aynısını bende yaptııımBende daha bir care bulamadim hatta anlasin diye bikeresinde , dogum gununde ona cokkk romantik bir dogum.gunj hazirladim , cok begendi felan . Guzel dimi dedim yani ne gerek var pahali seyleri boylesi daha hos evettt diyor , ohh dedim bir kac ay sonra dogum gunum var kesinn ozaman adim atar ve romantiklesir HÜSRANNN
yapmaz onu yparsa da korksun bendenn"Bak gel beraber gidip bakalım istediğini beğen al ya da parasını vereyim sen gönlüne göre al" demiyorsa yat kalk şükret.
aynısını bende yaptııımama yook odun bunlar odun
ben son def bir incelik yapcam anladı anladı anlamazsaaa bilemiyorum artıkkBu sefer hic bisey yapmicammmm
herkesin tercihleri farklıdır dalga geçecekseniz az öteye gidin.Evet sayin seyirciler bir "kadinlara ne yapsan yaranilmaz abi" sendromuyla daha karsi karsiyayiiiz
kızlar bazılarınıza saçma gelebilir ama yardımcı olursanız sevinirim. 2 yıllık bir ilişkim var. ben 20 sevgilim 23 yaşında üni okuyoruz. derdim şu ki sevgilim hiç sürpriz yapmıyor hiç incelikleri yokhediye alır ama marka kazak marka çanta alır . ben pahalı bişey istemediğimi her zaman söyledim sonuçta o da öğrenci ama aldığı zaman böyle alıyor. ( öyle sık sık almaz ) istiyorum ki pahalı hediyeler yerine romantik bişeyler alsın. bir tane gül alsa ona daha çok sevineceğim inanın . çiçek böcek istiyorum ben küçük küçük şeyler bile çok sevindirir. söylemeye çalıştım bir kaç defa ama anlamıyor . yakında doğum günüm var bakalım yine pahalı ne alacak diye bekliyorum nasıl söylemeliyim yada söylemeli miyim yardımcı olabilir misiniz
hayır belli eder hep hissederim varlığını sevgisinibu konuda değişeceğini sanmıyorum..
romantik olmayan birinden zorla romantizm beklemek yanlış..
bu şekilde kabul edin onu..
bi de bana çok ciddi bir sorun gibi gelmedi bu..
hediye neticede, ne istiyosa onu alsın..
ama başka zamanlarda da sevgisini belli etmiyosa asıl sorun o..
hediye alıyorda hediyeyi beğenmiyorsun ben ne yapayım beeeeennn ???? benimki 3 yıldır doğum günümü bile kutlamıyor hediye fln istediğiim yok bana güzel bir doğum günü msjı atsın diye bekliyorum o bile yooookdoğum günün kutlu olsun ilknur. yazmış gsm operatörleri bile daha samimi doğum günü msjı atıyor sende adamda incelik yok diyorsun ben ne yapayıımmm
herilişkiye bir öküz yeterben de bizim ilişkinin öküzüyüm
nolcak benim bu halim amaherilişkiye bir öküz yeterdüşünsene iki öküzle hayatmı geçer
sana yazık olacağına bırak ona yazık olsunnolcak benim bu halim amayazık birtaneciğime..
Benimki de bahçeden koparıp gül getiriyor olsun buna da şükür :))kızlar bazılarınıza saçma gelebilir ama yardımcı olursanız sevinirim. 2 yıllık bir ilişkim var. ben 20 sevgilim 23 yaşında üni okuyoruz. derdim şu ki sevgilim hiç sürpriz yapmıyor hiç incelikleri yokhediye alır ama marka kazak marka çanta alır . ben pahalı bişey istemediğimi her zaman söyledim sonuçta o da öğrenci ama aldığı zaman böyle alıyor. ( öyle sık sık almaz ) istiyorum ki pahalı hediyeler yerine romantik bişeyler alsın. bir tane gül alsa ona daha çok sevineceğim inanın . çiçek böcek istiyorum ben küçük küçük şeyler bile çok sevindirir. söylemeye çalıştım bir kaç defa ama anlamıyor . yakında doğum günüm var bakalım yine pahalı ne alacak diye bekliyorum nasıl söylemeliyim yada söylemeli miyim yardımcı olabilir misiniz
peşpeşe 3 gün buluştuk ilkinde papatyalar ikincsinde güller üçüncüsünde orkide... ben 1 ay önceki doğum gununde hediye bile almadımsana yazık olacağına bırak ona yazık olsunbende sevgilimden öküzlük dersleri almaya başladım aynılarını uyguluyorum dayanacak hali kalmadı allah sabır versin ilişkilerin düşünceli taraflarına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?