En iyisi bu zatenEee ayrılın o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi bu zatenEee ayrılın o zaman
Ayrılmayı düşünüyorumAyyy benim canim ergen kizim neden 3 aylik bir insan icin moralini bozuyorsun...160 boy kl 55 neresi sisman kac kilo olman gerek 40 mi tey allahim ya boswer birdahada derse salla gitsin
Demek ki o 90 60 90 lar da o adama bakmıyor. O da bari bana bakan biri var, o da bu kadınlar gibi olsun diyor. Bariz belli aslında.Bencede ayrilsin
Cevresi 90 60 90 mist nie onlarla cikmiyor ayyy ergen iste
Evet niyeyse isteyerek zayıf kaldığımızı düşünüyorlarSonuna kadar katılıyorum. Kaç yaşında kadınım tek bir kişiye bile kilosu üzerinden laf söylemedim.
Hayatım boyunca hep çok zayıf oldum. Doğum yaptım ancak 50 kilonun üzerine çıkabildim. Kendi kuzenim ayyy iğrenç görünüyorsun asla senin gibi olmak istemem demişti zayıf olduğum için. Boyum 170. İskelet diyende oldu çırpı diyende.... Zayıflara her yakıştırma yapılabiliyor rahatlıkla
Yok yok önemli değil çok kibar karşılamışsınız zaten anlık sinirle yazdığınız çok belli :) Öyle elbette erkekler malesef her şeyi eleştirme hakkı görüyorlar kendilerinde en azından biz kadınlar bu anlamda birbirimize destek olmalıyız ki onların da çeneleri kapansınHaklısınız kusura bakmayın o anlık sinirle yazdım ama takıntı boyutuna getirenlere çok sinir okuyorum.Her iki örneğinide gördüm.Kuzenim artık hastalık derecesinde zayıftı kilo alcılar bunaltıyordu alışverişe gidince satıcı bile “isterseniz çocuk reyonundan kot bakın” diyordu.En yakın arkadaşım 100 kilonun üzerindeydi otobüste “bu kız iki kişilik yer kaplar” tarzı bi de direk yüzüne konuşanlar,bu kız şöyle yapsa şu yıkılır buraya otursa bura kırılır sürekli bi baskı bi baskı.Herkesin kilosu kendine ama neden ısrarla bi zayıflık merakı var?İş arkadaşımda da var aynısı.Bi kız var kendisine ilgi duyuyor ona bakarken kızın gözleri pırıl pırıl biz bile anlıyoruz,patron dedi bak bu kız senden hoşlanıyor sürekli geliyor konuşsana etsene direk dediği “yoooğhk abiğğ yhaaa kız şişman yanıma yakışmaz” Sırf şişman diye daha tanıma fırsatı bile vermedi kıza direk üstünü çizdi attı orda onunlada bunu tartıştım.Manken gibi olupta fesatlığından kötülüğünden geçilmeyenler var ama sırf fiziği güzel diye kimse kalbinin kötülüğünü umursamıyor.Lütfen kusura bakmayın benim yaptığım terbiyesizce bir genelleme oldu kabul ediyorum.
Gencecik kizssin kuzucum boswersene seni oldugun gibi sevecek birisiyle ol kendi egosunu senin üzerinden tatmin edecek birisiyle yipranir mutlu olamazssinAyrılmayı düşünüyorum![]()
Çekirdek de çitliyor musun yürürken?
Ciddi anlamda spor yapan biri için yürüyüş spor değildir. Benim için de değil mesela. Yaşlı teyzeler laklak yaparken azcık totomuz erisin diye yürüyüş yapar bence. Muhtemelen sevgilin de yürüyüşü spordan saymadığı için sürekli söylüyordur.
[/QUOTa
Aynn citlitit
Çok haklısın sanki maşasuyim gibi hissettimSizi siz olarak kabul etmeyen kişi "sevgi"liniz değildir.
Haklısın şuan onun masası gibi hissettim kendimiSizi siz olarak kabul etmeyen kişi "sevgi"liniz değildir.
Çok haklısın ablacımGencecik kizssin kuzucum boswersene seni oldugun gibi sevecek birisiyle ol kendi egosunu senin üzerinden tatmin edecek birisiyle yipranir mutlu olamazssin
Zaten hap kadarsın, ne kilosu vercen daha? Gitsin, beğendiği gibi birini bulsun.Arkadaşlar lafı uzatmicm üç aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana iki aşık olduğu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim edin bana ☹☹
haklısınz kendisi benle cikmak istedi şuan da begnmiyorbZaten hap kadarsın, ne kilosu vercen daha? Gitsin, beğendiği gibi birini bulsun.
Beden senin bedenin. Onun kararları diye birşey yok. İnsanlar sendeki basen için avuç avuç para döküyor. Bence kıskanmış biraz, basen erisin diye o yüzden uğraşıyor.Benim sevgilimsen kararlarıma saygı duymak zorundasn dedi 1haftadir ne ben yazıyorm ne o
Öyle mi düşünüyorsnBeden senin bedenin. Onun kararları diye birşey yok. İnsanlar sendeki basen için avuç avuç para döküyor. Bence kıskanmış biraz, basen erisin diye o yüzden uğraşıyor.![]()
Ablacım ben kilo verince yuzumden gidiyor ve belim daha çok inceliyor ama basen aynı kalıyorOzman gitsin başkasını bulsun kimse için kilo vermen gerekmiyor istiyorsan kendin için verirsin. Seni sen oldgun icin sevsin ki kilonda öyle fazla değil yasinda genc. Sana hayır gelmez bu çocuktan.