Herhalde kırk yılda bir yapmışken tam yapayım diye düşünüp pahalı ne varsa alıyor.
Konuşmakla hallolmadıysa eyleme dök, mesela sen ona küçük sürprizler yap, küçük hediyeler al özel bir gün olmadan, anahtarlık olabilir, sevdiği pasta olabilir ne biliyim tiyatro bileti olabilir..
Ya da imkanın varsa akşam hazırlanan bir yemek..
Böyle manevi hediyelere ve sürprizlere ağırlık verirsen o da alışkanlık kazanır gibime geliyor.
Şimdi ne yapacağını bilemiyordur o yavrucak
evet aklının ucundan bile geçmiyorYani incelik yapmıyor deyince bende adam kalsa zannettim, yine de hediye alıyor nihayetinde.
Ama istediğin şekilde bir hediye için açıkça konuş derim. Yoksa aklına bile gelmiyordur.
yook odun ama çok seviyorBu arada incelik yapmayıp kalınlık(odunluk) da yapmıyorsa çok da şeyapma bence
yoo durup durup alır bişeylerO zaman odun bu ama özel günlerde ayıp olmasın diye hediye alıyor..
Öbür türlü olsa içinden gelirdi gibi..
ayy olmam inşallahhValla orasını bilemem sonra pırıfil resmindeki gibi olma da
kıyamam ki ona ben alma diyorum yine alıyorEee derdin ne güzel kardeşim böyle sevgiliyi bulmuşsun boşver pahalı alsın içinden öyle geliyor demek ki
öğrenciye göre pahalı. yüz küsür lira falan her biripahalı hediye derken ne kadar pahalı? ortalama ne kadar mesela?
o kadar konuşmamı çok güzel özetledinizBende'de var birtane böyle
Esimde oyle SIK SIK süpriz yapmaz ama hediye felan aldiginda pahali birdey alir , ben herzaman diyorum bana Gül alsan felan romantik ufak suprizler yapsan daha hos olucak diye amaaaaaa yokkkk anlamiyo
o kadar konuşmamı çok güzel özetlediniznapsam ne etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?