• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ihtiyaçlarımı karşılanmıyor

Anladığım kadarıyla arkadaş ya senle uğraşmaktan bıkmış(en küçük olumsuzluğu anlatıyorsan bıkabilir) ya da ilişkinin temeline kendisini koymuş. Seni değil, senin ona gösterdiğin ilgiyi seviyor. Önem verdiği sen değilsin, kendisi. Bence ikinci ihtimal daha gerçekçi. Üzgünüm sevilmiyorsunuz.

Bence beni yanlış anlamayın ama siz kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz gibime geldi. Şimdiden bu kadar ilgisiz olan bir insan kimbilir sivil hayatında ne kadar umursamaz olacak muhtemelen sizin dışınızda konuştuğunuda vardır

19 yaşında insan aşk acısı çeker sonra yine gider aşık olur asker mi beklenir kız

Bu erkeklerde bkunu çıkardı. Kız gelecek sevişeceğiz diye rol yaparlardı eskiden, onu da yapmıyorlar artık :işsiz:

Yakışıklıya 1 ayda doyarsin huyu güzel hemde idare eder olsun bir ömür doyamazsin diye söz yazasim geldi :D

Eski sevgilniz nerde o daha romantikmiş :) şaka bir yana askerle hiçbir şey olmayın. Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu karar veremez, kaç kız bir arada eğleniyorlar askerlik bitene kadar kim bilir. Ayrıca bu ilişki değil sizinle hiçbir bağı yok bide bekleyeceğim diyorsunuz niye bekleyesiniz kurtuluş savaşına mi gitti sanki. Bu zamanda insanlara guvenmeyin ve böyle sözler vermeyin

Olayı çok kısa tutmaya çalışıcağım umarım okursunuz :KK43:

3 ay önce askerde olan bir çocukla tanıştım arkadaşımın arkadaşıydı.daha konuştuğumuz ilk gecede 4 saat telefonda konuştuk ve ben ona onu bekleyeceğimi söyledim.çok yakışıklı bir çocuk ve yakışıklılığının farkında olan bir insan.

Aslında üç aydır her şey yolunda tek bir sorun var.
1 ay öncesine kadar tuşlu telefonu vardı o yüzden çok konuşamıyorduk, benim için sıkıntı değildi bu durum oldukça anlayışlıydım.

Sonra normal telefonu geldi ve ben sıkıntının tuşlu telefonda değil de onda olduğunu anladım.asla günümün nasıl geçtiğini sormuyor,dışarı çıkınca merak etmiyor,beni tanımaya çalışmıyor,benim hakkımda bir soru sormuyor.eskiden derdimi anlatırdım ailemle bir sıkıntı yaşadım mesela birazcık teselli görmek istersiniz iki güzel kelime mesajarı görmezden geliyor başka bir şey söylüyorum kendim hakkımda iyi güzel diyor konuyu değiştiriyor ya da

Onu görmek için günübirlik 10 saat yol gittim yakın bir zamamda yine gidicem gibi gözüküyor yan yanayken nasıl olur bilmiyorum ama sorunun askerlik olmadığını biliyorum çünkü instagramda canlı yayın açıyor post atıyor gün içinde çok boş zamanı var.

Beni sevdiğini düşünüyorum.güzel şeyler söylüyor ama bazen bunlar sadece lafmış gibime geliyor.gelince şunu yapıcaz bunu yapıcaz gibi sürekli konuşuyoruz.mesela dün senin yanında değilim buradayım diye psikolojim bozuluyor gibisinden konuştu.

onu bu durumu söyleyince sanki olayı ilgisizlik olarak algılıyor ama olay ilgisizlik değil biraz bilerek salağa yattığını düşünüyorum.bunun benim için bir ihtiyaç olduğunu belirttim.

eski sevgilim ben gece kendimi kötü hissettiğimde gece 3 bile olsa aramamı isterdi ve ben arardım beni sakinleştirirdi o yüzden çok sevmiştim onu şimdi bana kötü bir şey hissetsem belki hiç takmıcak biri var karşımda
ve bundan dolayı uzaklaşıyorum ondan ama aynı zamanda sevdiğim için ne yapmam gerektiği konusunda çok kafam karışıyor.

kendimi ilişki içerisinde yalnız hissediyorum.söyleyeceklerimim ve duygularımın bir değeri yokmuş gibi hissediyorum.
Uyuşmadığın biriyle neden sürdürüyorsun?Ee olmuyor işte ne yapalım?

Canım benim belli ki çocuğun bekleyeni bitek sen degilsin, yani baska kizlarda var. Ve sen çocuğun flörtlerinden birisin muhtemelen. Anam şimdide yeni moda çıktı sevgiliden hariç bide flörtü var herkesin 😏🙄

asla günümün nasıl geçtiğini sormuyor,dışarı çıkınca merak etmiyor,beni tanımaya çalışmıyor,benim hakkımda bir soru sormuyor.

eskiden derdimi anlatırdım ailemle bir sıkıntı yaşadım

iki güzel kelime mesajarı görmezden geliyor başka bir şey söylüyorum kendim hakkımda iyi güzel diyor konuyu değiştiriyor ya da

Onu görmek için günübirlik 10 saat yol gittim

Beni sevdiğini düşünüyorum
Son olarak tüm bunlardan sonra sevdigini düsünüyosunuz yani?

Yaşınız ya küçük olmalı yada yokluktasınız nasıl 2 saatte gördüğünüz adamı sevdiniz bir de onun sizi sevdiğine inandınız ?

Yahu 3 aydır tanıdığın adamın ilgisinden emin değilsin sevgisinden nasıl emin oluyorsun? 8 yllık sevgilimle 6 yıldır evliyim kendi sevgimden bile şüpheye düştüğüm zamanlar oluyor adamı geçtim. Ayrıca eminsen neyi sorguluyorsun? Valla kafa yapan hangi ilaçları kullanıyorsunuz merak içindeyim.

Çocuk yalnızlığını giderecek, libidosu kabarınca senle konuşacak iki goygoy yapacak ilgi görevek bu yavrum da diyor ki bana ilgi göstersin he anam he gösterir hele ki adam elini sallasa ellisi olacak ama askerde. Çocukla gönlünü eğleyeceksen eğle ötesini bekleme. Eski sevgiline dön sen 😉😉😉

Ben şuraya takıldık en çok
eski sevgilim ben gece kendimi kötü hissettiğimde gece 3 bile olsa aramamı isterdi ve ben arardım beni sakinleştirirdi
Siz kötüsünüz ve aramanızı o istiyor? Arkadaşım ya da sevgilim bana kötüyüm diyecek ben anında ararım.
Yenisine gelecek olursam bence sizi ciddiye aldığı yok. 3 ayda 1 kere yüzyüze gelinen insanı ben de ciddiye almazdım. Sanırım yaşınız daha küçük. Yaş ilerledikçe bu tarz konular insana saçma geliyor. Bir kere askerdeki biriyle? öncesinde tanışıp ilişkiniz olup askere gitse okey de bu şartlarda beklentiye girmek saçma. Görüşmede elektrik almamış muhtemelen can sıkıntısına yazışıyor yani. İlişki denilen şey msjlaşmayla yürümez. Şahsi tavsiyem tekrar gitmeyin. 10 saat yol ne ya.

Back
X