Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın anllacim bu arada da ayrıldım hiç bir şey demedi sen blrsn dediSorun z kuşağında sanırım.Ya da ben 18 yaşındayken bile baya zeki bir çocukmuşum.
Ayrıl ablacım ayrıl. Herkes yazmış zaten.Sana saygısı olmayan birini sevgili diye koluna takma.Senden başka kimsenin bedenin üzerinde tasarruf hakkı yok.Israr etmeyi geçtim bazı konularda ağızlarını açmaya hakları olmadığını bilmeli insanlar Bilmeyene de öğreteceksin.
Verdim ablacım ayrıldmEsim bana kilo ver dese off 3.dunya savasiistesen onda ne kusurlar bulursun kimse dort dortluk degil. Kimse sifir beden olmak zorunda degil ki kilon ve boyun gayet orantili. Sen gelecegine odaklan oku gez daha yasin kucuk kendini bilmezin bi lafini kendine dert etme,kendine değer ver ona da yol ver
![]()
Yaşlar 18-19 ne desemArkadaşlar lafı uzatmicm üç aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana iki aşık olduğu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim edin bana ☹☹
10 senedir sporla uğraşıyor demeki gözü kormusYaşlar 18-19 ne desem1.si sevgilin ne ara sporcu olmuş daha yaşı ne?2.si 3 aylık ilişki daha yeni görüp sevgili olmamış mı yoksa gözleri kapalıyken mi sevgili olmak istemiş
Ben 50 kiloyum, 48-49-50 arası gidip geliyorum, bana bile kilo al diyolarKilolulara bişi denince sinirler bozuluyor ama zayıf hemcinslerinize kuru gt falan deyince bi şey olmuyor herhalde. Çook uzun bir süre zayıftım ben, içiniz rahat olsun bize de kilo al diyorlar. Üstelik ben mesela kimsenin yüzüne ayy ne kadar şişkosun kilo ver dendiğini duymadım ama yüzüme karşı çok zayıfsın kilo al çok dendi. Herkes haddini bilip hakaret etmese iyi olur yani bari biz yapmayalım.
Ergen ya sen bilirsin demiş bideÇok haklısın anllacim bu arada da ayrıldım hiç bir şey demedi sen blrsn dedi
Başlicm ztnErgen ya sen bilirsin demiş bide
Boşver daha çok küçüksün zaten, ama spora başla onun için değil tabiki
Bölgesel zayıflama icin plates falan yapın bence yürüyüşle ac kalmakla olmaz o iş. Ama siz istiyorsanız yapin o istediği icin degilAblacım ben kilo verince yuzumden gidiyor ve belim daha çok inceliyor ama basen aynı kalıyor
Hee o zaman sıkıntı yanii. Sonuçta sizi böyle görüp sevmedi mi yani? Dış görünüşe bu kadar çok önem veren erkekleri sevmemHayir Sadece kilo ver diyor
AyrılmışYorum yapmak zor ancak kilo ve boyuna bakılırsa göze batacak bir durum yok gibi duruyor. Ki anladığım kadarıyla ilişkiye başladığında da Bu kilodaydın. Madem öyle hiç bu yola girmeseydi. Ben 29-30 kilo kadar vermiş biri olarak sana şunu söyleyebilirim. Eğer diyorsan çok seviyorum ayrılamam ve onunda sevgisinden eminsen en önemlisi de kendin de istiyorsan kilo ver ama istemiyorsan ve bu bedeninle mutluysan düzenini bozma![]()
HayırlısıAyrılmış