- 17 Ağustos 2023
- 8.442
- 27.676
- 468
- Konu Sahibi Shadygirl054
-
Dua lipada nerde tipsiz var onunla sevgili oluyor garip garip tiplerBenim eski sevgili de Dua Lipa fanıydı. Ben de Dua Lipa severim ama benim ex sevgili Dua'nın sarışın dip boyalı haline bile düşüyorduBana da saçını sarı yapmayı düşünür müsün? diyordu. Tabii bu tipi tipin aklına uyup saçımı sarı yapmadım, deliyiz ama kızıl saçın üstüne sarı yapacak kadar da değiliz Beni sarı saçlı yapana kadar Dua Lipa da kızıl saça geçti zaten
İngiltere’de değilim ama avrupadayım. Burda çok hoş beyler var ama, herkes f boy. Doğru düzgün erkek bulmak çok zorHenry gibisi gelmesi için onun vatanına git belki denk gelirsin ama o adamın karızması havası başka.
Haklısınız nerede Orta Doğu erkeği var orada Dua Lipa varDua lipada nerde tipsiz var onunla sevgili oluyor garip garip tipler
Düzgün erkeği her yerde bulmak zor ya bir tek orda değil.İngiltere’de değilim ama avrupadayım. Burda çok hoş beyler var ama, herkes f boy. Doğru düzgün erkek bulmak çok zor
Doğru. Romantik ilişkiler o kadar yozlaştı ki, emekli edicem artık kendimi bu işlerden galibaDüzgün erkeği her yerde bulmak zor ya bir tek orda değil.
Ahahah başka konularda çok yazdım ama buraya yazacağımı düşünmezdim. Boşanın.Benimki de Eva Green seviyo. Napayim boşayayım mı kızlar?
Benimki de Eva Green seviyo. Napayim boşayayım mı kızlar?
Lucifer morningstarE konusu açılınca üzülüyorsaniz neden zırt pırt konusunu açıyorsunuz ki?
Ben de Tom ellisi çok begenirim Eki Görüntüle 3395793 ama tutup da sevgilimin yanında övmem yani. Hadi konusu geçti ovdum, bozuldu. İkinciye de susarım bir zahmet . Bence senin adam seni kizdirmayi seviyor
Bitirme bosver. Eminim bıraktığın yer en güzel yerlerdendir. Sonlar iyice saçmalıyorLucifer morningstar
konuyla alakasız sezonları bitirmedim ya hep izleyeyim diyorum izleyemiyorum.
Hadi yaa ilk sezonlar baya sarıyordu oysaki..Bitirme bosver. Eminim bıraktığın yer en güzel yerlerdendir. Sonlar iyice saçmalıyor
Ünlüyü mü kıskanıyorsun diyenler bence saçmalamış yani durmadan eşim bana birinin adını söylüyor rahatsız olurdum bu kıskanmak değil ki yani eşe saygisizlik bence ergenlik bence sizin rahatsız olduğunuzu bildiği halde buna devam etmesiKizlar sevgilim 5 6 kere margot robbie guzellemesj yapti en guzel sarisin kadin olarak ben kiskaniyorum ister istemez sinir oluyorum ama beni ergence buluyor siz olsaniz napardiniz
Kizlar sevgilim 5 6 kere margot robbie guzellemesj yapti en guzel sarisin kadin olarak ben kiskaniyorum ister istemez sinir oluyorum ama beni ergence buluyor siz olsaniz napardiniz
Guzellikle ilgili bir sey soylemedim begendigi kadinin tam tersi özellikte olsaydim dedim ama övüyorum diyelim niye sizi rahatsiz ediyor bir düsünün.
Bu arada güzelim evet (sacim kizil degil tam olarak) fotosu vardi biyerlerde koymustum
Cirilla cilt alt tonu hakkında konuşmuştuk açık tenliydin ve açık kumral tonda saçların vardı doğaldı diye hatırlıyorum kızıl mı boyadı ki dedim kızıl değildi çünkü ama yakışır hee
Kızıl yapmistim ama kirmiziydi hiç yakismamişti.kafamda peruk gibi duruyormuş sonradan fotolara bakinca farketmistim.
Saç rengim doğal uzun zamandir ama rengine bazilari kizillik var diyor, kimisi sari diyor, acik kumral diyor acik bal rengi diyor.
Enteresan açık tende kızıl rakı ile balık gibidir nasıl yakışmadı kiiaçık kumral küllülük oranı az ise zaten bal rengidir. Doğal kal zaten öyle güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?