• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim hakkında??

Konu sahibine, sevgilisine karşı dürüst olup olmadığını sorunca ; üyelik iptali yapmış kendisi.

Adam geçmişinde ne varsa söyleyecek kadar dürüstmüş yine de , adam da kendisi gibi dürüst birini hak ediyor.

Konu sahibi de dengine denk gelir umarım.
Oysa ki özellikle "geçmişimizi birbirimize açıkladık" demiş.
ikimiz de geçmişimizi birbirimize açıkladık
Demek bunda bile dürüst degilmis. Adamın dürüst olması da zaten sadece kaos getirmis. Belki kadın bunu paylassa sevgilisi de 'neeee, ikinci el kadın alacak olsam benim kırıklardan birini gelin ederdim' diye düşünüp teklif meklif işine hiç girmezdi (parayla kadın bulan ,geçmişine tonla insan sığdırıp bakire kız arayan adamın düşüncesi başka bir şey değildir herhalde) .
O da dürüst olmak yerine 'tek tük yıllar once birkaç kızla yakinlastim ama hiç beraber olmadim' falan deseydi, konu sahibi de paraya kıyıp kendini diktirseydi mutlu bir evliliğe başlayabilirlerdi.
Dürüstlük yine bir çifti mutsuz etti :(

Sizce bu testleri istesem beni yanlış anlar mı
Neyi yanlış anlayacak, adam zaten bulaş noktasına temas ettiğini söylüyor. Eğer varsa bir kadın olarak size büyük problem önlem amaçlı yaptırsın. Asıl bu riskle sizle beraber olması size büyük haksızlık

Allahim ya siz dediniz diyemi kapatilacak oyle yerler ve sevgiliniz orasi kapandi dige o is ortadN kalkmismi olacak ne salakca bi dusunce ezelden beri bu tur olaylar var sindiremiyosaniz ayrilin cahil cahil islere kalkismayin

Kızlar evlilik yoluna giden bir ilişkim var fakat sevgilim önceden masaj salonuna gidip yabancı kadınlarla birlikte olmuş ikimiz de geçmişimizi birbirimize açıkladık ve şok oldum bu durumu sindiremiyorum kendime sürekli aklımı bulandırıyor. Gittiği masaj salonunu biliyorum şikayet edip ihbarda bulunsam emniyete süreç nasıl olur lütfen bilginiz var mı fuhuş yapıldığına dair… Direk masaj salonunda mı oluyor yoksa iletişime geçilip evde mi oluyor inanın bilmiyorum ama bunu emniyete anlatsam süreç ne olur illaki suçüstü mü yakalamaları lazım yani benim ihbarımı dikkate alırlar mı
Masaj salonundakilerle birlikte olsa seviyesizliğini geçtim.şu geçmiş anlatma saçmalığını bir bırakın artık ya.olay ayrı seviyesiz ve iğrenç kendi dediğin gibi, sizin muhabbet de aynı oranda seviyesiz ve gereksiz.doğruluk mu cesaret mi oynuyoruz.ne gerek var ?
Bu arada şu hastalık muhabbetlerinin de çok abartıldığını düşünüyorum.

Neden bir şey yapmak zorundasınız ki?
Ayrıca niye kapatılsın, size uygun gelmiyor diye mi?

Ben seks işçisine giden bir adama iyi gözle bakmıyorum çünkü bu benim, bir yere gitse gayet tek gecelik ilişki yaşayabilir, bir haftada 20 partneri olabilir ama bunu değil de bir bedene meta değeri yüklediği için, zihnen o adamla olmam, olamam.
Bir haftada 20 partner bulabilecek potansiyeldeki adamı öpüp.başıma bile koyabilirim valla bu ülkede 😄 baksana şu kazmalara.

Kabullenmeyin. Ne gerek var hpv kapmaya?

Ama masaj salonunu sikayet edince sevgilinizin gecmisi degismeyecek. Ona hirslanmanizi anlamadim ben.

Sonuna kadar haklısın o kadar üzgünüm ki ah deli aklım ilk dediğinde ayrılsaydım keşke şimdi evlilik teklifi yapacak yüzük aldı ve aşırı ilgili çok seviyor şu an aldatmadıgından eminim ama acı çekiyorum 😖😖😖

Evlenseniz de ayrılırsanız siz. Belli ki bu durumu kabullenmiyorsunuz. Her fırsatta ya başına kakacaksınız ya da ufacık şeyden şüpheleneceksiniz. Yol yakınken bitirin, herkes rahat etsin

Kızlar evlilik yoluna giden bir ilişkim var fakat sevgilim önceden masaj salonuna gidip yabancı kadınlarla birlikte olmuş ikimiz de geçmişimizi birbirimize açıkladık ve şok oldum bu durumu sindiremiyorum kendime sürekli aklımı bulandırıyor. Gittiği masaj salonunu biliyorum şikayet edip ihbarda bulunsam emniyete süreç nasıl olur lütfen bilginiz var mı fuhuş yapıldığına dair… Direk masaj salonunda mı oluyor yoksa iletişime geçilip evde mi oluyor inanın bilmiyorum ama bunu emniyete anlatsam süreç ne olur illaki suçüstü mü yakalamaları lazım yani benim ihbarımı dikkate alırlar mı
Çok saçma basit bir aldatma yöntemi iyi düşünün evlilik işini

Sevgilin uçkurunu tutamamış gitmiş masaj salonu gibi yol geçen hanındaki kadınlarla beraber olmuşsa bunda oranın ya da ordaki kadınların suçu ne? Fuhuş yapıyosun madem azcık paraya kıy da yani ne diyim ya kjfdsahfkjdhs masaj salonu yaaa öfff otobandaki ablalarla illişkiye girseymiş bari oldu olacak :D

bilemiyoum altan bilemiyorum, herkes bi acaip :işsiz:
hıncınızı ordan alacağınıza oturun düşünün yahu
adam başka nereleere gitmiş neler yapmıştır daha. hepsini mi takip edeceksiniz?
troll mu acaba

Back
X