- 18 Şubat 2025
- 14
- 14
- 3
- 20
- Konu Sahibi cutebutscorpio
-
hormonlari mahvettigini biliyorum 1 kere kullandim ama o zaman icime bosalmamisti sadece korunmasiz ilk yapisimizdi. Evet dun geceden beri agliyorumKafalarda piril piril elinin altında internet, araştır bir ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi mi? Vücuda , hormonlara neler yapıyor. Adam niye içine bosalsin, hamile kal diye mi? Korunmadan bir habersinix maşallah sevişmeyi biliyorsunuz. Birde dünden beri buna ağlıyormusun?
nedenYazdım yazdım sildim… bir şey diyeceğim sonra ban yiyeceğim. Sevgilin hala sevgilin diye dua et bence
Şuanda da ağlıyor musun?hormonlari mahvettigini biliyorum 1 kere kullandim ama o zaman icime bosalmamisti sadece korunmasiz ilk yapisimizdi. Evet dun geceden beri agliyorum
Bunun için agladinmi gerçektenMerhaba, 1,5 yillik iliskim var ve sevgilimle düzenli cinsel hayatimiz var ben icime bosalmasini cok istiyorum ama o bunu istemiyor. Dun bir arkadasimla konustum onunda iliskisi 1 yillik ve sevgilisi kac kere icine bosalmis her seferinde ertesi gun hapi kullanmis ve hamile kalmamis. Bende sevgilim icime bosalsin o zevki yasayim istiyorum ama o bunu istemiyor ben o zevk alsin diye her seyi yapiyorum cunku seviyorum ama o benim tek bir istegimi yapmiyor bende dunden beri agliyorum gercekten seven erkek mi icine bosalir? diye cunku internette de okudum erkek icine bosalmiyorsa kendini garantiye aliyordur diye. İcime bosalmasi icin nasil ikna ederim.
Bu kafada ki biriyle sevgili olmak istemezdim çünkü. Zorla hamile mi kalmaya çalışıyorsun ne yapıyorsun. Ayrıca içine boşalınca ne gibi bir zevk almayı planlıyorsun? Arkadaşında sende bu zamana kadar iyi gelmişsiniz
Maşallah ne dertler varMerhaba, 1,5 yillik iliskim var ve sevgilimle düzenli cinsel hayatimiz var ben icime bosalmasini cok istiyorum ama o bunu istemiyor. Dun bir arkadasimla konustum onunda iliskisi 1 yillik ve sevgilisi kac kere icine bosalmis her seferinde ertesi gun hapi kullanmis ve hamile kalmamis. Bende sevgilim icime bosalsin o zevki yasayim istiyorum ama o bunu istemiyor ben o zevk alsin diye her seyi yapiyorum cunku seviyorum ama o benim tek bir istegimi yapmiyor bende dunden beri agliyorum gercekten seven erkek mi icine bosalir? diye cunku internette de okudum erkek icine bosalmiyorsa kendini garantiye aliyordur diye. İcime bosalmasi icin nasil ikna ederim.
Bu arada sevgiline söyle geri çekilme yöntemi hamile kalma kalma riski var ve ertesi gün hapları kesin çözümde olmaz bir bakmışsın 3 aylık m gebesin. Adam baba olmak istemiyordur belki.hormonlari mahvettigini biliyorum 1 kere kullandim ama o zaman icime bosalmamisti sadece korunmasiz ilk yapisimizdi. Evet dun geceden beri agliyorum
Allah'ım yaa ne meraklısın kız sende tövbe yarabbi...
Tam tersi seven zaten hiç birini yapmaz ya sizdeki sevgi de tartışılır açıkçası sonra yarın birgün arkadaşımla ilişkiye girdik hamilemiyim adetim gecikti ne yapmam lazım benden ayrıldı çok korkuyorum diye konu acmayindaMerhaba, 1,5 yillik iliskim var ve sevgilimle düzenli cinsel hayatimiz var ben icime bosalmasini cok istiyorum ama o bunu istemiyor. Dun bir arkadasimla konustum onunda iliskisi 1 yillik ve sevgilisi kac kere icine bosalmis her seferinde ertesi gun hapi kullanmis ve hamile kalmamis. Bende sevgilim icime bosalsin o zevki yasayim istiyorum ama o bunu istemiyor ben o zevk alsin diye her seyi yapiyorum cunku seviyorum ama o benim tek bir istegimi yapmiyor bende dunden beri agliyorum gercekten seven erkek mi icine bosalir? diye cunku internette de okudum erkek icine bosalmiyorsa kendini garantiye aliyordur diye. İcime bosalmasi icin nasil ikna ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?