• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ilk olduguna inanmiyor ne yapacagim simdi

o sevgiline de ki....:47::47::47:

allahım cok sinirlendim...
böyle erkek olmaz canım...
sen güven ona evlenmeden önce birşey yaşa...
sonra adam desin ki ilk oldugumu hissetmedim...
acayip sinirlendim ...
senin kişiliğine yapılan bir hakarettir bu...
senı bu lafıyla omur boyu ezer..
ben yeni evliyim
bana böyle birşey söylenseydi...
sana anca cok kişiyle yatanlar o ilkliği hissettirirdi dimi defol seni gözüm görmesin der ayrılırdım...:47::47:

Bir şeref yoksunu erkek müsveddesi daha. Artık anlamıyorum cidden çok mu arıyoruz bu tipleri nerde saçpa sapan, karaktersiz, şeref yoksunu, kanı bozuk varsa hemen onlarla iligleniyoruz yaramıyor düzgün bize efendi adamı da beğenmiyoruz genelde kadınlar olarak onlar pısırık ,bir şeyden anlamaz, eğlencesiz, heyecansız geliyor sonra bu gibi iğrenç tiplerle uğraş dur.

o sevgiline de ki....:47::47::47:

allahım cok sinirlendim...
böyle erkek olmaz canım...
sen güven ona evlenmeden önce birşey yaşa...
sonra adam desin ki ilk oldugumu hissetmedim...
acayip sinirlendim ...
senin kişiliğine yapılan bir hakarettir bu...
senı bu lafıyla omur boyu ezer..
ben yeni evliyim
bana böyle birşey söylenseydi...
sana anca cok kişiyle yatanlar o ilkliği hissettirirdi dimi defol seni gözüm görmesin der ayrılırdım...:47::47:

sana aynen katılıyorum.
daha da ekleyeceğim şeyler var ama buraya yazılmıyo işte

kaçış planları yapıyor resmen adii.
1- ilk olmadığını nerden anlamış.
2- kendisi de ilk miymiş
3- ilk olunca noluyor olmayınca noluyor
4- sevmenin öncelikleri miymiş?

yerini yapıyor güya .o ne demek ya ?ilk olduğuma inanmıyorum .kan bile gelmese bir erkek anlar .girişi zor olur vs .şimdi burdan açık açık yazmayayım .yuh diyorum o erkek arkadaşına .yazık ya bir kızı al ilişki yaşa sonra ben sana inanmıyorum öle hissetmiyorum buda neyin nesi .resmen yarın öbür gün seni bırakırım banane zaten ilk değilim demek için zemin hazırlıyor resmen .böle erkeklerden nefret ediyorum .

daha önce açtığınız bir konudada sonradan evli olduğunu öğrendiğiniz biriyle ilki yaşadığınızı söylemiştiniz.Ben anlamadım hangisi ilk?

daha önce açtığınız bir konudada sonradan evli olduğunu öğrendiğiniz biriyle ilki yaşadığınızı söylemiştiniz.Ben anlamadım hangisi ilk?

Aynen öyle muhtemelen bu erkeği kandırmaya çalıştı ama beceremedi.

tamam da ilklerimi yasadım demiş o konuda bekaretımı verdim dememiş ki?
ve oyle yorumu da yok nereden bu kanıya vardınız?

tamam da ilklerimi yasadım demiş o konuda bekaretımı verdim dememiş ki?
ve oyle yorumu da yok nereden bu kanıya vardınız?

Burada kendisine yöneltilen soruları cevaplamadı ve benim soruma agresif cevap vermesi ve konusundan bir paragraf " pek çok şeyin ilkini yaşadım ona güvenerek."

Cinsel boyutta bir şeyler yaşamış olma ihtimali yüksek değil mi sizcede ?

1.Bakire ama anal oral cinselliği yaşamış biri ve erkek arkadaşına "Elime erkek eli değmedi" tarzında yaklaştı ve yatakta hünerini istemsiz gösterdi erkek arkadaşı işe uyandı.

2.Bakire değildi ve adet gününe denk getirenler gibi bir eyleme girdi ama yine erkek arkadaşı kandırıldığını anladı.

Ve konu saçma ben ne yapacam diye başlık açmış sen kendi isteğin ile yaşamışsın yapacağın belli resti çekeceksin inanmıyorsa her neyse artık sen kendi gururunu onurunu ayaklar altına aldırmayacaksın yaşadığının arkasında olacaksın yada genital bölümde diğerleri gibi kime kaça diktirdiniz daraltma yapıyorlarmı diye araştırma yapacaksın ama ozaman işte kendini metalaştırır alınır satılır bir et parçası gibi gösterirsin.

Burada kendisine yöneltilen soruları cevaplamadı ve benim soruma agresif cevap vermesi ve konusundan bir paragraf " pek çok şeyin ilkini yaşadım ona güvenerek."

Cinsel boyutta bir şeyler yaşamış olma ihtimali yüksek değil mi sizcede ?

1.Bakire ama anal oral cinselliği yaşamış biri ve erkek arkadaşına "Elime erkek eli değmedi" tarzında yaklaştı ve yatakta hünerini istemsiz gösterdi erkek arkadaşı işe uyandı.

2.Bakire değildi ve adet gününe denk getirenler gibi bir eyleme girdi ama yine erkek arkadaşı kandırıldığını anladı.

Ve konu saçma ben ne yapacam diye başlık açmış sen kendi isteğin ile yaşamışsın yapacağın belli resti çekeceksin inanmıyorsa her neyse artık sen kendi gururunu onurunu ayaklar altına aldırmayacaksın yaşadığının arkasında olacaksın yada genital bölümde diğerleri gibi kime kaça diktirdiniz daraltma yapıyorlarmı diye araştırma yapacaksın ama ozaman işte kendini metalaştırır alınır satılır bir et parçası gibi gösterirsin.

bilemiyorum bence konu sahibine bir sorulmalı sonucta bekaretten hic bahsetmemiş.
o konunun son sayfasına kadar okudum bulamadım.

yani demek istedıgım önyargılı olmadan oce sorulması gerekir.

bilemiyorum bence konu sahibine bir sorulmalı sonucta bekaretten hic bahsetmemiş.
o konunun son sayfasına kadar okudum bulamadım.

yani demek istedıgım önyargılı olmadan oce sorulması gerekir.

Konu sahibine soruldu agresif cevap verdi ve sustu kendisi gelip belirtmesi tabi daha doğru ben kendi gördüğümü belirttim sizede konusundan aldığım bir paragraf ile sordum siz bile bilemediniz cevap veremediniz.

Nasıl böyle bir riski göze alabildiniz...

Konu sahibine soruldu agresif cevap verdi ve sustu kendisi gelip belirtmesi tabi daha doğru ben kendi gördüğümü belirttim sizede konusundan aldığım bir paragraf ile sordum siz bile bilemediniz cevap veremediniz.

ben zaten onun ya da baskalrıın yasadıklarına cevap veremem ki
yani herkesin dusuncesı farklı.
diktirenler falan onlara yanlıs oldugunu zaten belırıtıp sonucu kendılerıne bırakıyoruz

kımseye zorla yaptırtamayız bır seyleri

konu sahibi cevap vermıyor dogru.
ki zaten ben de o kadar ugrasmıstım ama lütfedip cevap vermedi
bızım sorularda yanıtsız kaldı haliyle.

Nasıl böyle bir riski göze alabildiniz...Ayrılmayın bence..

ben zaten onun ya da baskalrıın yasadıklarına cevap veremem ki
yani herkesin dusuncesı farklı.
diktirenler falan onlara yanlıs oldugunu zaten belırıtıp sonucu kendılerıne bırakıyoruz

kımseye zorla yaptırtamayız bır seyleri

konu sahibi cevap vermıyor dogru.
ki zaten ben de o kadar ugrasmıstım ama lütfedip cevap vermedi
bızım sorularda yanıtsız kaldı haliyle.

Ben belirttiğim paragraf ve konu sahibinin tutumuna bakarak sizce diyerek yorumlamanızı istemiştim yani kafanızda beliren düşünceyi ki önyargılı tutumda olmamı veya olmamızın nedenini anlamanız adına. Yanlış algılamayın lütfen beni.

Evet her koyun kendi bacağından asılır isteyen yaşayacağını yaşar sonra ister diktirir ister adet gününe denk getirir ama bu benim nezlimde sahtekar olarak sıfatlandırdığım kadınlar yüzünden erkeğin gözünde hepsi aynıdır düşüncesi oluşumuna sebep olup gerçekten tecavüze uğrayan da ya da biri ile birliktelik yaşayıp pişman olan da hepsi bir denilerek aynı kefeye konuluyor işte erkekteki önyargı biz kadınların bu tavırları yüzünden ve kadın aşağalanmaya ezilmeye kendi götürmektedir.

Ben belirttiğim paragraf ve konu sahibinin tutumuna bakarak sizce diyerek yorumlamanızı istemiştim yani kafanızda beliren düşünceyi ki önyargılı tutumda olmamı veya olmamızın nedenini anlamanız adına. Yanlış algılamayın lütfen beni.

Evet her koyun kendi bacağından asılır isteyen yaşayacağını yaşar sonra ister diktirir ister adet gününe denk getirir ama bu benim nezlimde sahtekar olarak sıfatlandırdığım kadınlar yüzünden erkeğin gözünde hepsi aynıdır düşüncesi oluşumuna sebep olup gerçekten tecavüze uğrayan da ya da biri ile birliktelik yaşayıp pişman olan da hepsi bir denilerek aynı kefeye konuluyor işte erkekteki önyargı biz kadınların bu tavırları yüzünden ve kadın aşağalanmaya ezilmeye kendi götürmektedir.

hayır yanlıs anlamadım
zira yanlıs anlasılacak bır durum yok.

bu konu da cok fazla tartısıldı ama sonuc herkesin kendi düsüncesini savunmasyla kaldı.
ben zaten evlilik oncesi ilişkiyi bile yanlıs buluyorum diktirmek falan bir kenarda kalsın.
ama sadece dusuncemi belirtip cıkıyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şeyi merak ettim, bu adam kaç kızın İLK'i olmuş da, ilk olduğunu hissedebiliyor ya da hissedemiyor???

niçin evlilik gibi sağlam bir kaleye sığınmadan böyle heyecan peşinde koşuluyo ki? böyle olacağı apaçık malum...yüzde 99'u böyle oluyo. siz fazlasıyla güven vermişsiniz ki güvensizliğe uğruyosunuz. güvenmemek lazım,sonuçta evlenip evlenmeme tamamen onun kendi keyfine bağlı kalmış oluyo.hayırlısı olsun

Erkek milleti ya..hepsi ayni... Hersey cok iyi ve evlilige dogru giderken o cok ozel ani ikimiz de isteyerek yasadik. Ama erkek arkadasim kanamaya ragmen ilk oldugunu hissetmedigini soyledi. Icimden geceni senden saklamadim ilk olsam da olmasam da bunu inemsemiyorum ama ilkmisim gibi hissetmedim bunlari unutalim yepyeni bi sayfa acalim dedi ama ben ona yalan soylemedim ki. Ilk olmanin sorumlulugunu kaldiramiyir bence ya da ben ondan ayrilayim istiyor. Sizce ne yapayim aklimda doktorumdan iliski sonrasi muayeneye gittigimdeki hulgulari raporlamasini istemek var. Sobra bu raporu yuzune vurmak ve ayrilmak... Ne dersiniz... Cok da seviyorum..uzun zamandir beraberiz.. ilk olmasam da onemi yok seni seviyorum diyor ama neden yalan soyleyeyim.... Ve ilk oldugunu nasil anlamadi aklim almiyo..bi erkek anlamaz mi bunu? Bi de doktor ne kadar zaman once oldugunu anlayabilir mi? Raporu yuzune vursam da anlasa yalan olmadigini...gerisi bos zaten.. icimden birsey koptu gitti... Degmezmis... Resmen travmadayim....

doktora o gitsin, beynini bi kontrol ettirsin. ilkmiş gibi hissetmemişmiş, önemli değilmiş. bunları söylediğine göre sana inanmıyor ve bundan sonra da inanmayacak, ayrıca çok da önemsiyor, yoksa öyle söylemezdi.

sal gitsin..

Back
X