sevgılım gamsız evlı arkadaslardan yardım ıstıyorum

edd1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
202
0
46
İstanbul
sevgılımı cok sevıyorum 1 bucuk seneyı gectı ılıskımız cıddı de gıdıyor ama gelecekten korkuyorum cunku sevgılım bıraz gamsız arkadaslarıyla ılgılı konulara benden daha cok onem verıyor ben aglayınca uzulmuyor benı aramıyor bende bana deger vermesını ıstıyorum normal olarak ılk ve tek erkek arkadasım herseyımı ona vermısım ama bu kadar gamsız bırıyle gelecekten korkuyorum evlı tecrubelı arkadaslardan yardım ıstıyorum

kendini zorlama son erkek arkadaşım o olacak diye... anlaşılan o ki senin sevdiğin kadar sevmiyor...ve bu zamandan sonrada değişmez

Kırmızıyla yazılı kısma çok şaşırdım doğrusu, diyelim ki üzüldüğünü belli edemiyor sizde üzülmüyo sanıyosunuz ama aramaması çok garip, sevmediğini düşünüyorum bende malesef ki ya da sizin sevginiz çok daha fazla ve onun ki yeterli değil çok üzgünüm ama yazılanlardan anlaşılan bu

ya acıkcası o gun babasyla kavga ettı ınsallah olür falan dedı bıraz gamsız cok efendı,calıskan iyi bırı ama gamsız mesela ben agladıgımda nıe sen bısı yapmıosun dıorum bos yere aglıyosun sacma bısıden dıyor ama ona sacma gelen bısey benı uzebılıyor sevglım cok rahat bırı gezmeyı sever karıslmasını sevmez ve ben karısıyorum sevmese kesın ayrılırdı cekmezdı benı

canım eğer herşeyine çok fazla karışıyorsan ondanda böyle yapabilir..
çünkü erkekler fazla sıkıya gelmeyi sevmezler genelde..
ama öyle bir şey yoksa tabi gamsız düşüncesiz ve bir insanla yaşamak çok zor olur..
bir şey dikkatimi çekti ve en önemliside bu bence sana önemli gelen seni kıran şeyler ona önemsiz geliyor seni anlamıyor..
inan ki en çok bu yıpratır insanı kendini tam anlamıyla anlatamamak..

seni çok iyi anlıyorum benimde 3buçuk yılı geçmiş bi ilişkim var. benim sevgilimde ben ağladığımda tepki vermiyor artık ama nedeni benim bunun çünkü bi ara depresyon geçirmiştim ve sürekli hereşeye ağlardım oda alıştı doğal olarak bu duruma. sende sürekli ağlayan biri misin bide erkeklere göre ağlamanın tek nedeni bi kayıp falan onun dışında olan şeyleri garip karşılıyolar genelde.

ayyy bilirim biliriiiim aramayan sormayan ince düşünmeyen ama seven sevgisini göstermekten çekınen...klasık erkek yani... bende de aynısı var ömür törpüsü gibi ama sevdiğine ınandıgım içi katlanıyorum.. canım ya onu oyle kabul edıceksın yada sureklı deiştirmeye calısıp onuda kendınıde bıtırıceksın...ben kabul ettım ama yınede ilişkide benım kadar cesur olmayısı bazen beni şüpheye düşürüyor....kısacası hiç rahat yok hep soru işaretleri ayrılmaya gucun varsa ayrıl...

Madem uygun olmadığını düşünüyorsunuz,gelecek sizi endişelendiriyor; o halde onunla evliliği düşünmeye gerek yok...Haliyle kafanıza hiç takmayın bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…