Sevgilim hakkında??

Adamcağızları tuzaklarına düşürmesinler diye bence.
Masaj diye kanlarına girip, kötü yola düşürüyorlarsa demek.

sevişebilmek için masaj salonuna giden adam ora kapatılsa kerhaneye gider devletin kerhanesinide mi şikayet edecek
Geçen bir dayı vardı, açın şu genelevleri ne yapacağuz biz bu yaşta diyen 70 lik, sosyal medyada önüme düştü
Sanırım korona sebepli kapalılar, ülkenin kanayan yarası slsjsjdjd

Sonuna kadar haklısın o kadar üzgünüm ki ah deli aklım ilk dediğinde ayrılsaydım keşke şimdi evlilik teklifi yapacak yüzük aldı ve aşırı ilgili çok seviyor şu an aldatmadıgından eminim ama acı çekiyorum

Geçen bir dayı vardı, açın şu genelevleri ne yapacağuz biz bu yaşta diyen 70 lik, sosyal medyada önüme düştü
Yetkililere seslenmiş birde yeni izledim, kaç tane genelev varsa kapalıymış, bayağı zor durumdaydı dayı

aha kapalılarmıymış:)
eh o zaman eskorta gider.

şaka bir yanada sevişebilmek için para veren bir adamla evlenmeyi düşünmekte korkunç yani.

Yetkililere seslenmiş birde yeni izledim, kaç tanesi genelev varsa kapalıymış, bayağı zor durumdaydı dayı
Her birinin kapısını aşındırdıysa demek

Şaka bir yana fikren doğru bulmasam da bu ülkede 1 umumi tuvalet, 2 genelev olmak zorunda arkadaş.
Sonra sokaktaki kadına, konu komşu hayvana musallat oluyor bu azgın tekeler.

kapatılsın öyle yerler

Ya sizin bu devamli olarak başka yerleri, başka kişileri suçlamaniz yok mu... Adama bir şey yapamayinca(ayrilamayinca) bir suçlu bulmam lazim diye dolaniyorsunuz, aldatilinca da ayni şeyi yapiyorsunuz.

Yaninizdaki adam masaja gider oralar kapatilsin, yaninizdaki adam başka kadina baksa yine kadinlar suçludur cunku rahattir. Sizin bu adamlarin "normal" durabilmesi icin kadinlari bir yere kapatmak lazim herhalde

Ayrıca oturup birbirine geçmişini sohbet edasıyla anlatmak nasıl bir kafa onu da anlamadım. Masaj salonu değil normal bir ilişki bile olsa ben oturup dinlemek istemem. Çay kahve eşliğinde sevgilimle geçmiş cinsel yaşamlarımızı mı konuşacağız?

E sen kabul etmişsin adamı o halde. Adamı aklayip kadınları b.klayinca için mi rahat edecek? Bu saatten sonra kapansa ne kapanmasa ne? Ne gereksiz işlerle uğraşıyorsun ki? Hazmedemiyorsan geç değil, evlenme teklif ederken okkalı bir laf sokup reddedebilirsin. Bak o zaman uzulecegine emin olabilirsin

siz tam olarak ne için acı çekiyorsunuz?
adam daha önce seviştiği için mi?
yoksa para vererek seviştiği için mi?

Size samimiyetle bir şey soracağım, ama yanlış anlamayın cidden samimi olarak soruyorum. Cinsel ilişkiye girebilmek için para verdiğini öğrenince garip hissetmediniz mi hiç ? Yani şöyle, cinsellik halâ tabu ama eskisi kadar değil sonuçta, insanlar kendisine partner bulabiliyor bunları yaşayabileceği. Mesela hiç yaşamamayı tercih etmiştir sonuna kadar saygım var ona ama yaşayamayıp gidip para vermesi böyle... Yani kaba tabirle bu adamın hiç mi numarası yok diye düşünmediniz mi ?

Bir de masaj salonunu kapattırmak nasıl ve nereden aklınıza geldi bilmiyorum ama otelde çalışmış birisi olarak söyleyeyim, o sektörü bitiremezsiniz Devletten izinli çalışanı var, freelance çalışanı var, neler var neler. Masaj salonu küçük parçası yani. Test yaptırmak istediğinizi de söyleyin bir şey olmaz, sizin sağlığınız her şeyden önemli.

Neden yanlış anlasın? Ömür billah sevişeceğiniz adamdan hastalık kapmamanız gerekir asgari şartlarda. Kendi sağlığınız için bunu öğrenmeniz gerekir.

İlk mesajınıza baktım da kızlık zarı operasyonu için acmissiniz. Adam size bunca dürüst olmuş, lağım gibi geçmişini açmış. Siz de ona karşı dürüst oldunuz mu?

Konu sahibine, sevgilisine karşı dürüst olup olmadığını sorunca ; üyelik iptali yapmış kendisi.

Adam geçmişinde ne varsa söyleyecek kadar dürüstmüş yine de , adam da kendisi gibi dürüst birini hak ediyor.

Konu sahibi de dengine denk gelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…