Sevgilim için ben neyim?

ester_5

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
38
1
16
İstanbul
Bugün yaşadığım birşey,hergün telefon ile görüşürüm,yaklaşık 3 senelik bir ilişkim var,sanki bugün bişey hissettim doğrumu yardımınızı istiyorum.Çok kızgınım..telefonda benim anlattığım birşeyi yanında çalışna birine anlatırken(bayan) : ARKADAŞIM diyorki diye anlattı..ne hissetmem lazım..yardım edin...

Bence kendi kendine kurma direk.kendisine sorsaydin.. neden Arkadasim dedigini.. bunu kendi kendine dusunup yogunlasma daha buyuk sorunlar acar ne kendini yor nede sevgilini :)

Erkekler biz kadinlar kadar ince fikirli degil :))

Erkekler düz mantık
Nolmuş ki? Ne var yani?
O an öyle çıktı ağzımdan
ya da konum olarak resmi olduğum birisi olduğu için böyle söyledim gibi düşünüyor olabilir
En güzeli sorman, yani sen arkadaşım dedin neden falan dersen ters tepebilir
Şahsın kim olduğunu öğren önce
3 günlük ilişki değil ki bu, 3 yıl yani..
Haklısın rahatsız olmakta, açıkça konuş

Bende sahsen "sevgilim diyor kiiii" falan gibi girisleri sevmem, kendimde hic kullanmam. Ya isim veririm, yada arkadasim derim her zaman.
O sizin ne soylediginizi anlattigi kisi sizin onun sevgilisi oldugunuzun farkinda degil mi ?
Iciniz rahat etmediyse erkek arkadasiniza sorun derim.

Bence de sevgilinize sorun. Ben de bazen arkadasim diye bahsediyorum sevgilimden adamina gore, cunku ozellikle is ortaminda bazi insanlar cok merakli oluyor, sevgilim deyince soru soruyolar bazen,ben de uzun uzun muhabbete girmemek icin arkadasim diye bahsediyorum. Belki anlattigi kisi yasca cok buyuk, mesela benim ailem sevgiliden arkadas diye bahsediyor garip ama oyle diyorlar nedense.

ama bunu bize değil sevgilinize sormanız gerekiyor ancak o en doğru cevabı verecektir size :34:
ama yorum yapmak gerekirse de o anda kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum ben siz ne dediniz de o bayan arkadaşa sordu ki oda onemli ve ordaki bayan da açıkcası :105:

Back
X