İyi akşamlar hanımlar,
Galiba bu sefer gerçekten ciddi bir problemim var ve yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Sevgilimle 11 aydır beraberiz. O stajyer avukatken başladı ilişkimiz, başlarda hep istanbulda kalacağını söylüyordu. Sonrasında memleketine temelli dönüp büro açma isteğini dillendirmeye başladı. Oturup konuştuğumuzda ikimiz de o giderse bu ilişkinin çok büyük ihtimalle biteceğini söyledik (benim onun memleketinde mesleğimi yapabileceğim hiç bir yer yok - o da memleketine büro açmaya dönerse buraya geri dönme şansı yok). İlkten 5.ayımızda gitmeye karar verdiğini söyledi ve ayrıldık ancak sonrasında bensiz yapamayacağını söyledi kalacağını söyledi ve barıştık.
Şimdi stajyerliği bitti ve ruhsat almak üzere yani o büro hayalinden gerçekten vazgeçmek üzere olduğu noktadayız. Ama 2 aydır mutsuz, bana bir iki günde bir iş ile ilgili dert yanıyor. Bura ile ilgili çok olumsuz, uğraşıcam çabalıycam ama burada ihtimaller iyi gözülmüyor pek diyor. Bir kaç arkadaşı büro açmış onları anlatıyor üzülerek. O zaman git diyorum ayrılmak istemediğini devam etmek istediğini söylüyor. Kalmaya karar verdi ama sanki istemediği halde zorla kalıyormuş gibi tepkiler alıyorum ve çok üzülüyorum. Böyle ilişkimizde de tam mutlu olamıyoruz. Sürekli birbirimize "sende bir şey mi var garip geliyosun" temalı mesaj atmaya başladık.
Ne yapmalıyım ben bu durumu nasıl yönetebilirim?
Doğru olan nedir?