sevgilim hiçbir yanlışımı görmemesine rağmen tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmak istiyo. sosyal medya dediğim de sadece ikisini kullanıyorum ki onlarda da erkek takipçi takip etmek vs yasak. beni bu kadar kısıtlamasından nefret ediyorum. bu kadarla da bitmiyo konuştuğum herkes babam bile sorun oluyo sarılmamı bile dert ediyo. bana zamanında hakaretler de etti falan ayrıldık ama bu sefer farklı olacak dedi ikimiz de unutalım dedi barıştık. böyle onun istemediği en ufak olayda bana sen kimsin sen ne hakla kendini savunuyosun seni sevdiğime emin miyim bilmiyorum gibi şeyler söylüyo. sanki farklı bi kişi konuşuyomuş gibi. ne kadar sevdiğini biliyorum ben de çok seviyorum ama beni herhangi biriymiş gibi görüp böyle sözler söylemesi hayatımı inanılmaz kötü etkiliyo. defalarca da bitirdik ama yine bu haldeyiz. ben napıcam ya
arkadaşlar ayrılmak istemiyorum çok aşığım bilmem ne diye ağlamıyorum burda kaç kere ayrıldım ama bu sefer de arkadaşlarından öğrendiğim kadarıyla kendine zarar vermeye kalkıyo. yoksa ben sevgimi kalbime gömerim benim aklım yok mu ki doğruyu yanlışı ayıramayım. gerçekten hasta olduğuna inanıyorum psikolojik olarak ve elimden ne gelir size danışmak istedim
Kendine zarar vermeye kalkma hikayesi çok işe yarar.arkadaşlar ayrılmak istemiyorum çok aşığım bilmem ne diye ağlamıyorum burda kaç kere ayrıldım ama bu sefer de arkadaşlarından öğrendiğim kadarıyla kendine zarar vermeye kalkıyo. yoksa ben sevgimi kalbime gömerim benim aklım yok mu ki doğruyu yanlışı ayıramayım. gerçekten hasta olduğuna inanıyorum psikolojik olarak ve elimden ne gelir size danışmak istedim
arkadaşlar ayrılmak istemiyorum çok aşığım bilmem ne diye ağlamıyorum burda kaç kere ayrıldım ama bu sefer de arkadaşlarından öğrendiğim kadarıyla kendine zarar vermeye kalkıyo. yoksa ben sevgimi kalbime gömerim benim aklım yok mu ki doğruyu yanlışı ayıramayım. gerçekten hasta olduğuna inanıyorum psikolojik olarak ve elimden ne gelir size danışmak istedim
oturup konuşup anlaşıyoruz her seferinde ve dediğim gibi hasta olmasından korkuyorum, kendine zarar vermesinden. düzeltebileceğim bi yöntem arıyorum sadece ilişkimiz yürümese de olurMadem ayrılıyorsun neden tekrar bir araya geliyorsunuz?.
Ay hiçbir şey olmaz sen merak etme tatlı canına kıymaz kimse bu yüzden.arkadaşlar ayrılmak istemiyorum çok aşığım bilmem ne diye ağlamıyorum burda kaç kere ayrıldım ama bu sefer de arkadaşlarından öğrendiğim kadarıyla kendine zarar vermeye kalkıyo. yoksa ben sevgimi kalbime gömerim benim aklım yok mu ki doğruyu yanlışı ayıramayım. gerçekten hasta olduğuna inanıyorum psikolojik olarak ve elimden ne gelir size danışmak istedim
oturup konuşup anlaşıyoruz her seferinde ve dediğim gibi hasta olmasından korkuyorum, kendine zarar vermesinden. düzeltebileceğim bi yöntem arıyorum sadece ilişkimiz yürümese de olur
bir şey sorabilir miyim? buraya ilk kez konu açıyorum yardım istemek için ve neden bu şekilde dalga geçen cevaplar alıyorum? zaten psikolojim kötü etkileniyor anlayamadım yani dalga geçince iyi mi hissettiğimi düşünüyorsunuz?Sevgi anlayışınızı seveyim :)
Sakın ayrılma böylesini bulamazsın bir daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?