Sevgilim haklı mı?

Valla bilmiyorum yani hiç kiskanmadiniz mi eşinizi ya da eşiniz kiskandiracak zorunuza gidecek şeyler mi yapmadı ki öyle erkek var mıdır pek sanmıyorum ama

İnsanın sevgilsi varken dansöz mansöz beğenmez. Ayrılın bence

Valla bilmiyorum yani hiç kiskanmadiniz mi eşinizi ya da eşiniz kiskandiracak zorunuza gidecek şeyler mi yapmadı ki öyle erkek var mıdır pek sanmıyorum ama
Allah seni inandırsın eşim beni şüpheye düşürecek, kıskandıracak hiçbir şey yapmamıştır bugüne kadar. Fakat ben de her kadın kadar kıskancım elbette. Eşim de kıskançtır. Fakat kıskanmak karşıdaki insanı sorgulamak, kısıtlamak demek değildir hiçbir zaman.

Yok her kadın sormaz. 6 yıldır beraberim erkek arkadaşımla daha hiçbir sosyal medyasına girmedim, kimleri aradı bakmadım. Ben bakmam kendiminkine de baktırmam.

Böyle şeyler benim nazarımda ilişki için çok yorucu şeyler. Güvenmediğim bir ilişkinin içinde zaten yer almam. Hele öyle beğeni falan kovalamak çok saçma bence.

Öyle deme Allah korusun ya neden ayrılsın geçer diye umut ediyorum
Göz görmeyince gönül katlanır diyorsun

Diğer konunu da hesaba katınca sen ayrılmasan da o senden ayrılacak muhtemelen.
Ya birden sorgulama beni bilmem ne falan deyince korktum da yani salayim istemesinden korktum bi halt mi karıştırıyor diye
Peki ya bilmediğin şeyler olmuşsa arka planda nasıl bu kadar rahat oldun ki ya da karşındaki mi o rahatlığı güveni verdi

İşte o da beni şüpheye dusurmeseydi asla bu kadar sorgulamazdim

Yaa öyle diyorsunuz ama şimdi bakın hangi ilişkide kadın salıyor ben çevremde öyle kadınlar görüyorum ki ben kendime kıskanç miyim diyorum yani o kadar da olsun yaa
evden çıkmıyorsun
çalışmıyorsun
2-3 haftada 3-4 saatlik soyalleşmelerin var, zor bela izin alarak bir yere gidebiliyorsun

çevrende her kadının ilişkisinde sevgilisine/eşine neyi ne kadar ne yaptığı hakkında nasıl bu kadar çok fikrin var? evde 4 duvar arasındasın kim bu çevrendeki kadınlar?

Evet o bu güveni sağladı ki bu kadar süredir beraberim. Yoksa ne yapayım 6 yıl. Ya yapacak insan zaten yapar istersen al telefonu sende kalsın. Sürekli paranoyalarla mutlu olamam ben ilişkide ya bir şey yaptıysa ya birinin fotosunu beğendiyse falan diye.

Aldatılmaktan ya da ayrılmaktan neden bu kadar çok korkuyorsun?

Ya arkadas çevrem var benim tanıdık vs de bulusamiyorum sorun orda ya sosyal medya var sağdan soldan duyduklarım zor bi iş değil duymak

Aldatılmaktan ya da ayrılmaktan neden bu kadar çok korkuyorsun?
Çünkü hayatıma kim girdiyse hep acı çektim bitti bi şekilde bağlanıp ta sonunun kötü olmasından çok yoruldum bu Allaha bi isyan değil asla ya da küçükken ailemin beni terk etmesinden kaynaklı bi travma da olabilir artık biseyleri kaybetmek istememek ve önceden bi ilişkimde aldatilmistim zor atlattım onu Allah kimseye yaşatmasın kim ister kim korkmaz ki aylarca ya da yıllarca emek verdiği ilişki o şekilde bitsin ya da evliliği

Ya arkadas çevrem var benim tanıdık vs de bulusamiyorum sorun orda ya sosyal medya var sağdan soldan duyduklarım zor bi iş değil duymak
sosyal medyada
ya da birebir gözlemlemeden sadece 1 tarafın anlatımıyla duydularına bu kadar güvenme

benim etrafımda hiçbir kadının bu anlattığın tarzda eş takibi, kıskançlığı, hesap sorması vs yok mesela, o zaman ben de diyim hiç bir kadın yapmıyor böyle şeyler, hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…