Sevgilim ilişkide ciddi mi?

ayyy evet çok haklısın belki de su ara yapacağım en mantıklı sey evlilik olayını beklemeyi bırakmak olucak :)
psikolojileri konusunda çok haklısın çok yorgun ve moralsiz oluyo ama bana hep rahatım diyo gerçi ne derse desin ben anlıyorum orda ne kadar sıkıldığını... ben biyere gittim desem ses tonu değisiyo hemen belki onunda canı okadar istiyo ki ama yapamıyo..
belki de bekentilerimi en aza indirmeliyim su dönemde ama sabırsızım iste çünkü okul bitti benim ve artık öğrenci hayatı yasamak istemiyorum.. hayatımda düzen istiyorum herseyi kendim yapmak istiyorum evimle ilgili.. ve tabii hepsini sevdiğim insanla yapmak istiyorum en öenmlisi....

Bak kendı kendıne nasılda çözdün durumu..Cekınmıyordur merak etme,sesının tonu degısıyorsa onsuz bı yerlere gıttıgın ıcın ve senı kaybetme korkusu tasıdıgı ıcın tatlım.. Cunku ha deyınce senın yanına zıplayabılecek bır yerde deıl,asker ocagında..

cnm bekle derim askerden gelişini nihayetinde seni ailesiyle tanıştırmış biri demekki bişeylerinde ciddiyete dökülmesini istiodur askerden gelince artık konuşursun o açmazsa sen açarsın konuyu

bence sen konuyu birascık çıtlat bakalım tepkisi ne olacak ne diecek

ne demek nasıl sölicem...
tabiki açık açık ne kadar ciddi olduğunu ve önünü görmek istediğini belirteceksin bu gaddar basit..

kızlar iste dediğim gibii suan askerde olduğu için herhangi bi konuda trip yapmak yada üstüne gitmek istemiyorum... yoksa çoktan alır karsıma konusurdumm...
bide gelecekle ilgili konusuyorduk normalde ama askere gidince hiç konusmadık geleceği.. 2,5 aydır askerde ve gelince lost izleriz bas basa kalırız çok özledim zaten bos zamanımız bol bol olucak dan baska bi planımız yok.. yani ben askerde olan baska erkeklere bakıyorum kız arkadaslarına tatil yaparız gelince nisan yaparız yada evleniriz diyorlar ama benimki böyle bisey söylemedi...
evet askerlik erkekleri degistiriyor bu doğru benimkinde de değismeler oldu en azından alttan almayı öğrendi ama bende dır dır yapmamayı öğrendim :):) tabi ne kadar uygularım bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…