Sevgilim guzel kiz muhabbeti acilinca hep margot robbieyi söylüyor

Bunu ancak erkegi elinden kacirmak istemeyen, guzel olmadigini bilen kadinlar kabullenir. Margot kim ya? Natalia Vodianova varken.

TElefon ekraniniza begendiginiz bi yakisikliyi koyun, her kimse iste o unlunun adini anmayi birakir
Benim ekranimda yillardir danimarkali model mathias lauridsen'in resmi duruyor, normal erkeklerin komplekse girip sinir olmalari icin. zaten moda alaninda calisiyorum etrafim genc yakisikli erkek kayniyo

Son düzenleme:
Gerçekten de güzel hatun derdim.

Konuya cevap yazmayı unutmuşum, kafamı karıştırdınız Ararın mune’yi haaa (şaka tabii ki etiketlemedim, devam kızlar ben de googledan bu kimmiş diye bakıyorum )

Soru sahibi hepimizden güzeli de var kocalardan yakışıklısı da. Ama bence tutup aman şuna bayılıyorum, ötekine bitiyorum demenin bir anlamı yok bence. Eşim ünlü de olsa başka birini güzel bulduğunu benimle paylaşsın istemem. Ben ona benzer bir şey söylesem o da bozulur. Bu kadarcık şeyi de kendi özelimiz olarak saklayıverelim, her aklımıza geleni söylemek zorunda değiliz.

yavrum erkoların 9/10'u o hatunu begeniyor zaten, bosver dusunme Manitam benim ozelliklerimin tam tersi birini sürekli övseydi fiziksel olarak beni begenmedigini dusunebilirdim ama hani cok da uzerine kafa yormamak lazım ya.
Bana sorsalar kıvanç tatlıtuğ aklıma gelmez ama bu adamın yakışıklı olmadığı anlamına gelmiyor ben sarisin sevmiyorum mesela...

Siz de henry cavill in ne kadar yakışıklı olduğundan bahsedin.
Her daim Geralt rolündeki gibi görünürse olur ona Geralt, Alexander Dreymon’a da Uhtred olmak yakışmıştı.

Oyuncular neden kıskanılır ki sevgiliniz belki kıskandığınızı bildiği için söylüyordur.

Artik Geralt rolunu göremeyecegiz, başkasi oynayacak.
Witcher dizi olmadan önce bütün kitap ve oyun serilerini bitirmiş biri olarak Geralt rolu muhteşem gitmişti kendisine.

Artik Geralt rolunu göremeyecegiz, başkasi oynayacak.
Witcher dizi olmadan önce bütün kitap ve oyun serilerini bitirmiş biri olarak Geralt rolu muhteşem gitmişti kendisine.
Yeni Geralt daha yakışan birine verilmezse seyredilmez Spartacusta da role Andy Whitdield çok yakışmıştı, hastalığı ve vefatı sonrası yerine geçen oyuncu yüzünden son sezonu seyretmemiştim.

Konuya dönersek herkesin görünüşünü beğendiği oyuncular olabilir veya sesini beğendiği şarkıcılar, çiftler beğendikleri hayranı oldukları kişileri birbirini rencide etmek için dillendirmiyorsa sorun yok bence, mesela ben sarışın sevmiyorum daha çok Akdeniz insanları ilgimi çekiyor ama eşim küçükken bildiğiniz sarı kafaymış, büyüdükçe saçı koyu kumrala dönmüş teni de beyaz, Antonio Banderas beğenimi bilir ve onun filmleri olunca mutlaka söyler, bence kendimize güvenimiz olmalı.

Ben de sarisin seviyorum, eşim küllı kumral.
Aslinda bazi insanlarin bazi zaaflari oluyor, belli bir tipe karşi zaaf.
Evet sevdigi insan illa o tipte olmak zorunda değil ama hem sevdigi hem de zaafi olan tipte olmak daha iyi hissettiren bir şey bence. Büyük bozulacak kiskanclik krizlerine sokulacak bir sey yok elbette o ayri.

Kizlar sevgilim 5 6 kere margot robbie guzellemesj yapti en guzel sarisin kadin olarak ben kiskaniyorum ister istemez sinir oluyorum ama beni ergence buluyor siz olsaniz napardiniz
Ne alaka? Begenebilir oyuncuyu bende begeniyorum margotu efso kadin. Sevgilim dese bile kiskanmam sanki sevgilime mi bakacak Allahini seversen bende grinin elli tonu var ya jamie dornan cok iyi oyuncu ve yakisikli bayiliyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…