• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ilk olduguna inanmiyor ne yapacagim simdi

Arkadaşlar, yorum yapıp kendinizi yormayın boşuna da önce arkadaşın aralarda yazdıklarını okuyun isterseniz. Arkadaş öyle galeyana gelip bir işe kalkışmış, mağdur olmuş falan değil. Sadece öfkesini paylaşmanızı istiyor, yaptığınız yorumları da beğenmediği için daha da öfkelenmiş, yani kendinizi bu kadar yıpratmayın sizde. Kendisi bu işi zaten normal gördüğünü, ayıp falan olmadığını söylüyor. Öyle diyorsa öyledir. Yalnız, namus kavramının hala çok önemli olduğu ve büyük çoğunluğunun müslüman olduğu bir ülkede arkadaşı bunları yazmaya ne zorlamış, alacağı tepkilerin nasıl olacağını düşünerek yazmış onu anlayamadım. Zar evlilik vizesi değildir evet ama benim ve benim gibi düşünenler için semboldür. Namusumuzun sembolüdür. Bu namusuda etrafımızdaki insanlar için yada evlendiğimiz erkek için değil, kendimiz için koruruz, kendimize olan öz saygımızdan. Kimisi korur, kimisi korumak istemez, herkesin kendi bileceği iş. Ama başından geçenleri buradan anlatıp konu açarken, alacağı yorumlarıda az çok tahmin etmesi gerekirdi. Evlilik öncesi cinsellik ayıp olmayabilir, ama benim dinimde günah ve bu günaha da zina deniliyor. Ayrıca bu günahın kadını, erkeği yok. Demek ki erkek çocuk yetiştiren annelere de çok iş düşüyor. Dini, etik, örfi yanları bir yana bu konudaki şahsi fikrim; iyi yetiştirilmiş bir erkek zaten evlenmeden birlikte olmak istemez. Bu onun kendisine ve karşısındaki kadına verdiği değeri ve saygıyı gösterir. Sevdiği kadınla evlenmeyi bile bekleyemeyecek kadar basiretsiz bir erkekle, mutlu mesut bir ömür geçirmeyi beklemek için herhalde çok optimist olmak gerekir.

cok güzel yazmışsın arkadasım agzına saglık ....

çoook ayıp çok saygısızca...bu tarz bi adamla nereye kadar birlikte olabilirsinizki..hem onu inandırmak zorundada değilsiniz...ayrıca ilk sen değilsen kan neden geldi diyinnn....ben olsam yüzüne tükürür senin erkekliğine dieee uzaklaşırdım ondan..çok sinirlendim yaa...terbiyesiz..alacağını almış yan çiziyooo şimdii...

rica ederim pınarcım sana özelden cvp vermek isterdim ama yeni üyeyim henüz cvp yazamıyormuşum:s öncelikle kimse seni tercihlerinden dolayı yargılayamaz bu tarz şeylere cvp bile vermene gerek yok ister evlilik öncesi ister sonrası cinselik senin bileceğin bir şey bu konuda kimseye laf düşmez... benim olayımda empati kurdum falan kendimi kandırdım sonuç malum... eger uzun soluklu bir ilişkiyse ve seviyorsan onunla bu konuyu konuş ve seni ne kadar kırdığını ona anlatmaya çalış seni seviyorsa hatasını anlar... bide doktora gitmeni tavsiye etmem çok kötü bi durum ve kimse için kendini öyle bir duruma düşürmeye değmez son pişmanlıkta fayda etmiyor malesef:S

evlenmeye bi tarafı yemeyince " ilk hissetmedim kendimi"
kaç kere bakire bir kızla beraber oldu da hissedip hissetmediğini dile getirebiliyor...
ah biz kadınlar ne çok seviyoruz kendi isteğimizle geberircesine vicdan azabı çekmeyi
sanki suç hep bizimmiş gibi, doktor raporuymuş, saçmalama.

Tüm sayfaları okuyamadım,
konu gerçek mi degil mi bilmiyorum ama,

Bence;
geçen gün açılan konuya ithafen,
bir erkek tarafından,
''bakın kızlık zarınızı diktirseniz de biz ilk olmadıgını anlıyoruz''
mesajı verilerek genç kızlarımıza gözdagı verme amaçlı açılmış bir konu gibi duruyor...

sanmıyorum konu sahibesi 2008 girişli erkek olsa 3-5 cinsel içerikli konu açıp sonra buradaki hesabını bile unuturdu.4 yıl bu anımı bekledi yani.çocuk sadece kaçış planı yapmış.ama evlilikten önce yapma diyorsak ben kendime adıma sadece bunun için diyorum.günah boyutunu düşünmeden değmeyecek bir adam için travmaya girmemek için...

ona deki
sen erkek değilmisin ilk olup olmadığını anlamıyormusun
ne saçma senle böyle konuşmasına müsade etme
ve evlenene kadar birdaha ilişkiye girme sevgilinin merakı gitti ya
heycan duymuyordur
ondan soğumuşun gibi yap hep o arasın konuştuğunuz zaman soğuk ve kısa kes
sanki konuşmak istemiyormuş gibi bahaneler yarat inan çok işe yarar
kaç yaşında merak ettim

bunun raporu olmaz guzelim sacmalamayın

kapısında bekcımı var :9::9::9: töbe töbee

Sinirden söyleyecek çok sözüm olmasına rağmen, söylemeyeceğim.
Ancak gelecek kuracağın insan bu kişi olmamalı gibi hissettim...

ya hu kızlar konu sahibinin yazdıklarınızı okudugunu mu sanıyorsunuz?

toplayın 3 yorumu belki var belki yok siz vakit harcıyorsunuz sadece bu

Keşke bu özel şeyi yaşayacağın "adam"ı daha iyi tanısaydın.Ama keşkenin bir önemi kalmamış artık.
Hiç uğraşma rapor falan,onun durumu alacağımı aldım ben olmuş.
İnanmak isteyen inanırdı ayrıca o şey ondan önce olmuş olsaydı "Önemi yok,ben seni seviyorum,ciddi düşünüyorum."diyebilen
gerçekten sevdiği için senin yanında olabilecek erkekler var.Çok iyi tanı erkekleri,bırakıp giderse de üzülme.Bu bir leke değil buna rağmen dersem yanlış olur ama senin bu durumunu çok da önemsemeyecek,seni gerçekten sen olduğun için seven,geçmişini silebilecek bir erkek olacaktır.:ssz:Ama erkekleri çok iyi tanı,biz bayanlar çok çabuk kanabiliyoruz iki tatlı cümleye.İyi tanımak da öyle yok 2 sene 5 seneyle olmuyor.

çok komik ya:(((acaba ilk olmadığını nasıl anladın demekki daha öncede kız arkadaşlarıyla ilişki yaşamış ve ayırabiliyo bu ilk ,bu ikinci diye.....böyle bir insanla evlenirsin sonrada aldatılma paranoyası başlar....

Allah'ım!! Sevdiğimiz adama o özel anda bile içimizden gelen duyguyla dokunamayacağız demek ki. Baksana adam kan gelse bile inanmıyor. İlla ilkimiz diye o an vajinusmus mu olalım hepimiz. (ya bu örneği vermek istemezdim ama çoğumuz ilk diye ya o an utandığımızdan ya da korktuğumuzdan bu durum oluşuyor.) Adam belki de hııı ilkse nasıl bu kadar rahat diye bile düşünmüş olabilir.

Ama işin özü çoğumuzun yazdığı gibi toplumda tabu olarak görülen bekaret kavramının sorumluluğunu almak istememesi. Şahsen raporu almana bi'şey diyemem. İspatlamak için değil yarın öbür gün abuk bi'cümlesinde suratına çarpabilmek için al bile derim eğer ilişkinden vazgeçmeyeceksen tabii.

Seviyorsun biliyorum ama öylesi özel bir andan sonra bu cümleyi kurmanın başka bir açıklaması yok ne yazık ki.

Kan gelse,zorlandı ondan kan geldi bakire değil bu. Kan gelmedi, bak kan da gelmedi bakire değil bu. Seversin, rahat olursun o an, korku duymazsın "bak çok rahat" demek ki ilk değil olur.

Biri şu erkek müsvettelerine bizim de duygularımızın, arzularımızın, en önemlisini insan olduğunu anlatsın. Çok sinirlendim:47:

Benim tahminimce adam ya alacagimi aldim dedi, artik hevesi kacti bu iliskiye karsi.
Ya cinsel iliskiye girdiniz diye artik senin degerin, bir agirligin, ulasilmazligin kalmadi onun gozunde. Belki o, ulasilmaz olmani bekliyordu.
Ya da bircok erkek gibi benimle bu isi evlenmeden yaptiysa benden once de yapmistir diye dusundu.

Hicbirsey ispat etmek zorunda degilsin. Ondan oncesi var ya da yok, onun haddine degil yargilamak; onu ilgilendiren sey su an ve geleceginiz. Ama seninle bu sekilde konusabilen, boyle basitlesen bir adamla ne gelecegi dusunuyorsun? Ben oyle bir laf duymayi kaldiramazdim, o an biterdi benim icin. Ister iliski yasamis olayim, ister olmayayim.

Bir de ne mesuliyetiymis bu? Kimse kimseyle evlenmek zorunda degil ki iliski yasadigi icin. O is evliligin garantisi degil, sadece birbirini seven insanin birlesmek istemesi. Insallah bunu evlenesiniz diye yapmamissindir. Seninle bu olay oldu diye evlenmek zorunda degil, evlenmezse sen gidip ona bunun hesabini soramazsin, o da var. Sonunda herseyi goze alarak yasamissin bunu.

Emin olun ilk gece kan az geldi diye inanmayan eşlerde var, bir tanesi bizzat eski eşinin bakire olup olmadığından hala emin olmadığını söylemişti.. Yani nikahlı eşinden bile şüphe edeni var malesef.

İyi geceler arkadaslar. ben bacaklarimi acinca kusura bakmayin
İdrar deligimi rahatlikla gorebiliyorum bu normalmi
Bende bi anormallik mi var. Epilasyon yaparken hafif araladigimda bile
Gozukuyor. Bekar bir kizin bu durumda olmasi normal mi?

üstelik kan gelmiş, ya gelmeseymiş? biliyorsunuz bazı bayanlarda, sadece doğum sırasında yırtılıyor (o da yırtılırsa, doğumda bile yırtılmama ihtimali var) toplamda 7 çeşit kızlık zarı var. ancak kan gelmesine rağmen inanmaması sinir bozucu. belki de ilk sefer çekingenliği yoktu, ya da vardı ama o hissetmedi ve bundan öyle söylüyor. gerçi nedeni ne olursa olsun, hoş değil söylediği şey.

Maalesef senın İLK'in olmayı hak etmeyen biriyle ilk deneyımını yaşamıssın :((
Ama, bu adam bunları dedıyse sana ewlendıkten sonra sık sık bu konuyu
açıp başına da kakar benden söylemesi.
Gerçi bir genç kız da ilk deneyimini yaşayıp ayrılırsan yaptıgın anda trawma
ve psikolojık destek de alman gerekır.
Kötu olmus ama dedıgım gıbı bu konuyu hep açar erkek ,o yüzden onunla evlenme
Ama raporla da kanıtlama yok daha neler,kan da gelmiş zaten

Back
X