• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim güvenimi bitirdi :(

t cetveli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
155
18
38
arkadaşlar sevgilimin bi tanışma sitesine uye oldugunu gördum ona söledigimde ne oldugunu bilmeden uye oldum dedi.ama bilgilerini falan doldurmuş fotolarını atmış biz birlikteyken bide .görünce mahvoldum.inkar ediyor tabi biilmiyordum falan diyor nasıl bi site olduğunu.kapatamıyorum unuttum şifresini diyor bide benim güvenim bitti artık kurt var hep içimde. şüphe duyuyorum hep artık inanamıyorum hiçbi dediğne.sizinde görüşlerinizi almak istiyorum

Tanışma sitesinde sizinle resmi ne arıyormuş o kısmı anlamadım ben

Pardon sizle birlikte iken foto atmış yanlış anlamışım

O iş yaş iş emin olmadan konuşma

guvenim sarsıldı butun şifrelerini istesem die düşünüyorum ama yinede guvenemem herlde kurt girdi bikere vereceginide sanmam

nasıl bi site oldugunu bilmordum diyor
1. dereceden bariz yalan vakası ile karşı karşıyayız. Yalan söyleyecekse bari doğru düzgün bir şey atsaydı, ne demek bilmiyordum? 5 yaşında çocuk değilse veya ileri derece zeka geriliği yoksa gayet de bilir. Ama böyle dandik bir yalandan anlaşılacağı üzere orta derecede bir zeka geriliği var. Hem yalancı hem ahmak.

konuşma derken canım devam etme anlamnda mı

Evet o_O çocukla uğraşırken yazacağım diye uğraşırsam böyle anlaşılmaz cümleler oluyor :KK47:

Ama açıkça belli ki seninleyken siteye üye olmuş ve foto yüklemiş

Pek iknalık tarafı yok aslında

hayvan herif ya telefonlarımız henüz kendi kendine üye olacak akıllı değil ama keşke sen akıllı olsaydın deseydiniz keşke
yalancı mahluk
çükünü kesip alnına bantlıcan böyle pislikleri
neden böyle kin kustuysam artık :KK14:

Bu adamlarin yalanları da ayrı komik ya
Siteye bilmeden nasıl. Üye olunuyorus acaba
Hatta belki site onu kendi kendine üye yapmıştır adamcagizin haberi bile yoktur vah vah
Bence belli etmeden takip edin hiç ummadığı anda terkedin
Gerci ben olsam suan sevgilim değil eski sevgilim olurdu

Ayrıl gitsin ne fikri soruyosun güven bittiyse uzatma bence sevgilisniz üstelik hic değmez

Back
X