- 18 Haziran 2020
- 1.472
- 1.874
- 83
- Konu Sahibi Shadygirl054
-
kız benimkisi de mine tuğaya takıktı bıde upuzun mesaj yazmış seni ne yapsın kabak kafalı dedim öyle işte takılma
üzülme beterin beteri bu işteay çok güldüm.
Abla superman olarakta çok iyiydi ama sanki o rol için yaratılmıştı adam vücut ölculeri falan tam uyuyordu.Her daim Geralt rolündeki gibi görünürse olurona Geralt, Alexander Dreymon’a da Uhtred olmak yakışmıştı.
Oyuncular neden kıskanılır kisevgiliniz belki kıskandığınızı bildiği için söylüyordur.
Ya yeter ya Superman olarakta artık kendisi oynamayacak şimdi Geralt olaraktamı olmayacak ne istiyorlar bu adamdan anlamıyorum.Yerine aldıkları Superman'da şu an Henry cavill'i mumla aratacak cinsten.Artik Geralt rolunu göremeyecegiz, başkasi oynayacak.
Witcher dizi olmadan önce bütün kitap ve oyun serilerini bitirmiş biri olarak Geralt rolu muhteşem gitmişti kendisine.
Ya yeter ya Superman olarakta artık kendisi oynamayacak şimdi Geralt olaraktamı olmayacak ne istiyorlar bu adamdan anlamıyorum.Yerine aldıkları Superman'da şu an Henry cavill'i mumla aratacak cinsten.
Ahahahaha eski bi kısmetus olarak koptumya aklıma kısmetse olur geldi
orada da sarışın bi kadınla sevgili olan murat, hayalindeki kadından bahsederken esmer falan demişti
bunun üzerine olaylar olaylar
bu videoda da murat'ın R yapması var ahahah bu erkekler ne fena
muratın hayalindeki kadını kıskanmıştı mehtapya aklıma kısmetse olur geldi
orada da sarışın bi kadınla sevgili olan murat, hayalindeki kadından bahsederken esmer falan demişti
bunun üzerine olaylar olaylar
bu videoda da murat'ın R yapması var ahahah bu erkekler ne fena
ahahah murat'ın geri vites yapışı nasıl amamuratın hayalindeki kadını kıskanmıştı mehtap
ahaha yalnız izleyeneler bilir o dönem ,Ahahahaha eski bi kısmetus olarak koptumMehtap kadar degilimdir ya
Aboooo erkeklerin en büyük düşmanı aman ha benim ki de hadise güzellemesi yapardı.Bi gün Superman i izliyordum tamam kabul ediyorum azıcık ağzımın suyu akmış olabilir herife anam benim ki bunu görmeye görsün adamı her gördüğünde homurdanmaları hasetlenmeleri bitmiyor ahhahahah adamın bi gram bişeyini bile övmedim halbuki.Şu erkekler iş kendilerine gelince 180 derece dönüveriyorlar hemenSiz de henry cavill in ne kadar yakışıklı olduğundan bahsedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?