Iyi de baktı olmuyor edirneye dönüp orada büro açamaz mı? sanki bir karar verince ebediyete kadar onun pesinde gitmek mecburiyetinde.
Bir değişik adam bir değişik iliski.. yorulan sizsiniz, allah enerjinizi arttırsn ne diyim.
Seninle gerçekten ciddi düşünüyorsa senin yanında olmayı içten seçmiştir zaten. Ama kafasındaki soru işaretleri onu tedirgin ve gergin yapıyor gibi. Ne önereceğimi bilemedim. Aynı durumu benim arkadaşım yaşadı, sonuçta çocuk memleketini seçti ve ayrıldılar, memleketinden de bir öğretmen hanım alıp oturdu, çocuk da yaptı oh mis.İstanbul'da da açabilir ama hemen stajı biter bitmez açamıyor çok riskli olur diye. Bir iki yıl geçirmesi lazım burada açması için. Bunu konuşuyoruz tabii ama yine de mutsuz. "Burda büro açıp tutturamazsam ne olacak o saatten sonra beni kimse işe de almaz" şeklinde endişeli sürekli.
Çünkü çok seviyorum...
Burada gerçekten iş imkanı zor mu yoksa kendisi mi abartıyor?
Sizin orda çalışma imkanınız niye hiç yok, mesleğiniz nedir?
Ben şunu anladım iliskilerde bir problemde koparmalı tüm bağları ne kadar çok sevsekte, ileriki durumlarda bize zarar çünkü.. Ne yapmak istiyorsa birak yapsin. Giderse gitsin.
Evet biz de öyle konuşuyoruz bir dene burda diyorum olmadı dönme imkanın hep var diyorum... En kötü burada hiç tutturamazsa ben Çerkezköy'deki şirketlerden birine geçerim ortak bir yerde otururuz sen de memleketindeki bürona gidersin dedim. Ama hala hep "ya başarısız olursam" konuşması
Cok zor bir durum. Benim eski erkek arkadaşım da eczaciydi ben de eczaciyim.Ikimiz de kendi memleketimizde eczane acmak istiyorduk bu problemi cok uzun bir sure yasadik baska bir sebepten iliskimiz bitti. Sevdigi icin insan her yere gider evet ama diger yandan da ömür boyu o isi yapacaksıniz ve yıllarca verdiğiniz bir emek var.Ikinizde de fedakarlik yapiyorum, kendi isimden vazgeciyorum algisi oluşmayacak bir yerde yaşayın.
demek ki herkes onu bekliyor :)O memleketinde büro açınca bir anda tüm işleri alacağını zengin olacağını düşünüyor kafasında öyle kurmuş. O yüzden onun için memleketinde büro açmak olmuyorsa diğer yerler hep aynı.
Seninle gerçekten ciddi düşünüyorsa senin yanında olmayı içten seçmiştir zaten. Ama kafasındaki soru işaretleri onu tedirgin ve gergin yapıyor gibi. Ne önereceğimi bilemedim. Aynı durumu benim arkadaşım yaşadı, sonuçta çocuk memleketini seçti ve ayrıldılar, memleketinden de bir öğretmen hanım alıp oturdu, çocuk da yaptı oh mis.
Bu kadar istiyorsa Edirne de açsın bürosunu. madem evleneceksiniz çok seviyorsunuz evlenene kadar 2 yıl daha var. İki yılda orda işini ciddi şekilde kurarsa sende çok seviyorsan gidersin yanına. Ama dediği gibi 2 yılda "zengin" olamadığını görürse istanbula da gelebilir gayet bir sebebi kalmaz orası için hevesini almış olur.
Memlekette daha cok kazanirim diye düşünüyordur.Bir de istanbul pahalı bir şehir büyük bir şehir o belli bir müşteri kazanana kadar baya zaman geçmesi lazim memlekette en azindan cevresi vardır.Onu da anlayabiliyorum sizin mesleginiz ne gitme şansınız neden yokÖyle bir yer yok malesefİstanbul avukatlığın yapılabileceği en iyi yerlerden o sadece kafayı memleketine takmış. Zora gelmek pek istemiyor burada kendini zorlaması lazım ya...
neden iş bulamasın diyellim ki cidden kötü geçti düşündüğü gibi olmadı ömür boyu çalışmayacak mı bu adam ? Ayrıca 2 yıl sonra cidden hayatını birleştirmeyi düşündüğünden emin olursan gidebilirsin. Yani senin sevgilin konusunda benim şüphelerim var davranışlarından dolayı yeterince güven verir mi bilemem. Ama insan gerçekten aşıksa ve karşısındaki mantığına ve kalbine uygunsa mutluluğu kaçırmamak için her şeyi yapar en azından ben öyle yapardım.Ben yanına gidince mesleğimi tamamen bırakmam gerekiyor ama (orada mesleğimi yapabileceğim hiç iş yok)
2 yıl sonra istanbula gelip hayatta başkasının yanında çalışmaz iş de bulamaz bence
Memlekette daha cok kazanirim diye düşünüyordur.Bir de istanbul pahalı bir şehir büyük bir şehir o belli bir müşteri kazanana kadar baya zaman geçmesi lazim memlekette en azindan cevresi vardır.Onu da anlayabiliyorum sizin mesleginiz ne gitme şansınız neden yok
Üzülmen için söylememiştimGerçekten mi?
Çok üzüldüm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?