özgürlüğüne düşkün diyosun bide her istedğinde sende kalabildiği için kaçıyo olabilir belki evlilikten=?? yani erkekler genelde korkar evlenmekten bizde sevgilimle evlilik konuşmayız ama planlarımız hep ileriye yöneliktir evlilik kelimesi geçmesede muhabbetlerimiz o yöndedir anlamıyor musun böyle birşey ?
Benim bildiğim " bir erkek ciddiyse kız arkadaşını ailesiyle tanıştırır..." ve ailesiyle tanışır...
Ciddi olmayan hiçbir erkek bunu yapmıyor , gözlemle sabittir...
"Asker psikolojisi " belki de , Allah korusun ama onu düşünüp de lafını etmiyordur veya ister istemez aklına gelmiyordur çünkü orda ne koşullarda askerlik yaptığını bilemeyiz...
Sen bekle bakalım , askerdeyken veya dönünce ondan duyacaksın bu lafı gibi geliyor bana...Ama ilk sen açma bekle...
bana hergün seni çok özledim çok seviyorum diyo ama ben sanki evlenmeliyiz desem geri adım atacakmıs gibi geliyo
şu sözünüzü ele alacağım.
hadi evlenmeliyiz dediniz.o da geri adım attı ..
bunu anlamanızda bir şey değilmi. olanı ve olacağı ertelemenin anlamı ne... ha bugün ha yarın ortaya çıkmayacak mı..hiç olmazsa niyetini anlarsınız.
annesi devamlı seni çağırıyırsa bundaonun etkisi vardır mutlaka... yalnız bırakma ara falan diyordur canımmm....
bi de dur hele yaa koç burçlrı sert umursamaz görünür ama çok duygusaldrlar önem verirler böyle şeylere.. belki özel bi şekilde edecek teklifini bi bekle hemen dur ne acele be çiçeğimmm...
bekle bii askerden dönsün iş miş bulma korkusu vardır şimdi adamda bi sakin ol caneemm....
kendi düşünsün bunu 30 yaşına gelen o bebeğimmm:)))
ya kızlar belki size basit bir sorunmus gibi gelicek ama benim kafamı çok kurcalıyo...
sevgilim askerde 2 sendir beraberiz .. ailesiyle tanıstım hatta hergün arıyo annesi yemeğe çağırıyo gidip geliyorum. sevgilimde benim ailemle tanısıyo.. 2,5 ay sonra geliceka askerden ama evlilikten hiç bahsetmiyo.. mesela gelince evleniriz falan demiyo.. ben kardesimle yasıyorum doğal olarak sevgilim sürekli bizde kalabiliyo ve bana orda olmayı çok isterdim suan falan diyo ama evlenelim demiyosizce ne yapmalıyım?ben artıık is ciddiye binsin istiyorum ama bunu ona nasıl söylemeliyim yada beklemeli miyim??
yorumlarınız için simdiden tesekkürler....[/QUO
bence açıkca sor bunda çekinecek bişey yok hayatına ona göre yön vermelisin a.s.
azcık kurnaz ol canım madem aileler tanışıyor senide çağırıyorlar bi problem yok demektir...yani diyeceğim o ki 30 yaşına gelmiş askerliğini yapmış biri....kendisi düşünmese annesi düşündürecektir merak etme...
şekercim ciddi düşünmeyen biri bence ailesinin içine bu kadar sokmazdı en azından mesafe koyardı.siz askerden önce gelecek için planlar yapıyordunuz zaten askerde bunları konuşacak zamanda olmaz yeride değil bence.iş konusunuda kafasına takıyor olabilir.bence herşeyin zamanı var diye düşünüyor askerlik bitsin işini bulsun sonrada seni alsın.sen içini rahat tut arkadaşım bu çocuk seni seviyor ben biliyorum sevdiğini:)))
canım bizde erkek arkadaşımla ewlilik konusunu çok tartıştık.gerçi ewlenmeyi o istemişti sonradan caymıştı şimdi haziran diye karar verdik bende bekliyorum eğer olmazsa bitirmeyi düşünüyorm. çünki bir kaç kez böle erteledi benmde hiç hoşuma gitmez verilen sözün tutulmaması. ama bende bekliyorum. sende askerden gelmesini bekle ozman sor. sende ona göre hayatına yön verirsin
Ağzını ara ama benim bildigim konuşurken evlenince sunu yaparız bunu yaparız gibi muhabbetler edilir hayal kurulur gelecege yönelik..bunları yaptıysanız demek ki istiyor ama zamanı var..yasınız uygun askerden dönsün konuşun bence..
ya soğursa ya uzaklaşırsa demeniz beni şaşırttı evlenelim dedin diye uzaklaşacaksa zaten arkana bile bakma derim..bi de diyorsun ya cok rahat görüşüyoruz aynı evde kalıyoruz falan adamın özledigi bir hayal yok ki zaten seninle bas başa kalacak mekan ve zaman bulmuş ben bu tarz konularda flört döneminde bazı şeyler yıpranmamalı cok da içli dışlı olmamalı diyorum..heves kalmalı insanda...
bekle bakalım canım bir askerliğini yapsın gelsin, hem askerdeyken telefonla konuşuyorsunuz ama belki ona göre bu konular telefonda değil yüzyüze konuşulacak şeylerdir, askerliğinin bitmesine ne kadar var? yazdın mı bütün mesajları okuduğumu sanıyorum ama kaçırmış olabilirim belki de...
Kİm olursa olsun, askerlik erkekleri değiştiriyor olgunlaştırıyor. Belki iş bulmayı düzen oturtmayı düşünüyor önce, senin de daha 1-2 yıl vaktin olduğunu düşünüyordur kafasında planlar yapmıştır belki de...Bu zamanda evlenmek te kolay değil ama elbet ki bu konular açılacak zamanı gelince. O açmassa sen açarsın, elbet ki ilişkimiz ne olacak nereye gidecek sorusu sorulacak ama doğru zamanda olmalı canım.
Zaten bu kadar yakınsanız da ayrıca niye evlenmek istemesin? bu saatten sonra senden iyisini mi bulacak bu kadar kafa dengi insan bulmuşsun bırakılır mı? değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?