• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim güvenimi bitirdi :(

Bi site var b....o diye .üye olmadığım halde mailime şu kişiden mesajın var diye geliyordu.bayağı oldu hatırlamıyorum ama resim ve bilgiler yüklendiyse sıkıntı. Belli ki kendi atmış. Konuşulanları göremiyormusun? Affediceksen biraz daha araştır maillerine bak.sildiklerine bak.güvenme.

Ya aklıma ne geldi..
Benim erkek arkadaşım 2 yıl önce mailime farklı sayfalardan bildirimler geliyor ama sildim demişti.
Acaba cidden öyle bi siteye üye olmuş olabilir mi ?
Birden geldi aklıma.
Banada o mesajlar geliyor ama onun sildigi mesajları göremedim tabii.
Nasıl ogrenebilirim acaba.
Valla aklıma düştü birden

sizden önce olsa dicem ki şifresini unutmuştur bidaha girmemiştir felan..
ama sizinleyken bu siteye kaydolmuş ama mal mı bu adam nereye ne oldugunu bilmeden kaydolsun. lütfen inanma

arkadaşlar sevgilimin bi tanışma sitesine uye oldugunu gördum ona söledigimde ne oldugunu bilmeden uye oldum dedi.ama bilgilerini falan doldurmuş fotolarını atmış biz birlikteyken bide .görünce mahvoldum.inkar ediyor tabi biilmiyordum falan diyor nasıl bi site olduğunu.kapatamıyorum unuttum şifresini diyor bide benim güvenim bitti artık kurt var hep içimde. şüphe duyuyorum hep artık inanamıyorum hiçbi dediğne.sizinde görüşlerinizi almak istiyorum

Acımasız davrandığım için kusura bakma..Bilmeden üye olmuş kuyruklu yalannnn.Nedense hep bilmeden böyle sitelere üye oluyorlar hiç yanlışlıkla dini,eğitim ile ilgili siteye üye olan görmedim.Bence sen de yalan olduğunun farkındasın da kendini avutuyorsun..İki seçeneğin var ya ayrılıp tamamen sileceksin ya da devam edip her zaman tetikte olacaksın.Güven olmayan ilişkilerin de pek yürüdüğünü görmedim.

Bak cancazim...bu şuanki devirde artik bir kanun oldu....

EGER BIR ERKEK SANAL DÜNYAYA KENDINI ADAMIŞSA ORDAN CIKAMIYO.

Yani...hangi site olursa olsun...erkek eger başka kadinlarla konuşmak istiyorsa...kendi özgüvenini ve egosunu öyle tatmin ediyorsa...bundan aslaaaaaaa vazgecmez. ASLAAAAAAA. Sayisiz böyle durumlara tanik oldum.

Bence güvenmemekte oldukça haklısın.

Ben bir siteye girip üye olacağım, o formu dolduracağım, mailime gelen onaylama linkine tıklayacağım, fotoğraflarımı yükleyeceğim ama o sitenin ne işe yaradığını bilmeyeceğim? Hadi canım sende :KK53:

Sevgilimin sosyal medya şifreleri yoktur bende. Benimkilerde onda yoktur. Hiç talep etmedik birbirimizden. Neden bilmiyorum ama hiç şüphelenmemişimdir. Zaten sürekli internete takılan biri de değildir. İşi gücü işten sonra eve gidip film izlemektir. Sanırım piyasadaki bütün filmleri bitirmek üzere :KK70: Yanındayken telefonunu da alıp karıştırmam. Ama şüpheleneceğim bir durum olursa çirkefleşip gerekirse ayrılacağımı bilir. O yüzden bir yere gitmeden önce bile örneğin "Duman'ın konseri var, gitsem mi ki?" diye sorar, seviyosan git tabi değişiklik olur derim. Kiminle gidecek, ne işi var orda falan demem. Güven böyle bir şey galiba ve bir kere içine kurt düşünce tekrar güvenmek çok zor.. :KK51:

Hee şunu da belirtmeden geçemiciimmm :KK45:Bu BDV yüzünden bazen saçma sapan şeyler gelmiyor değil aklıma o_O Durduk yere acaba şöyle mi, acaba böyle mi diye düşündüğümü fark ediyorum. Sonra Vesfa paronoyaklaşma diyorum :rolleyes:

hıhı öyle oluyor zaten hep bende bilmeden üye oldum kadınlar kulününe :KK49::KK69:

şifrelerini istesen ne olacak ki yapan yine yapar sonra siler seninde haberin olmaz. 7 ay için kendini paraladığına değmez.

adamın doğru söylediğini varsayarsak, bilmeden bir yerlere üye olması muhtemel birinden ben korkarım ya, ya bilmeden başka şeyler de yaparsa.
bence bu şekilde de düşünmek gerekir.

arkadaşlar sevgilimin bi tanışma sitesine uye oldugunu gördum ona söledigimde ne oldugunu bilmeden uye oldum dedi.ama bilgilerini falan doldurmuş fotolarını atmış biz birlikteyken bide .görünce mahvoldum.inkar ediyor tabi biilmiyordum falan diyor nasıl bi site olduğunu.kapatamıyorum unuttum şifresini diyor bide benim güvenim bitti artık kurt var hep içimde. şüphe duyuyorum hep artık inanamıyorum hiçbi dediğne.sizinde görüşlerinizi almak istiyorum
Geçmiş olsun o iş bitmiş.. Aranan erkek modeli bu ilerde eskort sitelerine falan da takılır.. Koşarak uzaklaş.

Vay arkadaş o nasıl yalanmış

Hangi siteymis o bi bakalim biz de bilmeden üye olmuş muyuz :KK53:

Back
X