- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.452
- 548
- 37
- Konu Sahibi Cancancan333
-
Adamcağızları tuzaklarına düşürmesinler diye bence.sanki bilinmiyor o tür masaj salonları.
siz şikayet edince kapatıverirler hemencik.
hayır yani amaç ne?
başka adamlar gitmesin sizin gibi evlenme niyetinde olan kadınlar hayal kırıklığına uğramasın mı amme hizmeti mi?
Adamcağızları tuzaklarına düşürmesinler diye bence.
Masaj diye kanlarına girip, kötü yola düşürüyorlarsa demek.
Geçen bir dayı vardı, açın şu genelevleri ne yapacağuz biz bu yaşta diyen 70 lik, sosyal medyada önüme düştüsevişebilmek için masaj salonuna giden adam ora kapatılsa kerhaneye gider devletin kerhanesinide mi şikayet edecek
Sonuna kadar haklısın o kadar üzgünüm ki ah deli aklım ilk dediğinde ayrılsaydım keşke şimdi evlilik teklifi yapacak yüzük aldı ve aşırı ilgili çok seviyor şu an aldatmadıgından eminim ama acı çekiyorumArkadaşım o masaj salonuna ilk giden o adam mı? Sanki bilinmeyen devlet sırrı mi? Kapıda şifreyle mi içeri giriyorlar? İnan bilmeyen kimse yoktur emniyette, orada ne iş döndüğünü. Şikayet de etsen bir şey olmaz. Boşu boşuna neden hirslandin anlamadım . Adam Taksim'de travestiyle beraber oldum dese Ömer Hayyam duragindaki travestilere mi pusu kuracaktin tutuklansinlar diye
Boşver pis adamı, binbir hastalık kapmistir.
Ayrıca adamın pişman olduğu tek şeyin sana doğruyu söylemek olduğuna emin olabilirsin. Yoksa zamanında yaşadığı şeyden pişman olmamıştır. "Ah salak kafam,söylemesem nereden haberi olacaktı" pişmanlığıdir o
Yetkililere seslenmiş birde yeni izledim, kaç tane genelev varsa kapalıymış, bayağı zor durumdaydı dayıGeçen bir dayı vardı, açın şu genelevleri ne yapacağuz biz bu yaşta diyen 70 lik, sosyal medyada önüme düştü
Sanırım korona sebepli kapalılar, ülkenin kanayan yarası slsjsjdjd
E git masaj salonuna da ağzının payını ver konu kapansın o zaman. Sevgiliye gelince ağız payı, masaj salonuna gelince şikayet edip kapattırmak? Oldu o zaman.Onun ağzının payını verdim zaten çöp gibi hissettirdim onu pişman şu an ama yine de kabullenmek çok zor
Geçen bir dayı vardı, açın şu genelevleri ne yapacağuz biz bu yaşta diyen 70 lik, sosyal medyada önüme düştü
Sanırım korona sebepli kapalılar, ülkenin kanayan yarası slsjsjdjd
Her birinin kapısını aşındırdıysa demekYetkililere seslenmiş birde yeni izledim, kaç tanesi genelev varsa kapalıymış, bayağı zor durumdaydı dayı
kapatılsın öyle yerler
Sizce bu testleri istesem beni yanlış anlar mıMasaj salonları geçmişi var ise hpv cart curt bi baktırmayı ihmal etmeyin.
Ayrıca masaj salonunun ne sucu var, küçük işletme :)
Bizim dememizle oluyor sanki o işler. O masaj salonunundan yetkili kurumlar haberdar değildir kesin tabi.
Sizin asıl sorununuz o değil. Cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili birşey yaptınız mı? Cinsel hayatınız varsa böyle birşeyde ilk aklınıza o gelmeli yoksa ama evlenmeyi hâlâ düşünüyorsanız, yine çok önemli.
E sen kabul etmişsin adamı o halde. Adamı aklayip kadınları b.klayinca için mi rahat edecek? Bu saatten sonra kapansa ne kapanmasa ne? Ne gereksiz işlerle uğraşıyorsun ki? Hazmedemiyorsan geç değil, evlenme teklif ederken okkalı bir laf sokup reddedebilirsin. Bak o zaman uzulecegine emin olabilirsinSonuna kadar haklısın o kadar üzgünüm ki ah deli aklım ilk dediğinde ayrılsaydım keşke şimdi evlilik teklifi yapacak yüzük aldı ve aşırı ilgili çok seviyor şu an aldatmadıgından eminim ama acı çekiyorum
Sonuna kadar haklısın o kadar üzgünüm ki ah deli aklım ilk dediğinde ayrılsaydım keşke şimdi evlilik teklifi yapacak yüzük aldı ve aşırı ilgili çok seviyor şu an aldatmadıgından eminim ama acı çekiyorum
İlk mesajınıza baktım da kızlık zarı operasyonu için acmissiniz. Adam size bunca dürüst olmuş, lağım gibi geçmişini açmış. Siz de ona karşı dürüst oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?