- Konu Sahibi Shadygirl054
-
Benim ekranimda yillardir danimarkali model mathias lauridsen'in resmi duruyor, normal erkeklerin komplekse girip sinir olmalari icin.TElefon ekraniniza begendiginiz bi yakisikliyi koyun, her kimse iste o unlunun adini anmayi birakir
Harley quinn. Veya barbie
Hayır ya diğer sezonlar da çok güzel. Geçen gün yeniden izlesem mi diyordum hatta.Hadi yaa ilk sezonlar baya sarıyordu oysaki..
Vakit bulunca bakarim mutlakaHayır ya diğer sezonlar da çok güzel. Geçen gün yeniden izlesem mi diyordum hatta.
Her daim Geralt rolündeki gibi görünürse olurSiz de henry cavill in ne kadar yakışıklı olduğundan bahsedin.
Her daim Geralt rolündeki gibi görünürse olurona Geralt, Alexander Dreymon’a da Uhtred olmak yakışmıştı.
Oyuncular neden kıskanılır kisevgiliniz belki kıskandığınızı bildiği için söylüyordur.
Yeni Geralt daha yakışan birine verilmezse seyredilmezArtik Geralt rolunu göremeyecegiz, başkasi oynayacak.
Witcher dizi olmadan önce bütün kitap ve oyun serilerini bitirmiş biri olarak Geralt rolu muhteşem gitmişti kendisine.
Yeni Geralt daha yakışan birine verilmezse seyredilmezSpartacusta da role Andy Whitdield çok yakışmıştı, hastalığı ve vefatı sonrası yerine geçen oyuncu yüzünden son sezonu seyretmemiştim.
Konuya dönersek herkesin görünüşünü beğendiği oyuncular olabilir veya sesini beğendiği şarkıcılar, çiftler beğendikleri hayranı oldukları kişileri birbirini rencide etmek için dillendirmiyorsa sorun yok bence, mesela ben sarışın sevmiyorum daha çok Akdeniz insanları ilgimi çekiyor ama eşim küçükken bildiğiniz sarı kafaymış, büyüdükçe saçı koyu kumrala dönmüş teni de beyaz, Antonio Banderas beğenimi bilir ve onun filmleri olunca mutlaka söyler, bence kendimize güvenimiz olmalı.
Ne alaka? Begenebilir oyuncuyu bende begeniyorum margotu efso kadin. Sevgilim dese bile kiskanmam sanki sevgilime mi bakacak Allahini seversenKizlar sevgilim 5 6 kere margot robbie guzellemesj yapti en guzel sarisin kadin olarak ben kiskaniyorum ister istemez sinir oluyorum ama beni ergence buluyor siz olsaniz napardiniz
Barbie işteGidip balayım kimmiş
Kizlar sevgilim 5 6 kere margot robbie guzellemesj yapti en guzel sarisin kadin olarak ben kiskaniyorum ister istemez sinir oluyorum ama beni ergence buluyor siz olsaniz napardiniz
Bilmiyorum ki izlemedim. Teşekkürler bilgi içinBarbie işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?