kere istemiyor beni acaba başka birini mi düşlüyor diye..
Sonuçta cinsellik illaki birleşme işlemi değildir, pek çok yolla paylaşımınız olabilir bizim de bir paylaşımımız vardı hiç istemedim hep uzak tıttum değil sonuçta. Ama sınırları olan bir Paylaşımdı.
Merak ederdi, hep derdi birgün evlenicez özgürce yaşayabilicez duygularımızı derdi ama şimdi yok.
o heyecanla hep gider sandım. Ama ne oldu birden :/
Pek cok insan yasamiyor bunu zannettigin gibi. Baska seyler yapip normal yoldan kacmanin sebebi ne? Senle evlenmez diye mi korkuyorsun? Cok mantiksiz geldin bana. 2,5 yillik iliski yatacaksan yat yatmayacaksan yatma. 20.yuzyilda mi yasiyoruz senin askinla ilk gecenin hayalini kursun cocuk yillarca?Bu işler ya hep ya hiç midir ama ? Yine birlike olmayacağım belki de ama onun beni nu şekilde hiç istememesini normal bulmam mı lazım? Yine paylaşacak şeylerimiz olabilir. Pek çok insan bu tarz bir cinsellik yaşamıyor mu? Yani birlikte olmayacaksam onun beni istediğini hissetmeyi istemem çok mu bencillik? Sonuçta ben de istediğimi yapamıyprum o yapamıyorsa
Biz 5 sene ciktik,ay i senin dedigin gibiydik
Ve yillarca tatilletede gittik,ayni evdede kaldik,bisey yasamadik
Bu yuzden sevdim esimi
Simdi 7 aylik evliyiz bebis bekliyoruz
İyikide yasamadik,evlilikte yer kaldi cinselligi tuketmedik hic
İlk bikacgun zor oldu ama alistik:)
Biz de 1 yıl çıktık. 4 yıldır evliyiz. Bizde tükendi mi cinsellik sanıyorsun?Biz 5 sene ciktik,ay i senin dedigin gibiydik
Ve yillarca tatilletede gittik,ayni evdede kaldik,bisey yasamadik
Bu yuzden sevdim esimi
Simdi 7 aylik evliyiz bebis bekliyoruz
İyikide yasamadik,evlilikte yer kaldi cinselligi tuketmedik hic
İlk bikacgun zor oldu ama alistik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?