- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
bir şey sorabilir miyim? buraya ilk kez konu açıyorum yardım istemek için ve neden bu şekilde dalga geçen cevaplar alıyorum? zaten psikolojim kötü etkileniyor anlayamadım yani dalga geçince iyi mi hissettiğimi düşünüyorsunuz?
sağolun yorumunuz için.Şurda 10 binden fazla mesajım var bir bak dalga geçtiğim ne kadar görülmüş?
Normalde fazlasıyla ciddi yorumlar yaparım ama kusura bakma şu konuya daha ciddi yorum yazamadım.
Babana sarılmayi sorun eden adam beni çok seviyor biliyorum diyorsun.
Bu duruma ciddi bir çözüm önermek çok zor.. Bence sevgi ne demek sağlıklı sevgi kavramlarını ciddi anlamda sorgulamalisin.
kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. annem babam karışmıyor sen ne münasebet diyorum hep. o dedi diye kapatmadım hesabımı ne biliyim babana sarılman hoşuma gitmiyor dediğinde suratına kahkaha attım. ayrılmayı beceremiyorum galiba. sağolun yorumunuz için :)Peki diyelim babana sarılma dedi sen de "o benim babam senden izin alınacak bir mevzu yok" dedin ne oluyor?veya sosyal medya hesabını kapatmayı reddettin,seni rahatsız eden bir şey varsa göster yoksa bana karışamazsın dedin ne yapıyor? O zaman şiddet mi uyguluyor?Ayrılmakla mı tehdit ediyor? (ki zaten ayrılmakla tehdit ediyorsa sen terkedince kendine zarar verme hikayesi ortadan kalkıyor)
Bütün bunların içinde beni en çok rahatsız eden "sen kimsin ne hakla kendini savunuyorsun" cümlesi oldu.Bak canım,bu insan "erkek emreder kadın yapmak zorundadır veya ayrılır üçüncü bir seçenek yok" zihniyetindeyse ve senin zihniyetin/aile yapın farklıysa benim bu tarz durumlarda önerim hep aynı: düşün ki sen bu ataerkil saygısız düzene katlandın evlendin kızın oldu.o da aynı "mal gibi görülme" düzeninde mi yetişsin
babam bile sorun oluyo sarılmamı bile dert ediyo
diyorum ya, bu konular dışında iyiyiz ve gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum. tıp okuyorum bilgim var. düşüncelerimi dile dökemediğim içindir belki. sağolun yorumunuz için :)Ayrıl demekten başka cevap vermeyecek kimse.
Aklın yolu bir çünkü.
Kendine zarar veriyorsa bu onun eksikliği, seni ilgilendirmez.
Onunla olduğun sürede de sen kendine zarar veriyorsun farkında mısın?
*babama sarılmama karışıyor' filan ne itici bir insan, bu insanı nasıl seviyosun.. Enteresan...
Bunu da aşk sanıyorsunuz ya, o beni üzüyor valla bee
Sevgilinin hasta olduğunu anlamak için tıp okumaya gerek yok, biz de anladık burdandiyorum ya, bu konular dışında iyiyiz ve gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum. tıp okuyorum bilgim var. düşüncelerimi dile dökemediğim içindir belki. sağolun yorumunuz için :)
bir şey olmaz merak etmeoturup konuşup anlaşıyoruz her seferinde ve dediğim gibi hasta olmasından korkuyorum, kendine zarar vermesinden. düzeltebileceğim bi yöntem arıyorum sadece ilişkimiz yürümese de olur
Farklı ve daha sert bi yorum yapacaktım aslında ama siz tıp okuyorum deyince taşlar yerine oturdu. Hasta olanın o olduguna emin misiniz? Belki de siz hastasınızdır.diyorum ya, bu konular dışında iyiyiz ve gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum. tıp okuyorum bilgim var. düşüncelerimi dile dökemediğim içindir belki. sağolun yorumunuz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?