sevgilim hiç incelik yapmıyor :(

aynısını bende yaptııım ama yook odun bunlar odun

"Bak gel beraber gidip bakalım istediğini beğen al ya da parasını vereyim sen gönlüne göre al" demiyorsa yat kalk şükret.

bu konuda değişeceğini sanmıyorum..
romantik olmayan birinden zorla romantizm beklemek yanlış..
bu şekilde kabul edin onu..
bi de bana çok ciddi bir sorun gibi gelmedi bu..
hediye neticede, ne istiyosa onu alsın..
ama başka zamanlarda da sevgisini belli etmiyosa asıl sorun o..

hayır belli eder hep hissederim varlığını sevgisini ama insan bekliyor işte

Bence düşünmekten , kafa yormaktan çok parayı bastırıp almak kolayina geliyor.

Erkekler düz mantıktır okdr kafa yormazlar ..Ben sevgilime mektup yazardım bi kere olsun kendı dusunup yazmazdı bana ..Bende canım ıstedıgı zamn bana mektup yazarmısın bıtanem diyorum diğer buluşmamızda parfümünü boşaltıp getırıyor mektubu .. Erkekler düşünmez düşündürtücez

hediye alıyorda hediyeyi beğenmiyorsun ben ne yapayım beeeeennn ???? benimki 3 yıldır doğum günümü bile kutlamıyor hediye fln istediğiim yok bana güzel bir doğum günü msjı atsın diye bekliyorum o bile yooook doğum günün kutlu olsun ilknur. yazmış gsm operatörleri bile daha samimi doğum günü msjı atıyor sende adamda incelik yok diyorsun ben ne yapayıımmm

ben de bizim ilişkinin öküzüyüm

nolcak benim bu halim ama yazık birtaneciğime..
sana yazık olacağına bırak ona yazık olsun bende sevgilimden öküzlük dersleri almaya başladım aynılarını uyguluyorum dayanacak hali kalmadı allah sabır versin ilişkilerin düşünceli taraflarına :)

Benimki de bahçeden koparıp gül getiriyor olsun buna da şükür :))

peşpeşe 3 gün buluştuk ilkinde papatyalar ikincsinde güller üçüncüsünde orkide... ben 1 ay önceki doğum gununde hediye bile almadım ama çook seviyorum :)

Sen ona küçük sürprizler yap..
O mesajı alsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…