Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, yorum yapıp kendinizi yormayın boşuna da önce arkadaşın aralarda yazdıklarını okuyun isterseniz. Arkadaş öyle galeyana gelip bir işe kalkışmış, mağdur olmuş falan değil. Sadece öfkesini paylaşmanızı istiyor, yaptığınız yorumları da beğenmediği için daha da öfkelenmiş, yani kendinizi bu kadar yıpratmayın sizde. Kendisi bu işi zaten normal gördüğünü, ayıp falan olmadığını söylüyor. Öyle diyorsa öyledir. Yalnız, namus kavramının hala çok önemli olduğu ve büyük çoğunluğunun müslüman olduğu bir ülkede arkadaşı bunları yazmaya ne zorlamış, alacağı tepkilerin nasıl olacağını düşünerek yazmış onu anlayamadım. Zar evlilik vizesi değildir evet ama benim ve benim gibi düşünenler için semboldür. Namusumuzun sembolüdür. Bu namusuda etrafımızdaki insanlar için yada evlendiğimiz erkek için değil, kendimiz için koruruz, kendimize olan öz saygımızdan. Kimisi korur, kimisi korumak istemez, herkesin kendi bileceği iş. Ama başından geçenleri buradan anlatıp konu açarken, alacağı yorumlarıda az çok tahmin etmesi gerekirdi. Evlilik öncesi cinsellik ayıp olmayabilir, ama benim dinimde günah ve bu günaha da zina deniliyor. Ayrıca bu günahın kadını, erkeği yok. Demek ki erkek çocuk yetiştiren annelere de çok iş düşüyor. Dini, etik, örfi yanları bir yana bu konudaki şahsi fikrim; iyi yetiştirilmiş bir erkek zaten evlenmeden birlikte olmak istemez. Bu onun kendisine ve karşısındaki kadına verdiği değeri ve saygıyı gösterir. Sevdiği kadınla evlenmeyi bile bekleyemeyecek kadar basiretsiz bir erkekle, mutlu mesut bir ömür geçirmeyi beklemek için herhalde çok optimist olmak gerekir.
Tüm sayfaları okuyamadım,
konu gerçek mi degil mi bilmiyorum ama,
Bence;
geçen gün açılan konuya ithafen,
bir erkek tarafından,
''bakın kızlık zarınızı diktirseniz de biz ilk olmadıgını anlıyoruz''
mesajı verilerek genç kızlarımıza gözdagı verme amaçlı açılmış bir konu gibi duruyor...