sevgilim hayatımı kısıtlıyor

bezelyeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
8
1
1
sevgilim hiçbir yanlışımı görmemesine rağmen tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmak istiyo. sosyal medya dediğim de sadece ikisini kullanıyorum ki onlarda da erkek takipçi takip etmek vs yasak. beni bu kadar kısıtlamasından nefret ediyorum. bu kadarla da bitmiyo konuştuğum herkes babam bile sorun oluyo sarılmamı bile dert ediyo. bana zamanında hakaretler de etti falan ayrıldık ama bu sefer farklı olacak dedi ikimiz de unutalım dedi barıştık. böyle onun istemediği en ufak olayda bana sen kimsin sen ne hakla kendini savunuyosun seni sevdiğime emin miyim bilmiyorum gibi şeyler söylüyo. sanki farklı bi kişi konuşuyomuş gibi. ne kadar sevdiğini biliyorum ben de çok seviyorum ama beni herhangi biriymiş gibi görüp böyle sözler söylemesi hayatımı inanılmaz kötü etkiliyo. defalarca da bitirdik ama yine bu haldeyiz. buraya şunu da ekliyim yanlış anlaşıldım galiba yorumlardan anladığım kadarıyla. kişilik bozukluğu, depresyon, bipolarlık vs böyle bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum çünkü bu konuları konuşmadığımızda sevgisini çok hissettiren birisi. ilişkim devam etmese de olur, ama benim istediğim bu durumunu düzeltmek çünkü üzüldüğünü de görüyorum kavga ettikten sonra. sana müstehak gibi yorumlar var haklısınız başlığı yanlış açmışım galiba. kusura bakmayın

Son düzenleme:
böyle davranmadığı durumlarda gerçekten sevdiğini hissettiren birisi. ama ben artık bipolar falan olduğunu düşünüyorum çünkü tamamen farklı biri ortaya çıkıyo. gerçekten anlayamıyorum

Seni sevmiyor seni kapana kıstırıp hayatını ele geçiriyor..
Çok seviyorum aşığım ayrılamam dersen kulaklarını çekerim senin..

Kimse herhangi birine de bu şekilde davranamaz zaten.
Ayrılmak istemiyorum kafasındaysan geçmiş olsun
yapabileceğin bir şey yok.

Pardonda babana sarılınca ne oluyormuş. Ben anlamıyorum cidden baba sosyal medyada şunu yapma bunu yapma şunu giyme dese offf babaa ya denilir sevgili diyince hayır demeyip dert yanılıyor. Senin çaren ya hep kölesi olacaksın yada ayrılıp özgür olacaksın.

Yakında seni de kendisi gibi dengesiz yapar, beraber yuvarlanır gidersiniz artık...kafan bir duvara çarpana kadar.

arkadaşlar ayrılmak istemiyorum çok aşığım bilmem ne diye ağlamıyorum burda kaç kere ayrıldım ama bu sefer de arkadaşlarından öğrendiğim kadarıyla kendine zarar vermeye kalkıyo. yoksa ben sevgimi kalbime gömerim benim aklım yok mu ki doğruyu yanlışı ayıramayım. gerçekten hasta olduğuna inanıyorum psikolojik olarak ve elimden ne gelir size danışmak istedim

Suç sende.
O kim de böyle hakları var üzerinde.
Baban yapsa car car carlarsın ,sevgili olunca napcam ben.E napcan hadi yallah dicen.
Niye bu kadar zor ki şöyle mahluklardan ayrılmak.Kocan değil ,dert bile edilmemesi gerekir.

bırak allasen ya ne kendine zarar verecekmiş.
ruh hastası resmen.
kendi ne işler karıştırıyor da seni kısıtlıyo acaba pislik.
bas tekmeyi gitsin, isterse gebertsin kendini ya.
kaldı ki yapamaz onu da.

Madem ayrılıyorsun neden tekrar bir araya geliyorsunuz?.

Kendine zarar vermeye kalkma hikayesi çok işe yarar.
Adam kıskanç değil bir de psikopatmış.
Bırak naparsa yapsın.
Ben aynen böyle yapardım ve yaptım da.
Hiç zor değil valla.

bence hasta numarası yapıyor tabii emin olmak için doktora gitmeye ikna etmen lazım, eğer doktor bi bişey bulamazsa, ayrıl
kendine ne yaparsa yapsın, kendine zarar vercek kafada olan sana da zarar verir yarın bi gün
3. sayfa haberi olmak istemiyorsan ayrılmak zorundasın

Kendine bir şey yapacağı yok. Sizi geri döndürmek için bu yalanlara başvuruyor. Eğer gerçekten zarar verirse de versin bu sizin probleminiz değil. Şu anda size zarar veriyor önemli olan bu. Ayrılıp kurtulun. Bir zamanlar benim de böyle bir erkek arkadaşım vardı saçımı düzleştirmeme kadar karışırdı. Yok benden ayrılırsan intihar ederim yok şöyle yok böyle. En sonunda dayanamayıp ayrıldım, bana kendini jiletlediği fotoğraflar bile gönderdi. Şimdi başkasıyla evleniyor o yüzden fazla ciddiye almayıp kendinizi kurtarın

Sevgi anlayışınızı seveyim :)
Sakın ayrılma böylesini bulamazsın bir daha..

Ay hiçbir şey olmaz sen merak etme tatlı canına kıymaz kimse bu yüzden.

Sevgi anlayışınızı seveyim :)
Sakın ayrılma böylesini bulamazsın bir daha..
bir şey sorabilir miyim? buraya ilk kez konu açıyorum yardım istemek için ve neden bu şekilde dalga geçen cevaplar alıyorum? zaten psikolojim kötü etkileniyor anlayamadım yani dalga geçince iyi mi hissettiğimi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…