hazmedemem yani bence kimse hazmedemez ses etmiyorsa ciddi sorun vardır o kişide
hangi kadın bunh kabul eder ki sessiz kalır ki hatta benim yaptığımın da mislini yaparlar kesinlikle
her kadın sorardı yani kalkıp da yanında dişi sinek geçmiş neden geçti diye
Yaa öyle diyorsunuz ama şimdi bakın hangi ilişkide kadın salıyor ben çevremde öyle kadınlar görüyorum ki ben kendime kıskanç miyim diyorum yani o kadar da olsun yaa
Valla bilmiyorum yani hiç kiskanmadiniz mi eşinizi ya da eşiniz kiskandiracak zorunuza gidecek şeyler mi yapmadı ki öyle erkek var mıdır pek sanmıyorum ama
valla konu sahibi icimi baydin her mesajinda "hangi kadin kiskanmaz, hangi kadin kizmaz, hangi kadin oyle böyle"
ne alaka neden herkesi kendine göre genelliyorsun ki?
benim sevgilim sehrime tasinmadan önce uzun yillar ev arkadasiyla yasamis. son iki senesinde o cocugun kiz arkadasi da onlarla yasamaya baslamisti. yani evde 2 erkek 1 kadin yasiyorlardi ki arkadasi nobet usulü calisilan bir iste, haftada iki gece evde yok. ona ragmen asla kiskanmadim (hatta kizi cok seviyorum, ilgi alanini biliyorum bir hediye bile aldim). en yakin arkadasinin sevgilisine sirf ayni evde yaşıyor diye yan gözle bakacagini düşünsem zaten sevgili olmazdim.
bu kizin en yakin arkadasi - evlerine cok sık girip cikar - sevgilimin arkadaslariyla olan amator müzik grubunda sarki soylerdi. kiz pole dans egitmeni, direk dansi yani:) instagramimda ekli uzun bir suredir bol bol da direk dansi fotolari - videolari atiyor. yeri geliyor ben begeniyorum yeri geliyor sevgilim begeniyor:) ne var yani bunda?
ya da sevgilim sehrime tasinmadan ayri ayri partiler verdi hem is arkadaslari hem sevdigi insanlarla kadinli erkekli dunya kadar insan zil zurna icip sabahladilar. kiskanmak yerine
"bu kadar güzel dostlarini birakip buraya tasinmak cok büyük bir karar" dedim, yaptigini takdir ettim
yani ne bileyim, birini kiskanmam icin bana o yanlışı yapacagina inanmis olmam lazim.
birini aratsa eklese falan bu kisiye yuruyecegine inandigim icin kizmam gerekir.
buna inandigim adamla da ne isim var
ya da kafeye gittiyse arkadaslariyla kafa dagitmaya gidiyordur. ya da guzel bir kahve icmeye vs. kafeye kiz kesmeye gittiğini dusunsem zaten bu adamla niye sevgili olayim?
bu arada sevgilimin telefon sifresini bilirim, benimki onun adi zaten. Asla sormadik, zaman icinde ogrendik. senin telefonun benim telefonum olmaz - kimin telefonundan/laptopundan ne lazimsa digeri hic cekinmeden acar kullanir.
ama asla didiklemeyiz. ben didiklemem en azindan, ona da güvenirim. hatta telefonum çöplük gibidir , temizlemeye usenirim 8 senelik screenshotlarim durur:) eski sevgilimin resimlerini bile silmedim az eline alsa asagilara inse gormek istemeyecegi birseyler gorebilir. Ama onun benim acigimi aramak icin galerimde asagilara gitmeyeceğine de yuzde yuz inaniyorum