• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ihtiyaçlarımı karşılanmıyor

Valla bir erkeği yeni tanıyorsanız askerliğini beklemeniz aşırı saçma. Hiçbir erkek buna değmez. Aynı durumda siz olsanız, bir altı ay uzakta olsanız o sizi bekler miydi? Hiç sanmıyorum.
Bu arada sizin gibi kaç kişiyle daha mesajlaşıyordur o. Adam zaten askerde, bazı şeylerden yoksun. Gelene gidene yazıyordur artık. :KK51:

Olayı çok kısa tutmaya çalışıcağım umarım okursunuz :KK43:

3 ay önce askerde olan bir çocukla tanıştım arkadaşımın arkadaşıydı.daha konuştuğumuz ilk gecede 4 saat telefonda konuştuk ve ben ona onu bekleyeceğimi söyledim.çok yakışıklı bir çocuk ve yakışıklılığının farkında olan bir insan.

Aslında üç aydır her şey yolunda tek bir sorun var.
1 ay öncesine kadar tuşlu telefonu vardı o yüzden çok konuşamıyorduk, benim için sıkıntı değildi bu durum oldukça anlayışlıydım.

Sonra normal telefonu geldi ve ben sıkıntının tuşlu telefonda değil de onda olduğunu anladım.asla günümün nasıl geçtiğini sormuyor,dışarı çıkınca merak etmiyor,beni tanımaya çalışmıyor,benim hakkımda bir soru sormuyor.eskiden derdimi anlatırdım ailemle bir sıkıntı yaşadım mesela birazcık teselli görmek istersiniz iki güzel kelime mesajarı görmezden geliyor başka bir şey söylüyorum kendim hakkımda iyi güzel diyor konuyu değiştiriyor ya da

Onu görmek için günübirlik 10 saat yol gittim yakın bir zamamda yine gidicem gibi gözüküyor yan yanayken nasıl olur bilmiyorum ama sorunun askerlik olmadığını biliyorum çünkü instagramda canlı yayın açıyor post atıyor gün içinde çok boş zamanı var.

Beni sevdiğini düşünüyorum.güzel şeyler söylüyor ama bazen bunlar sadece lafmış gibime geliyor.gelince şunu yapıcaz bunu yapıcaz gibi sürekli konuşuyoruz.mesela dün senin yanında değilim buradayım diye psikolojim bozuluyor gibisinden konuştu.

onu bu durumu söyleyince sanki olayı ilgisizlik olarak algılıyor ama olay ilgisizlik değil biraz bilerek salağa yattığını düşünüyorum.bunun benim için bir ihtiyaç olduğunu belirttim.

eski sevgilim ben gece kendimi kötü hissettiğimde gece 3 bile olsa aramamı isterdi ve ben arardım beni sakinleştirirdi o yüzden çok sevmiştim onu şimdi bana kötü bir şey hissetsem belki hiç takmıcak biri var karşımda
ve bundan dolayı uzaklaşıyorum ondan ama aynı zamanda sevdiğim için ne yapmam gerektiği konusunda çok kafam karışıyor.

kendimi ilişki içerisinde yalnız hissediyorum.söyleyeceklerimim ve duygularımın bir değeri yokmuş gibi hissediyorum.

Sizin ilişkiniz yok ki!

Mevcut arkadaş ortamınızı değiştirin , kendi hayatınıza odaklanın.

19 yaşında alemin oğlunu pışpışlayacağınıza; anne babanıza 1 bardak su/çay vs verseniz en azından hayır dualarını alırsınız.

Forumda ilişkisi olmadığı halde , ilişkisi olduğunu düşünen tek üye siz değilsiniz.

Şu aralar forumda: 18 den 40 a kadar değişik yaş seviyelerinden , farklı çevrelerden telefon/mail arkadaşlığından evlilik yapmayı düşünenler mevcut.

Son düzenleme:

3 ay önce askerde olan bir çocukla tanıştım arkadaşımın arkadaşıydı.daha konuştuğumuz ilk gecede 4 saat telefonda konuştuk ve ben ona onu bekleyeceğimi söyledim.çok yakışıklı bir çocuk ve yakışıklılığının farkında olan bir insan.

1 ay öncesine kadar tuşlu telefonu vardı o yüzden çok konuşamıyorduk, benim için sıkıntı değildi bu durum oldukça anlayışlıydım.

Sonra normal telefonu geldi ve ben sıkıntının tuşlu telefonda değil de onda olduğunu anladım.asla günümün nasıl geçtiğini sormuyor,dışarı çıkınca merak etmiyor,beni tanımaya çalışmıyor,benim hakkımda bir soru sormuyor.eskiden derdimi anlatırdım ailemle bir sıkıntı yaşadım mesela birazcık teselli görmek istersiniz iki güzel kelime mesajarı görmezden geliyor başka bir şey söylüyorum kendim hakkımda iyi güzel diyor konuyu değiştiriyor ya da

Onu görmek için günübirlik 10 saat yol gittim yakın bir zamamda yine gidicem gibi gözüküyor yan yanayken nasıl olur bilmiyorum ama sorunun askerlik olmadığını biliyorum çünkü instagramda canlı yayın açıyor post atıyor gün içinde çok boş zamanı var.

Beni sevdiğini düşünüyorum.güzel şeyler söylüyor ama bazen bunlar sadece lafmış gibime geliyor.gelince şunu yapıcaz bunu yapıcaz gibi sürekli konuşuyoruz.mesela dün senin yanında değilim buradayım diye psikolojim bozuluyor gibisinden konuştu.

onu bu durumu söyleyince sanki olayı ilgisizlik olarak algılıyor ama olay ilgisizlik değil biraz bilerek salağa yattığını düşünüyorum.bunun benim için bir ihtiyaç olduğunu belirttim.

eski sevgilim ben gece kendimi kötü hissettiğimde gece 3 bile olsa aramamı isterdi ve ben arardım beni sakinleştirirdi o yüzden çok sevmiştim onu şimdi bana kötü bir şey hissetsem belki hiç takmıcak biri var karşımda
ve bundan dolayı uzaklaşıyorum ondan ama aynı zamanda sevdiğim için ne yapmam gerektiği konusunda çok kafam karışıyor.

kendimi ilişki içerisinde yalnız hissediyorum.söyleyeceklerimim ve duygularımın bir değeri yokmuş gibi hissediyorum.
Sevmiyor kanka

eskiden derdimi anlatırdım ailemle bir sıkıntı yaşadım mesela birazcık teselli görmek istersiniz

eski sevgilim ben gece kendimi kötü hissettiğimde gece 3 bile olsa aramamı isterdi ve ben arardım beni sakinleştirirdi

Sevgili mi ariyorsunuz psikolog mu? 😁 Herkes eski sevgiliniz gibi olamaz. Siz baya derdi bitmeyen biri gibi geldiniz bana.
Yeni başladigim bir ilişkide dir dir dir aile sorunlariyla kafamin şişirilmesini istemezdim. Herkesin derdi olabilir ama tutup karsi tarafa devamli sorun yansitmak bana doğru gelmiyor.
Herkesin bir kotasi var bence ve herkes 7/24 derdinizi dinlemeye hazir bekleyemez, beklese de bikabilir biyerde.

Ben genel olarak fazla sorunlu, herşeyi sorun haline getiren insanlari etrafimda tutmuyorum mesela arkadaş olarakta dahil. Buradaki gibi yorum yapip sayfayi kapatamiyoruz cunku. 😁

Ortada bir ilişki veya sevgililik göremedim. Hele sevgi hiç göremedim.

Allah bilir aynı anda kaç kızla konuşuyodur. Askerlikte flörtlerle vakit geçiriyor.

Normal hayatına dönünce tekmeyi basacak. Yerinde olsam tekmeyi basan kişi ben olurdum ondan tez davranıp.

Sizi sevdiğine tam olarak nerede emin oldunuz peki?

Askere gitmeden bir gece konuşmuş, sonra yok karşı tarafta Kendi kendinize gelin güvey olmayın, ortada sevgili de yok.
askere gitmeden değil zaten askerdeymiş tanıştıklarında
3 aydır telefonda sevgili bunlar
sadece 1 kere yüz yüze görmüş o da birkaç saattir.

bu ilişkide sevgiden emin -nasıl oluyorsa

ve askerdeki adam instagramdan çıkmazken
kızımız da ilgilensin, ona eski erkek arkadaşı gibi titizlensin istiyor.

o değil de askerliği instagramda yapan bu arkadaşlar ölse şehit sayılıyor bir de....
instagram şehidi.

Ne sevgilisi, ne sevgisi? Bazı konuların dalga geçmek için açıldığını düşünüyorum artık.

postala gitsin beş para etmez tipler bunlar alışmışlar ilgiye pohpoha aynısı başımdaydı özel sebeplerden sürdürmek zorundaydım 3,5 yıl sabredebildim son kullanma tarihini doldurunca da koydum kapıya kurtul sende bir an önce 10 sene de geçse bir şey değişmeyecek

Adamla henüz askerde iken telefonla konuşmaya başlamışsınız, ve anladığım kadarıyla yüz yüze görüşme olmamış, siz şimdi ilişkim var mı sanıyorsunuz?

Boşta kalmamak için sevgili yapmayin lütfen. Sonra böyle oluyor. Ayrıca adam seni sevmiyor. Oda boş vaktini seninle geçiriyor.

Siz iyimisiniz?3 aydır tanıdığın adam için 10 saat yol gitmek birde masraf yapmak mantıklı mi yani? Adam askerde ,vakit geçirecek kişi arıyor.. esimin yeğeni bile sirf can sıkıntısından bütün şelaleyi arardı. 😁 şu forumda doğru dürüst yanyana gelmemiş insanlar , ama beni seviyor demiyor mu?Bir yasima daha girdim.

Erkeklerin sözlerine değil davranışlarına bakın...Yoksa çok kafanız karışır... Seviyorum canım cicim deyip sizin için çabalamıyor yada sizin üzerinize titremiyorsa hayır gelmiyo malesef...

Back
X